banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2024, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Treba ovo istjerati do kraja. Dosta je više privatluka od države i da se sve pita Vožd, a da ovi njegovi uhljebi klimaju glavom i pozivaju na nekakve obojene revolucije i slična preseravanja. Kažu na RTRS - u da su turisti baš uplašeni zbog pogašene rasvjete. Kakvo okretanje teza i kakvo spinovanje, kakvo vrijeme uopšte gdje više i da ukradu 4 milijarde KM opet bi se našlo ovih uhljeba koji bi sve to pravdali i vrtili istu mantru. Ponekad imam osjećaj da moraju pojesti po govance na Trgu pa onda ići na posao u državne institucije, da bi bilo guranje ko će prvi.

Narodu (normalnom, prosječnom), pogotovo u Banjaluci, je dosta ovog jednoumlja i siguran sam da bi ove mjere mogle ići do kraja, pa makar i mi kao građani trpili.

Osim, opet, ako sve nije iscenirano, a politička scena kod nas je takva da me ništa od toga ne bi iznenadilo. Kad Selak može držati slovo o moralu i sličnim stvarima, a Nešić biti patriota, onda je simbioza dil sasvim očekivana stvar.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Šta znači do kraja?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 14:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
danijell je napisao:
Citiraj:
BANJALUKA – "Elektroprivreda" skinula je novac sa računa banjalučkog "Vodovoda" nakon čega je blokiran rad ovog preduzeća.

Ovo je potvrdio Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, kazavši da su i sa računa Grada skinuli milion maraka te da je Banjaluka platila sva dugovanja prema Elektroprivredi.

"Mi imamo sve to da platimo, ali naš stav je da to ne plaćamo. Juče su blokirali račun 'Vodovodu'. To znači da 'Vodovod' ne može dalje da radi. Ako bude negdje kvarova, pitajte 'Elektroprivredu'", rekao je on.

Dodao je da Banjaluka nije donijela konačnu odluku o povlačenju vatrogasne službe sa banjalučkog Aerodroma što je ranije bilo najavljeno.
Eto jos jedan plus za Draskica i njegovo talasanje, postace sve javne ustanove redovne platise svojih obaveza kad se medjusobno poiskljucuju.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 15:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ElPadrino je napisao:
Da se osvrnem na (zoku :) i) policiju, onakvo postupanje kao sinoć pred palatom je postupanje kakva bi policija trebala da ima prema Gradonačelniku jednog grada.

Ti napisa juče da je za Draška glasalo 50k ljudi, a za policajca niko te spram tome i policija treba da se ponaša adekvatno prema Drašku. Koliko je ljudi glasalo za Dodika? Kako trebaju onda drugi izabrani i neizabrani zvaničnici da se ponašaju prema njemu? prema funkciji koju obnaša? Pretpostavljam da treba da mu se obraćaju sa vi i sa uvažavanjem, a ne kao Draško na ti i sa omaložavanjem.
Ili ti argumenti o broju glasova koji stoje iza nekoga važe samo za Draška?

Imaju stav da ne plaćaju struju? WTF?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 15:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Citiraj:
Ja ne želim proteste, želim mir. Ako je veći dio načelnika došao ovdje i želi da nas otfikari, onda nema o čemu da se priča. Dakle, skinite zakon sa hitne procedure. Može li miroljubivije od ovog zahtjeva da se vrati u redovnu proceduru. Ako mislite da je Republika Srpska na prvom mjestu, onda ajde da ovo usaglasimo, ako postoji volja. Mi vas pozivamo da ovo ovako pokrenemo, pozivam Vas predsjedniče Ćosiću, Vas ministrice Vidović

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... uru/874372

Ne želi proteste, a poziva na njih :-?
Ovo što je napisano iza prve rečenice je legitimno i podržavam da se ide u tom smjeru.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
ElPadrino je napisao:
Pa ako građani trpe zbog jednog zatvorenog parkinga na koji se mahom parkiraju uhljebi iz zgrade vlade rs koji su (uglavnom) dobili posao svi znamo kako i zbog rasvjete oko palate predesednika, a isti ti im otimaju 6 miliona KM onda su to retardi i idioti, a ne građani.

Mi da smo građani sada bi već bilo 10 000 građana ispred te palate. E onda bi se tresle gaće, pa da vidimo kako bi se uveo nekakav zakon.

Opet ponavljam, samo crnogorski model je moguć ovde. Znači da se svako od nas angažuje, bori i čupa da se izgura ova banda. Svaki vid borbe protiv ovakvog bahaćenja i privatluka je dobar vid borbe i zato bi svaki normalan čovjek iz Banjaluke trebao biti 100% uz gradonačelnika (šta god mislio o njemu). Ove priče o zloupotrebi civilne zaštite i slične baljezgarije su ili od zlonamjernih ljudi ili od ovih (prikrivenih) crvenih ili od kontraša.
Dobro se ovde i živi kada nama otimaju pare, a mi gledamo je l legalno dovući bager da bi se odbranilo od tog otimanja.

