banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jun 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1090 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 55  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Nov 2008, 12:56
spijo je napisao:
Komentar ispod :lol:
Citiraj:
treba doci amerika da im pomogne rjesiti i taj 1 posto nezaposlenih haha.
Али баш...

Мада, и то неби било необично јер, ето, познато је да се амери више брину за "добробит" других него своју сопствену па би тако могли занемарити својих 8,3% незапослених и прибјећи у помоћ Бјелорусима, или демоНкратска ЕУ са својих 10,4%...

Слично као што је нама помогао независни социјализам и демоНкратија лемијевих налогодаваца са "запада" па се више и не зна тачан проценат али је, ваљда, негдје између 27% и 45%... идемо на гиниса... ( http://www.zurnal.info/home/index.php?o ... &Itemid=43 )

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Nov 2008, 12:56
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jos jednom, apsolutno da Zapadu.
Hvala najvecim mirotvorcima u istoriji Vaseljene.
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 17:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sad će tebi jelly objasniti zbog čega je zapad human....

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 15:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Sep 2012, 15:32
zanima me kakvo je osnovno skolsko i srednjeskolsko obrazovanje na zapdu, moze li mi neko reci iz prve ruke. dobio sam ponudu za posao u gradu Malomo u Svedskoj. Imam sina od 6 godina koji se odlicno izrazava na maternjem jeziku, pa ne znam kako ce se tamo uklopiti.

hvala i zivi bili!

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
U većini slučajeva lagano. Za godinu dana školovanja u RS sam svaki dan prije polaska u školu imao osjećaj, ajoj, šta će sutra biti, hoće me pitati, hoću dobiti dobru ocjenu, a uopšte nisam loš učenik. Ogroman broj učenika koje sam upoznao u RS su isto takvi. A u SWE toga nema, msm, laganica, u školu ići kao da ideš u prodavnicu ili kod doktora a opet se dosta nauči.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
odličan članak, ono o čemu ja stalno govorim, kako se divim Njemcima što svi do jednog ne obriju glavi i istetoviraju kukića i počnu da umlaćuju stranu bagru.

Citiraj:
Nemačka pod okupacijom
Hajnc Buškovski, dugogodišnji gradonačelnik ozloglašene berlinske opštine Nojkeln sa najvećim procentom migranata, bio je jedan od prvih koji je javno rekao da je multikulturalni koncept propao, a napisao je knjigu koja sasvim sigurno mnoge u Nemačkoj neće ostaviti ravnodušnim.

O stvarnosti u kojoj ti isti stranci umarširaju u supermarket, uzmu robu koju žele i prolaze pored kase ne plativši, a kasirki stavljaju do znanja šta je čeka ako ih prijavi policiji. O trotoarima, po kojima se bahato šetaju petorica jedan pored drugog, a svi ostali moraju da se sklone, o dečjim igralištima, gde starija deca od manjih traže da plate da bi mogli da se ljuljaju ili klackaju, o putnicima koji vozačima autobusa prospu koka-kolu po glavi ako zatraže da mu pokažu kartu. O svim tim sitnicama koje proizvode gorak ukus već tokom čitanja.

U školama u severnom delu Nojkelna 87 odsto učenika je migrantskog porekla, a ima i odeljenja u kojima nema nijednog Nemca. Pitanje ko se ovde integrira, već odavno se ne postavlja. To su deca koja nikad nisu doživela da otac i majka ujutru rano ustaju i odlaze na posao.

Kada nastavnica kaže kako je važno da se uči i završe škole, ta deca odgovaraju: "Ali, nastavnice, novac dolazi od države!" Kada krenu u školu, skoro 40 odsto dece treće i četvrte generacije doseljenika ne govori uopšte ili vrlo malo nemački jezik, iako su njihovi roditelji ovde rođeni i odrasli. Zašto je to tako, gradonačelnik Nojkelna ima odgovor:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/256500/Nemacka-pod-okupacijom

Msm prije ili kasnije desit će se ono što mora da se desi i što je neminovno u cijeloj Europi, a to je muslims raus, jer jednostavno, po milioniti put se potvrđuje da ta bagra ne može, niti želi da živi kao ostali Narodi Europe, oni jednostavno ne žele da svoj život prilagode načinu zemlje koja ih je primila, već tu zemlju prilagođavaju sebi i ponašaju se kao paraziti, što u suštini i jesu.

A ovo mi je najjače :lol:

Citiraj:
Zatvor bez svinjetine
- Koliko se brzo i bespogovorno naše društvo povlači, pokazuje još jedan upečatljiv primer. U zatvorima za maloletne prestupnike u Berlinu zatvorenici više ne dobijaju hranu svinjskog porekla. Razlog je što 70 odsto onih koji borave u ovoj ustanovi ima migrantsko poreklo. Njihova religija ne dozvoljava da jedu svinjetinu. Zamišljam šta bi bilo da je obrnut odnos? Da li bi bio služen lebervurst i bečka šnicla - pita se autor knjige.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 08:07 
Slazem se, vjerovatno ce uskoro dobro nahebati...

