ElPadrino je napisao:
Pa ako građani trpe zbog jednog zatvorenog parkinga na koji se mahom parkiraju uhljebi iz zgrade vlade rs koji su (uglavnom) dobili posao svi znamo kako i zbog rasvjete oko palate predesednika, a isti ti im otimaju 6 miliona KM onda su to retardi i idioti, a ne građani.
Mi da smo građani sada bi već bilo 10 000 građana ispred te palate. E onda bi se tresle gaće, pa da vidimo kako bi se uveo nekakav zakon.
Opet ponavljam, samo crnogorski model je moguć ovde. Znači da se svako od nas angažuje, bori i čupa da se izgura ova banda. Svaki vid borbe protiv ovakvog bahaćenja i privatluka je dobar vid borbe i zato bi svaki normalan čovjek iz Banjaluke trebao biti 100% uz gradonačelnika (šta god mislio o njemu). Ove priče o zloupotrebi civilne zaštite i slične baljezgarije su ili od zlonamjernih ljudi ili od ovih (prikrivenih) crvenih ili od kontraša.
Dobro se ovde i živi kada nama otimaju pare, a mi gledamo je l legalno dovući bager da bi se odbranilo od tog otimanja.
Da se osvrnem na (zoku

i) policiju, onakvo postupanje kao sinoć pred palatom je postupanje kakva bi policija trebala da ima prema Gradonačelniku jednog grada.
Malo si polupao lončiće, i ne znaš šta pišeš. Parking koji je blokiran voljom aktuelnog gradonačelnika nije parking gdje svoja auta parkiraju uposlenici(ili kako ti kažeš uhljebi) koji rade u zgradama i institucijama vlade RS. Parking koji je blokiran nije napravljen a ni asfaltiran od gradske vlasti već od strane privatne firme koja je isti predala na upotrebu. Uposlenici koji rade u zgradama i institucijama vlade RS imaju svoj parking koji ne plaćaju i niko im ne može to osporiti da ga koriste a još manje aktuelni gradonačelnik. Ministri, pomoćnici njihovi i uhljebi(ne svi) koriste službena vozila i imaju dva prolaza prema podzemnim garažama koje niko ne može da blokira a po potrebi može se otvoriti i treći prolaz. Stoga, jeste, gradonačelnik je udario na ljude i to one obične (ne)srećnike koji rade u RTRS-u, ili u nekim od privatnih firmi u PC Integra. Mnogi koji su dolazili da plate recimo porez ili da riješe problem oko nasljedstva ovako nemaju gdje da parkiraju ..... pa čak i ako ostane ovako ljudi će se snalaziti ali je činjenica da gradu BL nedostaje parking mjesta i umjesto da se to pokuša riješiti npr. izgradnjom podzemno/nadzemne garaže gdje je to moguće to se gura pod tepih ali se radi nešto drugo oku milo i drago.
Kružni kod kampusa je apsolutni promašaj jer nije izgrađen nadzemni ili obnovljen podzemni prolaz .... ovako pješaci svojim konstatntnim prelascima blokiraju prolaz vozilima. Manje su gužve bile kad je bio semafor.
Mi nismo građani i nećemo nikad biti, već smo Srbi, pravoslavci ....... i tu politiku građanske BiH promoviraj u Sarajevu.
I na kraju, neka mi se napuše kurca i jedni i drugi, neka riješe svoje probleme između sebe a ne preko narodnih leđa, ne preko otimanja proračuna ili pdv a još manje preko početih pa nezavršenih projeklata tipa kružnih tokova ili spomenika poginulim borcima VRS. Da Bog da im za lijeka trebalo i jednima i drugima.