banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Jul 2025, 13:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412 ... 474  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2024, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Evo jedne suplje price u rangu kolektor.
Slika

Samo mi je krivo sto nije najavio dolazak da mu zvizdimo i pitamo gdje je pasarela.Vec je morao ovako inkognito doci, samo da se uslika i objavi tvit.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 00:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Choban je napisao:
Našli su "nišu", idu na određenu "publiku". Imaju znatno veću cijenu boravka, razvikan licenciran program naširoko poznat...
I vjerovatno manje troškove nabavke za neke stvari iz "sestrinskih" firmi...

Ali, iako prihodi rastu iz godine u godinu, dobit im pada.
I njih pogodio rast cijena rada?
I još se preselili iz strogog centra gdje sigurno imaju "publiku" koja može da isprati cjenovnu politiku.
Vrtić se nalazi uz njihovu osnovnu školu, pa vjerujem da je to bio razlog preseljenja, svakako veliki broj djece iz tog vrtića upiše tu osnovnu školu.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 06:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
wizzy_bl je napisao:
Slika

Samo mi je krivo sto nije najavio dolazak da mu zvizdimo i pitamo gdje je pasarela.Vec je morao ovako inkognito doci, samo da se uslika i objavi tvit.
Ko da mu zvizdi, vi snsd aktivisti?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 07:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vecina stanovnika ovog naselja koje nije posjetio 4 godine, a kamo li bilo sta uradio za tu mikro lokaciju.Sta vise, sve sto je uradjeno bilo je kontra gradjana (izmijene RP gdje su ubacene nove zgrade,kruzni tok bez pasarele ,iako je to bio glavni zahrjev gradjana ,itd...)

Mislim da bi mu vise zvizdali ovi sto su i onda i sada glasali za njega ( iz x razloga, kontra SNSDa) ,jer su oni vise ogorceni na njega (ipak se mozda necemu nadali) za razliku od mene koji i nemam nikakvih ocekivanja jer smatram da je nesposoban da kvaliteno obavlja ovu funkciju.

Ok..nije mu niko zvizdo jer ga je docekao Drina trecina, u ulozi gradjanin iz naselja.

A ti i dalje podrzavaj ovakve suplje price i odusevljavaj se tim.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 07:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koje ti je biracko mjesto, daj da vidimo kako su glasali ti zabrinuti gradjani?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 07:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borik 1-8

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 07:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
wizzy_bl je napisao:
Slika

"Banjaluka ne treba da bude poligon za eksperimente i političke bitke, već grad u kojem ljudi mogu računati na rješenja za osnovne probleme. Moj prioritet će biti završetak velikih infrastrukturnih projekata kao što su izgradnja kolektora i prečistača otpadnih voda, te modernizacija vodovodne i kanalizacione mreže", naglasio je Šobot.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 07:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Borik 1
Draskic 1456
Sobot 1312

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

2 ulice napravile tu razliku za Draska (vjerovatno imali nekog aktivistu koji je to pokrio + ulica Rade Vranjesevic oduvijek glasa protiv SNSDa).Ali kad si vec pitao za Filipovica polje, o kojem i govorimo,rekao sam ti Borik 1-8, i napisi da je tu izgubio i ove i prosle izbore (istina ne velikom razlikom).

To sto nije izgubio velikom razlikom apsolutno ne znaci da ga ljudi gotive i da ljudi nisu isfurani na njega da mu ne bi zvizdali (prvenstveno mislim na koje koji su mu dali glas). Npr. na izborima 2020. bi ga Igor pocistio i Borik 1 -8, samo da nas nije 2 puta ispalio za dolazak u naselje i poslao Amidzica.Samo da je dosao i saslusao narod , bar 50.ljudi ne bi dalo Drasku glas,vec njemu.

Ove godine niko nije ni dolazio, ni jedni ni drugi, a vidimo da Drale ne dolazi i poslije izbora vec iskoristi ovako priliku da se uslika za drustvene mreze i pobjegne (da ga slucajno neko ne bi nesto pitao).

Meni samo nije jasno kakvu logiku koriste ljudi poput tebe koji za sve imaju opradvanje samo ako je protiv SNSDa.Znaci pusis supljake i podrzavas ovakvo laganje naroda samo zato sto hoces da napakostis SNSDu. Valjda je jasno da takva politika vrlo lako preraste u "vise stete nego koristi".

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 08:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2017, 08:56
Kako je Dodik postavio premisu- Republika Srpska- to sam ja, tako i ovaj SNSD aktivista postavlja priču- moja ulica= Banja Luka. Kao da druga naselja i ulice nemaju svoje probleme i izazove. De odvadi malo i oslobodi malo temu obojene priče.

PS, neki dan odgledah jedan prilog o Zagrebu. Tamo su svakodnevne gužve u saobraćaju postale i gore nego u BL. Enorman rast vozila u saobraćaju u kratkom roku, te potreba unaprijeđenja gradskog prevoza.

