banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 18:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:07 
tebi bi, za pocetak, bilo pametnije da razmislis o svom pisanju, nacinu izrazavanja i vrijedjanju drugih, te kako do sad nisi banovan nego o drugima, sta i kako rade..

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
socialbug je napisao:
MaHnitavU, ti si selektivan čovjek... Ajde kada si tako pošten i brižan, prvo prebroj i pobroji sve "tvoje mahalaše" (jagnjeću brigadu) pa onda da nastavimo diskusiju... :fadein:

mislis na ajkulu ili jos nekog? pa stavio sam tri tacke...i da ti kazem, postoji niz od tih postova u kojem smo zaspamovali mi, kako ti kazes, jagnjeca brigada, ali su oni obrisani na nasu vlastitu zamolbu, moju, ajkulinu etc. jer znamo sta smo uradili i jednostavno to pokusamo i popraviti
ono kako si ti vrijedjao majlili i jos neke forumase je bilo za ban a ne za brisanje, ali to je stvar moderacije. ja nemam nista protiv tebe ili bilo koga na ovom forumu i nikad za nikad nisam nekog prvi uvrijedio, a ako bi se desilo da prepirka vise nema smisla prelazio bih na pp( to ti moze potvrditi par forumasa)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Sad cu i ja jednu pametnu rec na ovu vasu prepirku....

@manitu
Napucat 3000+ postova za godinu dana moze da ima samo dva znacenja....ili si spamer ili si Leonardo DaVinci pa "znas sve o svemu"....a ja cisto sumnjam da si ovo drugo...iako moram pohvalit da su ti postovi u zadnje vrijeme (4-5 mjeseci) neobicno citljivi i poucni....sto opet ne moze pobit cinjenicu da si skoro godinu dana prije toga valjao gluposti iz ciste dosade...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ajd sad dosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svi serete zajedno samnom..................... :cat:

ako je manitu br.1 onda i ja treba da djelim tu poziciju zajendo rame uz rame snjim :cat: :cat: svi mi spamujemo i seremo po forumu,ali ko sto neko rece bar imamo stila za to!!!!!!!
Ako je to toliki problem i ako moderatori se toliko bune daj da nadjemo nekako zajednicko rjesenje i da idemo dalje.

Ovako ja predlazem da se nadje jos tih moderatora koji ce nadgledati forum,brisati i odradjivati posao normalno!!!!!!!!
A mi spameri da malo manje kenjamo po tom istom forumu....prvi ja pa svi ostali :cat:

ovaj forum nije nicije vlasnistvo i nikom tata nije ga kupio pa da taj neko odredjuje koce da dolazi a ko ne!!!!!!Svi smo ovdje i ovo je nas forum,da se zna.......
Prema tome dajte da se fino dogovorimo i da nastavimo dalje..............

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mirko je vlasnik foruma.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Mirko je vlasnik foruma.

pa sto ga nema ovdje nikako......

necu ja to veve,mene vlast ne interesuje......

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Da ne duzimo pricu i ne skrecemo sa teme. Mirko povremeno navrati na forum, radi tehnicko odrzavanje istog i naravno finansira hosting. Ostatak 'rukovodjenja' forumom je ostaljen trenutnoj administraciji i moderaciji. Razlog tomu su bili neki 'ispadi' na forumu koji su se desili poprilicno prije nego sto su se mnogi od vas registrovali.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Da ne duzimo pricu i ne skrecemo sa teme. Mirko povremeno navrati na forum, radi tehnicko odrzavanje istog i naravno finansira hosting. Ostatak 'rukovodjenja' forumom je ostaljen trenutnoj administraciji i moderaciji. Razlog tomu su bili neki 'ispadi' na forumu koji su se desili poprilicno prije nego sto su se mnogi od vas registrovali.

odrugar hvala na objasnjenju :cat:

ali i dalje stoim iza tog da neki moderatori dodju nadrkani ovdje pa silje neku stvar kako oce.......ako im se ne svidja i ako nemaju vremena da navracaju ovdje cesto nek fino palicu prepuste drugima.......treba biti realan i posteno reci kako je!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bio je izbor novih moderatora prije par nedelja (mjeseci? :oops: ) .. i bice ga, zasigurno, i opet.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Evo još jedna stvar koja nije dobra i koja uveliko narušava kvalitetu foruma, mene je više puta, pa i danas, odbila od čitanja i gledanja tema, a samim tim bi tako djelovala i na nove posjetioce foruma.

