_зока je napisao:
Rivaldinho je napisao:
_зока je napisao:
Svidjelo se to nekome ili ne Senidah je jedna od najvećih zvijezda u regionu trenutno. Ja sam napustio proslavu maltene odmah nakon neviđenog vatrometa ali činjenica je da se broj prisutnih znatno povećao tik pred jen nastup.
Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Као што је и Фарма (или Парови, шта год већ да иде) најпопуларнији програм данас, а Миломир Марић најпрепознатљивији новинар. Много говори о нама то што су нам којекакви ликови са дна каце најистакнутије личности, у култури поготово. У сваком случају не треба их још и државно подржавати, али... у клинчу смо између оваквих појава и БМК, благо нама.
O nama više govori vozni par tokom okupljanja Sinoda SPC nego to što je Senidah popularna. Više govori to što se za ukradeno kaže "snašao se" nego što se gleds Farma. Veći pokazatelj propasti je hapšenje ministra bezbijednosti zbog kriminalnih radnji nego to što je Marić vedeta srpakog novinarstva.
Kultura nigdje nije popularna, nego su to uvijek "lake note".
Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
То је врх леденог бријега. Свештенике и политичаре даје народ. Народ ком један дио откида на БМК, а други иде у овакву "модернизацију", не може ни дати ништа боље.
Скоро погледам пар минута неког интервјуа са оном Шиптарком што је сад популарна...Дуа Липа, морао сам гуглати. И она, која на тим спотовима изгледа као да има телећи поглед и тркеља неке тупаве стихове и нешто се бацака као и сви данас - уствари док прича нормално, одаје утисак врло интелигентне и пријатне особе, да сам се запрепастио трансформацијом. То је апропо вокала, пошто вјерујем да та Сенидах заиста има одличне вокалне могућности, што свакако нећу истраживати... али неко изгледа једноставно форсира ту причу идиотизма умјесто крштених пјесама.
Дјецу од малих ногу треба излагати класичној музици прије свега. Кад им се то прими, сав фушерај и кичерај ће много теже доћи до свог мјеста касније. Моцарт је можда идеалан јер је вивидан, а музички савршен.
Citiraj:
I 50 hiljada ljudi je glasalo za ovo. Bolje da su pojeli glasacke listice.
Ма јок, многи смо само гласали против друге опције, чак можда и већина. Између абнормалног бахаћења и одласка народног новца ко зна гдје са ко зна којим процентима, вјероватно далеко изнад "трећине", за наставак суманутог богаћења уске врхушке, зграда које се сад граде и по двориштима... и лика који нема факултет, није породичан, није привредник, дакле није доказан ни у чему, принуђени смо били одабрати ово друго. И поново бих исто гласао, и поново са горчином.