ElPadrino je napisao:
Frajer mi ladno prijeti da će me izbaciti sa foruma zato što sam mu rekao da je kontraš. Administrator ej, čovjek bi trebao da smiruje situacije, da bude glas razuma.. A on silu koristi zato što se neko ne slaže sa njegovim mišljenjem.
Nije problem da se ne slažeš, ne slažem se ni ja sa tobom pa nisam napisao da si Draškova podguzna muva. Ako imaš argumente protiv moje priče napišeš ih, a ne pokušavaš me diskreditovati sa "ljubitelj Igora" i sl tj stranački me obojiti. Al kad si već tražio spisak minut guglanja i:
Citiraj:
Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, otvorio je danas novoizgrađeno dječije igralište u naselju Karanovac, koje je donacija preduzeća „Drvoprodeks“ i Fudbalskog kluba Karanovac.
Citiraj:
Mališani iz naselja Ada danas su dobili novo dječije igralište koje je izgrađeno u okviru velike akcije Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija. Sredstva za izgradnju igrališta obezbijedili su kompanija „Market As“ i Grad Banja Luka, a igralište je otvorio gradonačelnik Igor Radojičić.
Citiraj:
U banjalučkom naselju Aleja-Centar danas je otvoreno još jedno igralište, u okviru akcije izgradnje dječijih igrališta u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama.
Procijenjena vrijednost igrališta iznosi oko 35.000 KM, a izvođač građevinskih radova je preduzeće “Građenje Đurić”, saopššteno je iz Gradske uprave.
Igralište su svečano otvorili gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i Ivan Luburić, direktor “Kroacija osiguranja” za BiH, koje je i donator.
Citiraj:
Mališani sa Lauša dobili su novo, savremeno dječije igralište, zahvaljujući zajedničkom projektu Grada Banja Luke i Razvojnog programa UN-a (UNDP).
Ovo je već 21. novo dječije igralište koje je izgrađeno u Banjoj Luci u posljednje dvije godine. Igralište na Laušu, tačnije u Ulici Koste Krsmanovića, izgrađeno je u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“.
Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je danas obišao igralište, najavio je da će na Laušu uskioro biti izgrađeno još jedno igralište, takođe u saradnji sa UNDP-om.

Usput
Citiraj:
Novoizgrađena kružna raskrsnica kod šoping centra “Delta planet” u Banjaluci danas je svečano puštena u funkciju.
Republika Srpska18.03.2019 | 12:48
Otvoren kružni tok u BanjaluciIzgradnja ove najveće kružne raskrnice u Banjaluci počela je u decembru, a svi radovi na podzemnim prolazima neće biti dovršeni do otvaranja "Delta planeta" 21. marta.
Otvaranju su prisustvovali Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza RS, Nenad Nešić, v d. direktor “Puteva RS” i Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.
Radojičić je rekao da je ovo peti kružni tok izgrađen u gradu u proteklih godinu dana.
Citiraj:
Nova kružna raskrsnica na Istočnom tranzitu, na dionici kod "Lesnine", danas je i zvanično puštena u saobraćaj. Izgradnjom ovog kružnog toka, vrijednog 1,3 miliona KM, privodi se kraju kompletiranje istočne obilaznice oko grada
Ovo je 11. kružna raskrsnica na području Banje Luke koja je izgrađena u posljednje četiri godine, a njih pet se odnosilo upravo na dovršetak istočne obilaznice.
Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je danas sa Nenadom Nešićem, direktorom "Puteva RS" obišao novi kružni tok, istakao je da se izgradnjom ove raskrsnice nastavlja realizacija projekta koji je trasiran još prije više od 50 godina.
Citiraj:
Izgradnja desetog kružnog toka u Banjaluci počela je danas na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića, Solunske i Skendera Kulenovića, u blizini Policisjke uprave, a vrijednost radova je 369.000 KM.
Banjaluka dobija novi kružni tok
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Banjaluka dobija novi kružni tok
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je novinarima tokom posjete gradilištu da je riječ o desetoj kružnoj raskrsnici u ovom mandatu gradske vlasti, koja se nalazi na jednoj od frekventnijih raskršća u gradu i predstavlja poveznicu nekoliko važnih saobraćajnica.