PS 2, park knjige- Kulina bana, obiđoh juče. Estetski puno ljepše rješenje od one livade sa nekoliko staza.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Da li je jos neko primjetii da su ugaseni reflektori na vidikovcu, vise ne vidi iz grada? Nisam bio gore pa nisam siguran.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 10:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
Ove godine niko nije ni dolazio, ni jedni ni drugi, a

Što govori da ste nebitni. Prestani da smaraš

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 10:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sta kaze nije niko obilazio pa nisu glasali. Kao da od obilaska nesto zavisi. Smucili ste se narodu toliko da glasaju za tajkuncica-pederka pa ti broji i dalje obilaske i aktiviste.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LeonN je napisao:
Kako je Dodik postavio premisu- Republika Srpska- to sam ja, tako i ovaj SNSD aktivista postavlja priču- moja ulica= Banja Luka. Kao da druga naselja i ulice nemaju svoje probleme i izazove. De odvadi malo i oslobodi malo temu obojene priče.

PS, neki dan odgledah jedan prilog o Zagrebu. Tamo su svakodnevne gužve u saobraćaju postale i gore nego u BL. Enorman rast vozila u saobraćaju u kratkom roku, te potreba unaprijeđenja gradskog prevoza.

PS 2, park knjige- Kulina bana, obiđoh juče. Estetski puno ljepše rješenje od one livade sa nekoliko staza.
Majke ti, sta da gledam na lokalnom nivou ako ne gledam svoje naselje u kojem zivim?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 13:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Slika

Cesta u Česmi je haos. Em još nije gotova, em su idioti ravno udarili sve ivičnjake. Sad ih čupaju, pa upuštaju u zemlju da bi se moglo ući u dvorišta…

Javašluk…

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
wizzy_bl je napisao:
LeonN je napisao:

Majke ti, sta da gledam na lokalnom nivou ako ne gledam svoje naselje u kojem zivim?

Izbori su za gradonačelnika i skupštinu grada, a ne za mjesnu zajednicu. Ne znači ako vam neko od gradskih vlasti nešto uradi ili ne uradi u naselju, da je dobar ili loš za gradonačelnika, možda je uradio negdje nešto drugo.

Normalan čovjek saosjeća i sa stanarima kod Sokolskog doma kojima se sliva voda u podrum nakon sanacije igrališta, kao i sa onima iz Sime Šolaje kojima su htjeli praviti neboder ispred prozora itd., iako ne stanuje u tim naseljima.

Kad je neko pakšu on gleda samo svoje dupe, tako da si ti klasični glasač SNSD-a. Kažeš da vam je jedino Medo uvijek dolazio u naselje kad god ste ga zvali, ali ti sigurno nisi dao glas njemu nego nekim ojebinama sa crvene liste koje se ne bi udostojili ni da vam odgovore na poruku.
Kad ništa nije u srcu i glavi, već samo u stranci tj. sekti, onda je to tako.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Šta reći nakon ovoga, kakvu posluku porati...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O cemu vi pricate? Pa kazem da treba prvo pogledati svoje naselje gdje zivis i i vidjeti kako to razvija, iz prostor razloga sto su ovo izbori u kojim neko nesto MOZE napraviti za tu mirko lokaciju, a ti spominjes izbore za mjesnu zajednicu(sta ti ljudi iz MZ mogu napraviti bez budzeta i bilo kakvog uticaja).

Nikad nisam rekao da ne treba gledati sta radi na drugim lokacijama, vec mi to stavljate u usta.Ono sto ja tvrdim da nista konkretno i pametno ne radi ni u tim drugim lokacijama (u mojoj sigurno), ili ako cemo mozda jos preciznije, ne radi sistematicno i po nekim prioritetima ,zato i kazem da nije dobra opcija za ovu poziciju.

Medo je dobio 15 glasova na ovom birackom mjestu.Da je mogao dobiti vise, vjerovatno je mogao. Zasto je to tako, ne znam...vjerovatno vise faktora, ali najmanje tu ima uticaj stranacka pripadnost, jer u ovim izborima to ljudi najmanje gledaju.

Jedan od tih je sto si imao aktiviste raznih stranaka tu u naselju, pa neko obeca glas ovom onom, zbog toga sto su komsije,prijatelji, familija, radne kolege.Drugi razlog je sto nije nikakvih protesta bilo od ljetos, ljudi malo vec zaboravili.
Ja sam licno bio ubjedjen da on ulazi 100% i da moj onda glas moze otici samo nekom drugom sa te liste (a za to vec nisam bio), pa zato nisam ni glasao za njega.A bio mi je 1 od 4 kandidata kojim sam bio spreman dati glas.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Najjaci su mi recimo ovi sto porede guzve u saobracaju kod nas sa Zagrebom, Beogradom.. gdje prvi ima 800-900 hiljada stanovnik, drugi preko milion i kao sta hocete, vidite da je kolaps i u drugim gradovima. Top :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Pa sta ima veze koliko ima stanovnika, guzva je proporcionalna velicini grada.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412 ... 474  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]