banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2024, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Znači cirkus se nastavlja... Baš lijepo.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 22:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Choban je napisao:
Nije na protestu, već na onoj sjednici Saveza gradova i opština.

I toliko je onaj iz SNSD-a iz Istočnog Sarajeva uvrijedio Semberce da je reagovao i SNSD iz Bijeljine i zatražio njegovo izvinjenje.

Citiraj:
Predsjednik Gradskog odbra SNSD-a Bojan Savić pozvao je danas gradonačelnika Istočnog Sarajeva i predsjednika Saveza opština i gradova Srpske Ljubišu Ćosića da uputi izvinjenje građanima Bijeljine.

To samo govori o bahatim i nekvalitetnim kadrovima SNSD-a.
Lik je predsjednik Saveza gradova i opština i gradonačelnik i takve gluposti govori.
I sad morao reagovati SNSD iz BN zbog njega jer mu ovo Semberci neće oprostiti!

Nije da je nešto puno slagao što se tiče BN, ali svakako klošarski nastup.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
skeva je napisao:
motozeljo je napisao:
skeva je napisao:
_зока je napisao:
Ne znamo ni ti ni ja ima li on zakonsko pravo da radi to što radi, bar bez odluke skupštine Grada. Da se razumijemo, podržavam zatvaranje grijanja i vode dužnicima ali ovo sa parkinzima i rasvjetom ne pogađa koga bi trebalo nego mene i tebe. Probaj danas otići u neko ministarstvo ili PURS da nepto uradiš, vidjećeš kako ćeš proći.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Ako je to cijena koju moram platiti da se stane u kraj kaznjavanju gradjana ovog grada, otici ce se i pjeske nekako. Izdrzace se taj teret pjesacenja

To je super što ti možeš tako, ali da te pitam nešto koliko ih ima koji bi trebali doći a ne mogu. Ja svoju majku u PURS mogu jedino krkače ili na nosilima donijeti. Prije su me bar puštali da parkiram pred vrata poreske pa da je iznesem na rukama. Nije Draško udario ni na vladu ni na ministre a ni na uposlenike vlade jer oni imaju svoje parkinge i podzemne garaže. Udario je na običan narod.

Sta predlazes u ovom slucaju? Koje korake? (Samo bez borbe kroz institucije, necemo sebi ovdje vrijedjati inteligenciju)

Vrati se par postova nazad već sam dao predlog. Smiješ li je uzeti i krenuti mlatiti redom po cijenu krvi da istjeraš svoje?

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E moj Željo, djaba mlatiš praznu slamu. Zar stvarno misliš da ce te razumjeti ovi zbog kojih si krv prolivao u ratu?

Ili ja i još mnogo njih koji su oceve braću i sestre izgubili. Šta ja imam od toga što je moj stari dao život? Šta ima moja stara koja je jedva na nogama, i prima 320 maraka ratne invalidnine? jel se na to trebamo ponositi?
Da nije mene i buraza umrla bi od gladi pored ovakve države.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Bitno je da vas Mile razumije. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jes, vala... Mile je baš razuman čovjek.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2024, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
motozeljo je napisao:
ElPadrino je napisao:
Pa ako građani trpe zbog jednog zatvorenog parkinga na koji se mahom parkiraju uhljebi iz zgrade vlade rs koji su (uglavnom) dobili posao svi znamo kako i zbog rasvjete oko palate predesednika, a isti ti im otimaju 6 miliona KM onda su to retardi i idioti, a ne građani.

Mi da smo građani sada bi već bilo 10 000 građana ispred te palate. E onda bi se tresle gaće, pa da vidimo kako bi se uveo nekakav zakon.

Opet ponavljam, samo crnogorski model je moguć ovde. Znači da se svako od nas angažuje, bori i čupa da se izgura ova banda. Svaki vid borbe protiv ovakvog bahaćenja i privatluka je dobar vid borbe i zato bi svaki normalan čovjek iz Banjaluke trebao biti 100% uz gradonačelnika (šta god mislio o njemu). Ove priče o zloupotrebi civilne zaštite i slične baljezgarije su ili od zlonamjernih ljudi ili od ovih (prikrivenih) crvenih ili od kontraša.
Dobro se ovde i živi kada nama otimaju pare, a mi gledamo je l legalno dovući bager da bi se odbranilo od tog otimanja.

Da se osvrnem na (zoku :) i) policiju, onakvo postupanje kao sinoć pred palatom je postupanje kakva bi policija trebala da ima prema Gradonačelniku jednog grada.

Malo si polupao lončiće, i ne znaš šta pišeš. Parking koji je blokiran voljom aktuelnog gradonačelnika nije parking gdje svoja auta parkiraju uposlenici(ili kako ti kažeš uhljebi) koji rade u zgradama i institucijama vlade RS. Parking koji je blokiran nije napravljen a ni asfaltiran od gradske vlasti već od strane privatne firme koja je isti predala na upotrebu. Uposlenici koji rade u zgradama i institucijama vlade RS imaju svoj parking koji ne plaćaju i niko im ne može to osporiti da ga koriste a još manje aktuelni gradonačelnik. Ministri, pomoćnici njihovi i uhljebi(ne svi) koriste službena vozila i imaju dva prolaza prema podzemnim garažama koje niko ne može da blokira a po potrebi može se otvoriti i treći prolaz. Stoga, jeste, gradonačelnik je udario na ljude i to one obične (ne)srećnike koji rade u RTRS-u, ili u nekim od privatnih firmi u PC Integra. Mnogi koji su dolazili da plate recimo porez ili da riješe problem oko nasljedstva ovako nemaju gdje da parkiraju ..... pa čak i ako ostane ovako ljudi će se snalaziti ali je činjenica da gradu BL nedostaje parking mjesta i umjesto da se to pokuša riješiti npr. izgradnjom podzemno/nadzemne garaže gdje je to moguće to se gura pod tepih ali se radi nešto drugo oku milo i drago.