Da se osvrnem na (zoku :) i) policiju, onakvo postupanje kao sinoć pred palatom je postupanje kakva bi policija trebala da ima prema Gradonačelniku jednog grada.

Malo si polupao lončiće, i ne znaš šta pišeš. Parking koji je blokiran voljom aktuelnog gradonačelnika nije parking gdje svoja auta parkiraju uposlenici(ili kako ti kažeš uhljebi) koji rade u zgradama i institucijama vlade RS. Parking koji je blokiran nije napravljen a ni asfaltiran od gradske vlasti već od strane privatne firme koja je isti predala na upotrebu. Uposlenici koji rade u zgradama i institucijama vlade RS imaju svoj parking koji ne plaćaju i niko im ne može to osporiti da ga koriste a još manje aktuelni gradonačelnik. Ministri, pomoćnici njihovi i uhljebi(ne svi) koriste službena vozila i imaju dva prolaza prema podzemnim garažama koje niko ne može da blokira a po potrebi može se otvoriti i treći prolaz. Stoga, jeste, gradonačelnik je udario na ljude i to one obične (ne)srećnike koji rade u RTRS-u, ili u nekim od privatnih firmi u PC Integra. Mnogi koji su dolazili da plate recimo porez ili da riješe problem oko nasljedstva ovako nemaju gdje da parkiraju ..... pa čak i ako ostane ovako ljudi će se snalaziti ali je činjenica da gradu BL nedostaje parking mjesta i umjesto da se to pokuša riješiti npr. izgradnjom podzemno/nadzemne garaže gdje je to moguće to se gura pod tepih ali se radi nešto drugo oku milo i drago.

Kružni kod kampusa je apsolutni promašaj jer nije izgrađen nadzemni ili obnovljen podzemni prolaz .... ovako pješaci svojim konstatntnim prelascima blokiraju prolaz vozilima. Manje su gužve bile kad je bio semafor.

Mi nismo građani i nećemo nikad biti, već smo Srbi, pravoslavci ....... i tu politiku građanske BiH promoviraj u Sarajevu.

I na kraju, neka mi se napuše kurca i jedni i drugi, neka riješe svoje probleme između sebe a ne preko narodnih leđa, ne preko otimanja proračuna ili pdv a još manje preko početih pa nezavršenih projeklata tipa kružnih tokova ili spomenika poginulim borcima VRS. Da Bog da im za lijeka trebalo i jednima i drugima.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka

skeva je napisao:
_зока je napisao:
Ne znamo ni ti ni ja ima li on zakonsko pravo da radi to što radi, bar bez odluke skupštine Grada. Da se razumijemo, podržavam zatvaranje grijanja i vode dužnicima ali ovo sa parkinzima i rasvjetom ne pogađa koga bi trebalo nego mene i tebe. Probaj danas otići u neko ministarstvo ili PURS da nepto uradiš, vidjećeš kako ćeš proći.

Ako je to cijena koju moram platiti da se stane u kraj kaznjavanju gradjana ovog grada, otici ce se i pjeske nekako. Izdrzace se taj teret pjesacenja

To je super što ti možeš tako, ali da te pitam nešto koliko ih ima koji bi trebali doći a ne mogu. Ja svoju majku u PURS mogu jedino krkače ili na nosilima donijeti. Prije su me bar puštali da parkiram pred vrata poreske pa da je iznesem na rukama. Nije Draško udario ni na vladu ni na ministre a ni na uposlenike vlade jer oni imaju svoje parkinge i podzemne garaže. Udario je na običan narod.

Poslednji put menjao motozeljo dana 10 Dec 2024, 18:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 18:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ja kad god sam dosao u Poresku recimo, nikad nisam nasao parking tu. Ili u parku MS ili tamo kod Suda sam parkirao, a i tu bude guzva. Kruzni kod kampusa sad prodjem brze nego prije, posebno skretanje za Borik iz pravca Starcevice. U autu sam svaki dan, sto poslom sto privatno i tuda prolazim bezbroj puta. Danas sam tom dionicom prosao 6 ili 7 puta iz svih pravaca.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka

Dođi ranije u poresku pa ćeš naći parking, a ne ko većina oko 10 ili 11 ujutro.

