banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jan 2025, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Što je najgore, ovaj je pao na dijelu koji je koliko-toliko očišćen. Malo niže je cesta još bolje očišćena, do asfalta. Tek tu je teško hodati jer tokom dana se malo otopi snijeg, a onda se stvori poledice preko čiste ceste.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2025, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Jel to doslo vrijeme da se i dole nose piggesko (cipele sa siljcima)
Mislim ovdje bez toga ne ide
Slika

Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2025, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Došlo vrijeme da se nosi piggesko i vozi Lada Niva

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Hahaha snijeg pao oko Nikoljdana i još nije očišćeno kilometar trotoara. Pa da je iz svog džepa platio dvojicu da lopataju po 8 sati bila bi većina centra očišćena.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Večeras jugo kreće, budite strpljivi :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
"Jugo neće dugo"

Eto sutra novog snijega kad okrene na sjeverac...

borac_sampion je napisao:
Hahaha snijeg pao oko Nikoljdana i još nije očišćeno kilometar trotoara. Pa da je iz svog džepa platio dvojicu da lopataju po 8 sati bila bi većina centra očišćena.

Jedino da krampovima razbijaju led koji se stvorio.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
10 dana kako je snijeg prestao padati, a grad i dalje izgleda kao da je atomska bomba pala.

Generalno mi se svi politicari gade, ali taj stepen gadjenja koji osjecam prema ovima koji vode grad probija svaku skalu gadjenja.

Bezobrazluk, nesposobnost, nestrucnost, itd. itd...

I 50 hiljada ljudi je glasalo za ovo. Bolje da su pojeli glasacke listice.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
_зока je napisao:
Rivaldinho je napisao:
_зока je napisao:
Svidjelo se to nekome ili ne Senidah je jedna od najvećih zvijezda u regionu trenutno. Ja sam napustio proslavu maltene odmah nakon neviđenog vatrometa ali činjenica je da se broj prisutnih znatno povećao tik pred jen nastup.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Као што је и Фарма (или Парови, шта год већ да иде) најпопуларнији програм данас, а Миломир Марић најпрепознатљивији новинар. Много говори о нама то што су нам којекакви ликови са дна каце најистакнутије личности, у култури поготово. У сваком случају не треба их још и државно подржавати, али... у клинчу смо између оваквих појава и БМК, благо нама.

O nama više govori vozni par tokom okupljanja Sinoda SPC nego to što je Senidah popularna. Više govori to što se za ukradeno kaže "snašao se" nego što se gleds Farma. Veći pokazatelj propasti je hapšenje ministra bezbijednosti zbog kriminalnih radnji nego to što je Marić vedeta srpakog novinarstva.
Kultura nigdje nije popularna, nego su to uvijek "lake note".

То је врх леденог бријега. Свештенике и политичаре даје народ. Народ ком један дио откида на БМК, а други иде у овакву "модернизацију", не може ни дати ништа боље.
Скоро погледам пар минута неког интервјуа са оном Шиптарком што је сад популарна...Дуа Липа, морао сам гуглати. И она, која на тим спотовима изгледа као да има телећи поглед и тркеља неке тупаве стихове и нешто се бацака као и сви данас - уствари док прича нормално, одаје утисак врло интелигентне и пријатне особе, да сам се запрепастио трансформацијом. То је апропо вокала, пошто вјерујем да та Сенидах заиста има одличне вокалне могућности, што свакако нећу истраживати... али неко изгледа једноставно форсира ту причу идиотизма умјесто крштених пјесама.
Дјецу од малих ногу треба излагати класичној музици прије свега. Кад им се то прими, сав фушерај и кичерај ће много теже доћи до свог мјеста касније. Моцарт је можда идеалан јер је вивидан, а музички савршен.

Citiraj:
I 50 hiljada ljudi je glasalo za ovo. Bolje da su pojeli glasacke listice.

Ма јок, многи смо само гласали против друге опције, чак можда и већина. Између абнормалног бахаћења и одласка народног новца ко зна гдје са ко зна којим процентима, вјероватно далеко изнад "трећине", за наставак суманутог богаћења уске врхушке, зграда које се сад граде и по двориштима... и лика који нема факултет, није породичан, није привредник, дакле није доказан ни у чему, принуђени смо били одабрати ово друго. И поново бих исто гласао, и поново са горчином.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Senida je gostovala jer se njen menadzer najlakse dogovorio za tal, koliko kesa da vrati na ruke organizatoru.