I ovaj jedan svabo je pricao da se ponasaju uzasno, rade sta zele, a kada im neko nesto kaze odmah ih prozivaju za nacizam, krsenje ljudskih prava i ostalo.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 08:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Danny ^_^ je napisao:
U većini slučajeva lagano. Za godinu dana školovanja u RS sam svaki dan prije polaska u školu imao osjećaj, ajoj, šta će sutra biti, hoće me pitati, hoću dobiti dobru ocjenu, a uopšte nisam loš učenik. Ogroman broj učenika koje sam upoznao u RS su isto takvi. A u SWE toga nema, msm, laganica, u školu ići kao da ideš u prodavnicu ili kod doktora a opet se dosta nauči.

Uh,ovo mi se svidja,sad bi najradije u Svecku :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hajnc je tata. Zasto izdrzavati stotine hiljada imbecila koji ne samo da ne doprinose nego jos i stetu nanosi.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Da, baš će najebati, samo me zanima kako? Te priče "muslim raus" i slično su smiješne, "švaben raus" je isto tako moguć scenario. Njemci očigledno zaboravljaju da Njemačka odavno nije njihova, i nikad neće ni biti, osim ako ne bude opet nekog velikog rata. Meni ipak sve miriše na onu, povijesno više puta potvrđenu verziju o naprednom i civilizovanomnarodu koji je već počeo da se guši u sopstvenoj civilizaciji, i varvarima koji dođu i opustoše ih, stvarajući tlo za novi početak. uostalom, svjestan je i čika Hajnc

Citiraj:
Mi vaspitavamo decu da budu nenasilna i preziremo nasilje u svakoj formi. Drugi uče svoju decu da budu jaki, hrabri i borbeni. Polazni start nam jednostavno nije isti.

da je bitka praktično izgubljena. Ovo je više vapaj očaja i bespomoćnosti, nego neki diskurs koji uz analizu stanja nudi i rješenja za promjenu istog.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti očigledno zaboravljaš blisku prošlost i šta su sve u stanju da urade bijeli europljani i to kada nisu ugroženi, a šta će tek biti u stanju kada se osjete ugroženi, ne smijem ni pomisliti, ali Europa se plako ili sigurno približava tačci kada će biti, ili, ili..., e tada ćemo vidjeti na djelu sva ta sranja o ljuckim pravima, slobodi, demokratij i sl.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na koliko blisku prošlost misliš?

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Slažem se s OFM-om, iako nisam pobornik takve politike...ne u sljedećih 15-20 godina, ali relativno brzo, to bi se moglo desiti....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najbliže je ww2, ali i nakon toga bijeli europljani divljaju po kolonijama, a i danas vole da pale po nekim vukojebinama, msm, koliko se god nama činili bezazleni i smiješni, ne treba zanemariti činjenicu da su to stari i iskusni varvari.

Puno prije Džontra, puno prije...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne treba cak gledati ni kolonije, cim Evropljanima bude ugrozen luksuz i njihovo blagostanje eto belaja...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pretpostavljao sam da misliš na Drugi svjetski rat. Nisam ga zaboravio, ali mislim da se otada štošta promijenilo, o čemu govori gornji citat. Švabe više nisu ratnički narod, previše su navikli na udobnost, opustili se i postali pičkice. Pa njihovi vojnici u NATo snagama su sprdnja i svi se zajebavaju na njihov račun. Sa druge strane, doseljenici su mnogo prilagodljiviji, navikli na svakojake u slove. Nisam siguran u vaš scenario.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Pretpostavljao sam da misliš na Drugi svjetski rat. Nisam ga zaboravio, ali mislim da se otada štošta promijenilo, o čemu govori gornji citat. Švabe više nisu ratnički narod, previše su navikli na udobnost, opustili se i postali pičkice. Pa njihovi vojnici u NATo snagama su sprdnja i svi se zajebavaju na njihov račun. Sa druge strane, doseljenici su mnogo prilagodljiviji, navikli na svakojake u slove. Nisam siguran u vaš scenario.

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Njemački vojnici u NATO su najbolji vojnici koje NATO ima, a i izgledaju najbolje i najopasnije, za razliku od truntavih amera, njemački vojnici kao da ne primaju u vojsku ništa ispod 195 cm, ko je kod nas viđao pripadnike Njemačke vojske zna o čemu govorim.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ali paz OFm, to što naci...ovaj švabe imaju dobre vojnike, ne znači da su generalno ratoboran narod...nisam siguran da Urlih koji radi u zimenzu ili Lacina iz bajerna imaju vizije Njemačke bez imigranata...
imaju svoj stan, platu i opel na kredit i zabole ih...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1090 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 55  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]