Radi se o tome da se neke osobe (uglavnom iste osobe) osjećaju pozvanima da pišu puno postova na jednoj te istoj temi. Ne znaju napisati nešto i onda stati. Ne mislim da ne trebaju napisati više od jednog posta u temi, ali drugi, treći i naredne postove (ako ima uopšte potrebe za njima) trebaju pisati samo onda kad baš, baš, baš imaju nešto novo dodati što već nisu rekli, nešto po mogućnosti pametno i konstruktivno, ili kada odgovaraju nekome ko ih je nešto pitao. Umjesto toga, neki učesnici, nakon što nešto napišu jedva čekaju prvi sledeći komentar, i onda se odmah jave da komentarišu taj komentar (kao da to nekog zanima :roll:, osim njihove kolege chatere), i tako struktura na temi izgleda ovako nekako:

1. post: osoba A
2. post: osoba B
3. post: osoba A
4. post: osoba C
5. post: osoba B
6. posto osoba A
7. post: osoba C
8. post: osoba D
9. post: osoba B
10. post: osoba C
11. post: osoba A
12. post: osoba D
...

Pri tome se postovi uglavnom sastoje iz nekoliko riječi (jasno je da se ništa pametno ne može napisati u nekoliko riječi, osim u rijetkim izuzecima). Nije nimalo čudno da iste osobe učestvuju na temama na ovakav način, i da su to iste osobe koje su sklone chatu i offtopicu.

Danas sam pogledao neke teme koje su po naslovu obećavale i, po ko zna koji put, zatekao ovakvu situaciju. To me odbilo od otvaranja druge stranice te teme jer već znam šta mogu očekivati. Dobra stvar u ovoj nesreći je što je dovoljno da vidim ko piše na temi da bih zaključio vrijedi li dalje čitati temu. Neke oblasti foruma su sklonije ovakvim stvarima, to zavisi od moderatora, ali i od prirode same oblasti koja je takva da bi svi kao nešto pisali ali bi se više kreveljili nego što bi nešto pametno pisali.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 16:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
majlili je napisao:
tebi bi, za pocetak, bilo pametnije da razmislis o svom pisanju, nacinu izrazavanja i vrijedjanju drugih, te kako do sad nisi banovan nego o drugima, sta i kako rade..

Koji je tvoj problem? Nigdje ne mogu ništa napisati a da ti ne pojaviš se i mene ne staviš pod "prste" (isključivo pogrdne riječi)! Sa uvredama si prva počela i samo sam ti odgovorio, a što se tiče kvalitete tvog pisanja dovoljno govori podatak:
Citiraj:
Najaktivniji forum: Gastronomija
[ 243 Postova / 16.67% vaših postova ]
Najaktivnija tema: Sta ste zadnje jeli? 4
[ 165 Postova / 11.32% vaših postova ]

Na osnovu gore izloženih podataka (prije svega uzimajući u obzir popularnost teme), moj konstruktivan prijedlog je osnivanje novih foruma:

Zadnje uriniranje (detaljan opis samog čina, vrijeme, mjesto uz obaveznu boje mokraće i jačinu mlaza), takodje detoksikacija - Velika nužda i prdež (isti opis) i Menstruacija i menstrualni ciklus...