Kružni kod kampusa je apsolutni promašaj jer nije izgrađen nadzemni ili obnovljen podzemni prolaz .... ovako pješaci svojim konstatntnim prelascima blokiraju prolaz vozilima. Manje su gužve bile kad je bio semafor.

Mi nismo građani i nećemo nikad biti, već smo Srbi, pravoslavci ....... i tu politiku građanske BiH promoviraj u Sarajevu.

I na kraju, neka mi se napuše kurca i jedni i drugi, neka riješe svoje probleme između sebe a ne preko narodnih leđa, ne preko otimanja proračuna ili pdv a još manje preko početih pa nezavršenih projeklata tipa kružnih tokova ili spomenika poginulim borcima VRS. Da Bog da im za lijeka trebalo i jednima i drugima.

Samo da navedem, bez zlih i navijačkih primjedbi, da je prekjučerašnji pokušaj blokada rampi za ulazak i izlazak službenih vozila kod zgrade vlade djelimično uspio i da definitivno neko od Gradonačelnikovih saradnika čita šta se piše na BL forumu. Međutim da se primjetiti da je u jednom dijelu kompleksa skinuta ograda da se u slučaju ponovnog pokušaja blokada rampi koristi alternativni put.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2024, 06:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Crveni Kmeri su se odlucili na ovaj scenario opisan u tekstu, ice se na maksimlano razvlacenje po pitanju vremena za formiranje vecine u skupstini.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ova/875893

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2024, 06:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
motozeljo je napisao:
Samo da navedem, bez zlih i navijačkih primjedbi, da je prekjučerašnji pokušaj blokada rampi za ulazak i izlazak službenih vozila kod zgrade vlade djelimično uspio i da definitivno neko od Gradonačelnikovih saradnika čita šta se piše na BL forumu. Međutim da se primjetiti da je u jednom dijelu kompleksa skinuta ograda da se u slučaju ponovnog pokušaja blokada rampi koristi alternativni put.

Pa naravno da cita...iz najblizeg okruzenja :)

Samo nikako da procita i za onu moju ulicu i pasarelu kod Audi servisa.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2024, 09:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
skypostman je napisao:
Crveni Kmeri su se odlucili na ovaj scenario opisan u tekstu, ice se na maksimlano razvlacenje po pitanju vremena za formiranje vecine u skupstini.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ova/875893

Meni je katastrofa što je ladno u skupštini frajer što bi u najmanju ruku trebao nestati iz javnog života, da ne pričam da bi komotno bilo materijala i za debelu zatvorsku kaznu, da je ikakvog pravno - sudijskog sistema u ovoj prčiji. Kada to vidim, onda stvarno zaslužujemo da nestanemo i onda sve ovo oko skupštine mi pada u drugi plan.

Naravno da će se naći i neki pametnjaković da ga brani.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2024, 10:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ko

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2024, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Citiraj:
Predsjednik Republike Srpske Milorad od Banjaluke je napravio glavni grad, a Draško Stanivuković mračni grad i nismo svi isti, razlika je kao nebo i zemlja, naglasio je u izjavi organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik

https://srpskainfo.com/razlika-je-kao-n ... acni-grad/

Nekad je bolje i mudrije ćutati...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2024, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
"Bolje i to neg' da je narkoman....."

Marko Milošević 2....

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2024, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Marko je bio bizMismen, ali je njegov sin, a Slobin unuk političar (isto se zove Marko).

Ovaj Milin je i biznismen i političar, jer ima neku funkciju u stranci.
Što govori da su im kadrovi toliko loši i da možda toliko ne vjeruje saradnicima da je upregao i sina da organizuje, odnosno dovodi u red stranku, pardon, savez, jer je savez ono s u imenu partije.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2024, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ko

Osta ti, ali i mi, bez odgovora...

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2024, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Choban je napisao:
Marko je bio bizMismen, ali je njegov sin, a Slobin unuk političar (isto se zove Marko).

Ovaj Milin je i biznismen i političar, jer ima neku funkciju u stranci.
Što govori da su im kadrovi toliko loši i da možda toliko ne vjeruje saradnicima da je upregao i sina da organizuje, odnosno dovodi u red stranku, pardon, savez, jer je savez ono s u imenu partije.
Marko stariji je qrac na biciklu, a ne bizMismen. Kad je toliko sposoban, što nije zapatio bizMis u Kini ili Brazilu? Aj razumljivo za zapad, ali Brics mu je otvoren...
Što se tiče SNSDAP-a, jadan savez kad junior tu mora da se pojavi, šta to, matori nema snage da puca pleske Mazalici, pa mora Iggy?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2024, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Има ли какве наде да ће се исушити језеро Балатон које се формира на мејданској страни Градског моста сваки пут кад падне иоле кише?
Избори су прошли, па може ли неко из вриједне градске управе замолити црвене гремлине да престану запушавати одводе... онако културно, другарски, симбиотски? Или да се једноставно одради свој посао и то ријеши.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2024, 13:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Gdje se skuplja ta voda, na mostu ili?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2024, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Već decenijama bude jezerce na kraju graCkog mosta, ali prema Kastelu.
I belaj proći kao pješak, jerbo uvijek neki vozač može da zapljusne.
Mada, nekad bude zabavno pretrčavat' taj dio.

I nemam pojma u čijioj nadležnosti je taj pravac, da l ' grada, da l' Puteva.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2024, 16:36 
Administrator
Korisnikov avatar

To je tako od rekonstrukcije mosta, vjerovatno loše odrađen nagib asfalta pa se voda zadržava.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]