Citiraj:
Vecina forumasa je iznad prosjeka, materijalno(sada kad majlili ozeze

), a jos vise intelektualno, samim tim razmisljaju o tome sta sve treba da se jedno dijete odgoji, da se djetetu obezbjedi i koliko to sve traje.
to je najobicnija gomila go*ana. oces da kazes da vecina forumasa jadna zabrinuto razmislja i planira sta im treba za odgajanje djece i da, jer su previse pametni, u to se ne upustaju.
ja sam (planirano) dobio dijete u trenutku kad sam sa suprugom zivio od 500£ mjesecno u najskupljoj evropskoj drzavi, jer sam otplacivao skolarinu za doktorske studije u visini od 11000£ godisnje, i radio po 12 sati dnevno. prema tome,
nemojte mi sra*a o tome kako za djecu trebaju neka nenormalno velika sredstva i kako srbi ne stvaraju porodice zato sto, eto, nece da se jadna djeca muce, jer je to najobicnija laz i demagogija.
pravi razlog je to sto, ako zelis da formiras porodicu, onda, jebiga, nesto moras i da zrtvujes. sto znaci da nema vise beskonacnog ispijanja kafa po cijeli dan, nema vise izlazaka i ispijanja piva bas svako vece, nema vise gledanja i odlaska na svaku utakmicu koja postoji. moras malo da se stisnes. a to je za vecinu forumasa potpuno nepojmljivo. treba prvo fakultet (koji traje po 7-8 godina na grbaci roditelja) zavrsit, pa onda kad se dodje do para malo da se "izivi", jer, zaboga, pa jos se mlado za ozbiljne stvari. jerbo je lakse sjedit u kafani, ispijat kafu, i laprdat kako bi ti svasta nesto radio da ti neko da 2 ili 3 ili 5 hiljada eura koje, kofol, zasluzujes.
i sve je to u redu, al kad mi ti i takvi pocnu pricat da su njima porodicne vrijednosti svetinja i da pederski brakovi i pederske parade ruse tradicionalne porodicne vrijednosti koje oni brane...mislim stvarno
Digao si mi zivac, pa sam opsovao, ali se ipak ne mogu spustiti na tvoj nivo, zato prepravljam post od maloprije.
Samo ne znam koga ti farbas, pored toga sto se hvalis. Sa 500 funti ne mozes sam prezivjeti, a mora da si superextra sposoban kad si radio po 12 sati dnevno i jos zavrsio doktorske studije
.
I komotno mozes svoju diplomu odnijeti u wc i tamo iskoristiti kad nisi naucio kako se normalno komunicira.