Ja sam u ponedeljak oko 11h se kretao od Delte prema Rebrovcu, kolona se uhvatila od prije Škodinog servisa do kružnog i otprilike mi je trebalo 10 minuta da tu dionicu pređem. Studenata ko u priči.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 18:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Najjači su mi ove izjave "neka oni riješe probleme među sobom a nek puste običan narod da živi". Pa vi po zgradama ne možete se dogovoriti i riješiti probleme u zajednici stanara a da se suprotstavljeni političari dogovore. To nema ni u mirnoj Skandinaviji kamoli kod nas. Kao da ne znate gdje živite.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka

Osjećam se prozvanim, pa da odgovorim. ZEV u kome inače obavljam funkciju predsjednika ima 8 stanova upravo smo završili rekonstrukciju krova u vrijednosti od 17500 kemi. Usput smo jedini u zgradi od 6 ulaza koji nisu prodali potkrovlje i terasu da bi neko uradio nadogradnju. Nedamo.

Šta je po tebi rješenje, da se izađe iz vrzinog kola, narodni ustanak koji predvodi Draško i napad na državne institucije, prolijevanje srpske krvi na ulicama Banja Luke ili nešto treće? Šta predlažeš?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 19:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Nema izlaska iz vrzinog kola, to ti govorim. Niko se nikad ovde neće ništa dogovoriti i ne očekuj to, tako da su to gluposti. "Neka se dogovore". Kako da se dogovore kad znaš da od toga nema ništa? Ko da ne znaš gdje živimo.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Televisa presenta.

Nova epizoda.

Citiraj:
Ministarstvo poništilo odluku Stanivukovića o pješačkoj zoni

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=581564

:popcorn:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka

Danchi je napisao:
Nema izlaska iz vrzinog kola, to ti govorim. Niko se nikad ovde neće ništa dogovoriti i ne očekuj to, tako da su to gluposti. "Neka se dogovore". Kako da se dogovore kad znaš da od toga nema ništa? Ko da ne znaš gdje živimo.

Ja znam rješenje ..... govnjiva motka.
Kako mi je sad krivo što nije prošao Septembar 93, da je tad radila govnjiva motka i još nešto danas sigurno ne bi bilo ovako.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Kad se na protestu u Banjoj Luci svadjaju lik iz Istocnog Sarajeva i Bijeljine u vezi toga ko je svercao kupus tokom rata i to je velika vijest, a u pozadini se cuje glas “ dodjite u Istocni Drvar da vidite malo kako je”
Pa zemljo otvori se, progutaj nas sve…

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2024, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije na protestu, već na onoj sjednici Saveza gradova i opština.

I toliko je onaj iz SNSD-a iz Istočnog Sarajeva uvrijedio Semberce da je reagovao i SNSD iz Bijeljine i zatražio njegovo izvinjenje.

Citiraj:
Predsjednik Gradskog odbra SNSD-a Bojan Savić pozvao je danas gradonačelnika Istočnog Sarajeva i predsjednika Saveza opština i gradova Srpske Ljubišu Ćosića da uputi izvinjenje građanima Bijeljine.

To samo govori o bahatim i nekvalitetnim kadrovima SNSD-a.
Lik je predsjednik Saveza gradova i opština i gradonačelnik i takve gluposti govori.
I sad morao reagovati SNSD iz BN zbog njega jer mu ovo Semberci neće oprostiti!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
motozeljo je napisao:
skeva je napisao:
_зока je napisao:
Ne znamo ni ti ni ja ima li on zakonsko pravo da radi to što radi, bar bez odluke skupštine Grada. Da se razumijemo, podržavam zatvaranje grijanja i vode dužnicima ali ovo sa parkinzima i rasvjetom ne pogađa koga bi trebalo nego mene i tebe. Probaj danas otići u neko ministarstvo ili PURS da nepto uradiš, vidjećeš kako ćeš proći.

Ako je to cijena koju moram platiti da se stane u kraj kaznjavanju gradjana ovog grada, otici ce se i pjeske nekako. Izdrzace se taj teret pjesacenja

To je super što ti možeš tako, ali da te pitam nešto koliko ih ima koji bi trebali doći a ne mogu. Ja svoju majku u PURS mogu jedino krkače ili na nosilima donijeti. Prije su me bar puštali da parkiram pred vrata poreske pa da je iznesem na rukama. Nije Draško udario ni na vladu ni na ministre a ni na uposlenike vlade jer oni imaju svoje parkinge i podzemne garaže. Udario je na običan narod.

Sta predlazes u ovom slucaju? Koje korake? (Samo bez borbe kroz institucije, necemo sebi ovdje vrijedjati inteligenciju)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 13:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Predlažem minimum 10000 koraka dnevno.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dobro, to je zdravo u svakom slucaju, podrzavam.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2024, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Policija uklanja vozila koje su postavljena kao blokada na Trgu Republike Srpske

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=581697

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]