malo duze sam u BL i samo mogu reci da je to za mene sve jedno veliko selo, cuj evropska metropola i slicno ma daj..i sam centar bl, dal to park ili "setaliste" i sve ostalo je nista posebno..(Hram je lijep) malo je, skuceno itd s obzirom koliko stanovnika ima..nije mi jasno zasto u parku PK stoji ona prazna livada, pa sto nisu stavili tu lijepu veliku fontanu recimo? od znamenitosti ima jako malo, kastel propao totalno, ok kao renovirat ce se ali kada i na sta ce liciti ..vec me strah nakon parka PK i nakon onog teletubbies parka kod bana milosavljevica, ulice raskopane a samo se krpi nesto.
e da ne mogu vjerovati da neko pati od toga da zivi u "centru" pa ja ne bih da mi plate
cijene su haos s obzirom na plate i standard ovdje, roba vecinom kvalitet nista a cijena gori zemlja..muka mi kad vidim oko zgrade vlade kako izgleda..a bila kod sestre na paprikovcu, otidjite na ginekologiju 1. sprat onako nesto nema ni u afganistanu 100% , sokirala sam se zaista
ovako sto se tice provoda ima ugodnih mjesta za izlazak, usluga ok itd..sve u svemu ima jos puno stvari koje bi se mogle popraviti..nisam spomenula saobracaj to je isto prica za sebe, svakakvih kretena za volanom ima zaista
grad je sto se tice cistoce ok, iako me nervira oko kontejnera sto je jako prljavo i neuredno vecinom..i vecinom nema ono odvojeno gdje bacas staklo, plasticne boce itd
Previse si nahvalila haha,i izlasci su ku...sve je jednolicno,ovo je ko veliki gerijatriski centar gdje vikendom do 3 ujutro samo zamre sve(radne dane necu ni pominjati)