Apropo snijega, ja ne znam vise kako bi se ovo moglo nazvati, bahatost, bezobrazluk, šuntavilo? :D
Draško ispade bitanga zajedno sa njegovim podguznim muvama, vidim ni botovi mu ne znaju šta sad, ono što sam vidio juče vodeći goste da vide “srpske toplice” je za krivične prijave, jer ne da ništa nije očišćeno, nego su čak zatrpani prilazi na privatne ulaze i kuċe.
Snijeg je padao samo dva dana, prošlo je već dovoljno da balavac sa “svojim saradnicima” predume nešto… Pokrali pare iz budžeta, pa ni za so nemaju.

U usta ih jebem sve.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Privatni parking, aka stara autobuska, danas pun.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Јасно је било да су се од првог часа морали ангажовати и приватни капацитети јер неће бити довољни само јавни, али тад је слао слике како се цери на Јахорини. Драшко није за више од галамџије у скупштини, као рецимо ни блентави Вукан ког је народ прочитао па га сад прозивају максимално на његовим профилима на мрежама. Али док год је на снази "систем" бившег истакнутог комунистичког омладинца и мало касније, у ратном времену, аматерског кошаркаша у Србији, драшкови ће имати прођу јер ће народ овима само тражити контру по сваку цијену. Срећа па бар биологија постоји, а ми трпити очигледно знамо, а рекло би се, прије свега и волимо.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
A što smeće ne odvoze?

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Najpostenije bi bilo da se nije glasalo ni za koga.

Da je izlaznost bila 20% i da se posalje poruka i jednima i drugima.

Dok god se bude glasalo za nekoga samo zato sto se glasa "protiv druge strane", zato ce nam i biti ovako.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Zovi, prijavi, drugačije ne ide. Kod mene sad odvoze.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Upropasti snijeg Draska skroz. A on i dalje ne poduzima nista oko tog nego kaci gluposti na IG. Juce do Slatine isao, ono je sramota kako je ocisceno, vecina puta gore efektivno imas jednu cistu traku. Sreca pa ne bi puno auta pa se moglo nekako.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ovo je samo dokaz da loše funkcioniše u kriznim situacijama, da je puno bolji kad je sve u normali. Znaš kad bi se ovo desilo Radojičiću u mandatu.Nikada.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 15:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Problem je samo sto ce se ovo zaboraviti koliko sutra i sto obicnog tj. prosjecnog covjeka ne zanima da mu je u gradu i drzavi generalno funkcionalno nego je bitan samo PR, srbovanje po mrezama, populizam, itd...

Ne smijem ni da zamislim kad bi se desio neki razoran zemljotres ili nesto slicno... Ali nasa politika svakako pociva na devizi "VALJDA NECE".

A kad se nesto desi onda jbg. svi drugi su odgovorno osim njih. Kao sto vidimo i u Srbiji na primjeru nadstresnice.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neshvatljivo je ovo. Kurcobolja neviđena. Recimo kružni kod Rebrovca, možeš na pješački kroz ugažen snijeg za jednu nogu. Deset dana nakon što je pao snijeg.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 16:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
Ovo je samo dokaz da loše funkcioniše u kriznim situacijama, da je puno bolji kad je sve u normali. Znaš kad bi se ovo desilo Radojičiću u mandatu.Nikada.
Dodik bi zabranio snijegu da pada.
@ziri

Ono je autoput sad. Prva dva dana je put do Krčmarica bio neprohodan, treći dan se moglo terencem dobrim, teč treće veče su proški grtalicom.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2025, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Davno sam rekao da za malog nece niko ko iole vrijedi i ko je iole sposoban htjeti poturati ledja / raditi. I zasto bi jer decko iza sebe nema nista sto bi bilo bar malo respektabilno.
Ovo je rezultat koji ce biti samo jos grdji ako mali bude napredovao na politickoj ljestvici. Btw decko je Miletov nusprodukt...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]