Na osnovu dosadašnjih pokazatelja, smatram da novi forumi bi imali jako veliku posjećenost i popularnost, tako da samoodrživost je zagarantovana!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

socialbug je napisao:
Na osnovu dosadašnjih pokazatelja, smatram da novi forumi bi imali jako veliku posjećenost i popularnost

Nažalost to je tačno. Teme kao što su "šta ste zadnje jeli" i "now playing" su potpuno besmislene, služe samo za nabijanje broja postova i ubijanje dosade.

Šta bi bilo kada bismo svi mi javili koju pjesmu u tom trenutku slušamo? Svako bi mogao napisati od nekoliko pa do stotinu postova u jednom danu...a sa kojom svrhom? Koga zanima šta tamo neko sluša "u tom trenutku"? Na tu temu niko ne ide da čita šta su drugi napisali već samo zato da nešto sam napiše. A takve teme su besmislene.

Najžalosnije je što je današnjoj mladeži jako dosadno u životu, ne znaju šta će sa sobom, šta će od bijesa. Toliko toga konstruktivnog i izgrađujućeg se može (u)raditi, ali ne, oni će na tamo nekom forumu tamo nekim osobama pisati koju pjesmu slušaju, i to da su danas jeli pečeni krompir :confused2:...kao da to nekog (normalnog) zanima.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vader, koliko se meni čini nije na tim temema samo mladež, naprotiv - matorikojima je u životu dosadno, pa utjehu pronalaze u spamu! Oni koji žele da pišu o sebi, (šta su jeli i sl.) pa imaju mogućnosti da otvore svoje besplatne blogove www.wordpress.com https://www.blogger.com do mile volje piši o hrani, muzici, časti i poštenju...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet, postojanje 3-4 takve teme i nije tolika katastrofa, ako ce samo one biti teme po kojima se besmisleno pise i nabijaju postovi. Radije to, nego da se svaka iole ozbiljna diskusija upropasti.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ima svrhu tema o jelu, kako da nema.. Ja kad procitam sta ljudi jedu izgubim apetit i tako cuvam liniju :D

Na forumu ima par ljudi koji su skloni "spamovanju", iako meni licno to ne smeta posto bude i dobre sale (a i sam ponekad napisem neku pošalicu koja je OT), to ipak nije primjereno na jednom forumu pa bi trebalo da se suzdrzimo od toga. Posto se radi o pojedincima, moglo bi se i razgovarati sa njima preko PP i obavezati ih da ne spamuju prekomjerno forum, znaci da im se tacno ukaze cime odstupaju od normi. Problem je, kao sto je neko vec spomenuo, sto dosjetke (spam) koje se pisu uvijek imaju veze sa nekom temom i nema smisla ici na drugi podforum i pisati tu dosjetku jer ispada iz konteksta. Zato ne bi bilo lose kad bi se takve dosjetke mogle pisati u vidu onih spoilera, znaci da budu jasno oznacene tako da se mogu ignorisati po zelji.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako nekome bas smetaju neciji postovi .. ucp.php?i=zebra&mode=foes .. i stvar je rijesena .. isti se nece prikazivati.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

socialbug je napisao:
koliko se meni čini nije na tim temema samo mladež, naprotiv - matori kojima je u životu dosadno, pa utjehu pronalaze u spamu!

Znači i stariji...stanje je time još lošije.

Ali za mladež je posebno žalosno jer...su mladi, samim tim bi trebalo da imaju dosta energije, ideja i ambicija za razne konstruktivne aktivnosti, a da im forum bude nešto gdje navrate jednom ili koji put u toku dana, pa ako baš nađu dobrog povoda da nešto napišu (po mogućnosti pametno) da to onda i napišu. A ne da bude obrnuto, da dobar dio dana samo vise na forumu i jedva čekanju da se otvori nova tema da bi se uvalili na nju, da bi se "upisali", ili jedva čekaju nečiji komentrar na nekoj temi pa da oni nešto "dodaju...dopune...odgovore". Čini mi se da neki na nove teme kada ih neko otvori gledaju ovako "a evo ga, nova tema, ajd da vidim šta ja tu mogu da napišem", znači u startu se ide sa tim da će se nešto sigurno "morati" napisati na toj temi, da tema ni slučajno ne smije proći bez učešća, ni slučajno samo da se čita a piše tek onda ako zaista ima povoda i razloga, i da se pri tom piše pametno i konstruktivno, nešto od čega će budući čitaoci imati neku korist.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:15 
socialbug je napisao:
majlili je napisao:

Koji je tvoj problem? Nigdje ne mogu ništa napisati a da ti ne pojaviš se i mene ne staviš pod "prste" (isključivo pogrdne riječi)! Sa uvredama si prva počela i samo sam ti odgovorio, a što se tiče kvalitete tvog pisanja dovoljno govori podatak:
Citiraj:
Najaktivniji forum: Gastronomija
[ 243 Postova / 16.67% vaših postova ]
Najaktivnija tema: Sta ste zadnje jeli? 4
[ 165 Postova / 11.32% vaših postova ]

Na osnovu gore izloženih podataka (prije svega uzimajući u obzir popularnost teme), moj konstruktivan prijedlog je osnivanje novih foruma:

Zadnje uriniranje (detaljan opis samog čina, vrijeme, mjesto uz obaveznu boje mokraće i jačinu mlaza), takodje detoksikacija - Velika nužda i prdež (isti opis) i Menstruacija i menstrualni ciklus...

Na osnovu dosadašnjih pokazatelja, smatram da novi forumi bi imali jako veliku posjećenost i popularnost, tako da samoodrživost je zagarantovana!

ovo sto si napisao je toliko licemjerstvo da ja u yivotu tako nesto nisam vidjela.. kao sto si rekao nekada, na tvoj prvi post ja sam odreagovala da te likovi koje si tad uyeo na yub, ignorisu jer si beyobrayan, od tad ti mene ne prestajes provocirati... ni jednom nisam prva tebe iyela u pricu, nego ti mene svojim stalnim prvokacijama, i perverynim obracanjima.. to mogu da pokazu i tvoji pp koje si mi slao, kao i pp svih ostalih forumasa koji mi salju i komentarisu tvoje provociranje mene... rijecnik kojim se koristis, slike koje si kacio u konekrtu mene i filmici su jako bezobrazni, neprimjereni imalo civilizovanom covjeku.. spominjes me i na drugim temama gdje ja nisam, uvijek sa provokacijama i uvredljivim sadryajima, koji su ispunjeni odvratnim prostackim nazivima... dosta toga obrises, ali nisam samo ja vidjela sta pises, a to ce posvjedociti pola ljudi ovde...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E vidiš ovo sam predvidio da ćeš napisati i sada ću ti navesti gdje si me prvi put prozvala:

Citiraj:
kakav si ti kreten ne mogu vjerovati.. strasno... al takav ces biti dok god se druzis sa desnicom svojom..
nicole, ne daj se... dodje to kad se najmanje nadas.. vjeruj mi.. i ja sam pomisljala da ne postoji neko ko ti savrseno odgovara, kad ono desilo se.. slucajno.. kad se bas nisam nadala.. i sad je sve super.. samo polako..
Poslato: 29 Mar 2009, 14:30 

Nigdje nisam nikog pomenuo u postu ali ti si bila "kadija"... Ovo je samo jedan od tvojih umnih odgovora,nisam ja jedini kog si napala iz čiste bistre (sjeti se šta si radila onoj jadnici na temi o privatnim fakultetima) a inače u pripremi je hrestomatija tvojih mudrosti... :D

Poslednji put menjao socialbug dana 24 Maj 2009, 17:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:29 
samo izvoli... imam ja jos puno da ti napisem, jer ovde se pred moderatorima pravis nevinasce, pola postova gdje pises uzasne bljuvotine si obrisao, kao i nekidan kad si prozvao vuka i mene bey ikakvog osnova sa jako bezobraznim konotacijama.. i obrisao.. ali mozes tako do sutra, ima nas koji to pamtimo..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]