banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 11:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2008, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
XIX century je napisao:
Pedofilija je neizljeciva.

Na drugoj temi smo komentarisali da se u nekim zemljama zbog ovoga vrsi hemijska kastracija pacenika.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 10:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Jasno Anakin.

Citiraj:
Drž´ se zakona ko pijan plota

trebao je malo sačekati i zvati policiju... u međuvremenu ga je trebao zagrnuti da se ne prehladi... možda bi se i sutskim putem ustanovilo da i nije kriv

genijaalno :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ne znam dzpanis rouz zasto mislis da ja imam nesto protiv islama. Pogotovo nisam srpski naconalista. Ja sam samo poredio kako nije dobro kad se sudi bez zakona jer bi onda svako sam sudio i po svojim osjecajima i nastao bi haos. Iako ne kazem da ja ne bih isto tako reagovao kao i ovaj covjek u datoj situaciji smatram da se treba truditi da se kontrolisu osjecaji ponekad jer nas to cesce dovodi u gore situacije. Mi sto ubijemo nekoga necemo nikom pomoci, samo mozemo sei odmoci, a i drugima. Naravno ponekad su situacije ekstremno nezgodne kao ova.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 13:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2006, 16:44
vim je napisao:
Mi sto ubijemo nekoga necemo nikom pomoci, samo mozemo sei odmoci, a i drugima.

Slazem se.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Ne znam dzpanis rouz zasto mislis da ja imam nesto protiv islama. Pogotovo nisam srpski naconalista.

Ne da mi se iscitavati tvoje postove da bih ti argumentovala svoje tvrdnje. Uz to sam te ocigledno zatekla u Dr Jekyll fazi. :roll:

Citiraj:
Ja sam samo poredio kako nije dobro kad se sudi bez zakona jer bi onda svako sam sudio i po svojim osjecajima i nastao bi haos. Iako ne kazem da ja ne bih isto tako reagovao kao i ovaj covjek u datoj situaciji smatram da se treba truditi da se kontrolisu osjecaji ponekad jer nas to cesce dovodi u gore situacije. Mi sto ubijemo nekoga necemo nikom pomoci, samo mozemo sei odmoci, a i drugima. Naravno ponekad su situacije ekstremno nezgodne kao ova.

Aha, uzivaj.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 10:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Kakav kralj sto ga jos samo nije rasporio i ostavio tako da mu utroba polako ispada kao Muratu!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 11:21 
Citiraj:
Ruzo, oprosti na izrazu, ali preseravas se. Niko ne smije ubiti drugog covjeka, a jos manje proci nekaznjeno, ili jos gore, pozdravljeno od strane drustva.

A gdje pise da je to covjek magarac jedan?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Najgore od svega je to da se pedofili ne kaznjavaju zatvorskom kaznom, nego se salju na lijecenje.. ja bih njega jarane ubila, pa nek mene onda posalju lijecenje.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
psyborg je napisao:
Citiraj:
Ruzo, oprosti na izrazu, ali preseravas se. Niko ne smije ubiti drugog covjeka, a jos manje proci nekaznjeno, ili jos gore, pozdravljeno od strane drustva.

A gdje pise da je to covjek magarac jedan?

DOBRO BRDJANCINO BALKANSKA UZMI SIKIRU I IDI GRADOM UBIJAJ PEDOFILE!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 14:18 
NE'AM SIKIRE, ODNiJO NEREVAR MOR'O DRVA IZREZAT'!!!
Il je otiso pedofile ganjat!!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
DA STE MALO MLAĐI NAMAZAO BI GA ČIKA NEREVAR EUROKREMOM ALI VI MOŽETE I OVAKO :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
nerevar je napisao:
DA STE MALO MLAĐI NAMAZAO BI GA ČIKA NEREVAR EUROKREMOM ALI VI MOŽETE I OVAKO :lol:

:o :o ... jesi tako curu navlačio, nije htjela bez evrokrema. dobra metoda, nerevar je pametnica. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
XIX century je napisao:
:o :o ... jesi tako curu navlačio, nije htjela bez evrokrema. dobra metoda, 8)

jesi ti normalna? da ga tako namažem pa da se lepe na njega ko muve na kolače? :lol:
Citiraj:
nerevar je pametnica.

tatina princeza :queen:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 09:53 
E da si rekoi baklava. a ovo ne pali...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 03:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Slavko, nadam se kad tako razmišljaš, da bi i sebi istu kaznu odredio, kad bi se tvom djetetu, NE DAJ BOŽE, to desilo.

Ja bih ovom bokseru dala samo uslovnu!

P.S: zna li iko da li se utvrdila ikakva greška u genima kod pedofila, kao što je slučaj sa homoseksualcima. Baš me interesuje.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
prasica je napisao:
zna li iko da li se utvrdila ikakva greška u genima kod pedofila, kao što je slučaj sa homoseksualcima. Baš me interesuje.

slabo poznajem materiju, nisam čitala stručnu literaturu. al jednom sam gledala na TV-u govorio je jedan hrvatski psihoterapeut ( ima licencu)- zaboravila sam mu ime, ugl lako ćeš ga googlati, jer je jedan od rijetkih psihoterapeuta sa licencom na ovim prostorima- možda ih je u HR svega 1,2. Ugl, dr je star i ima dugogodišnju praksu iza sebe i smatram njegovo mišljenje stručnim i relevantnim

Pitao ga je voditelj kakve je sve poremećaje liječio i koji su mu bili najteži. On je rekao da mu je najteže bilo liječiti pedofile, jer je impuls toliko jak, probao je problem rješavati na sve moguće načine, iz svih mogućih uglova kroz godine terapije s pedofilom, al impuls se vrati. On je tad izjavio da je to neizlječivo ( kao šizofrenija), al se može PRIliječiti (kao šizo).

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Interesantno da ja nisam nigdje online uspio naći ništa o Alexandru Kuznjecovu i svemu tome. Zanima me dokle je došao postupak i u kojoj je fazi suđenje..

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Interesantno da ja nisam nigdje online uspio naći ništa o Alexandru Kuznjecovu i svemu tome. Zanima me dokle je došao postupak i u kojoj je fazi suđenje..

Lose si trazio.

http://english.pravda.ru/society/storie ... edophile-0

http://www.russiatoday.ru/news/news/20257

http://www.thestar.co.za/index.php?fArticleId=4232939

http://mnweekly.rian.ru/national/20080208/55308645.html

Obratite paznju na nove elemente u prici.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
XIX century je napisao:
prasica je napisao:
zna li iko da li se utvrdila ikakva greška u genima kod pedofila, kao što je slučaj sa homoseksualcima. Baš me interesuje.

slabo poznajem materiju, nisam čitala stručnu literaturu. al jednom sam gledala na TV-u govorio je jedan hrvatski psihoterapeut ( ima licencu)- zaboravila sam mu ime, ugl lako ćeš ga googlati, jer je jedan od rijetkih psihoterapeuta sa licencom na ovim prostorima- možda ih je u HR svega 1,2. Ugl, dr je star i ima dugogodišnju praksu iza sebe i smatram njegovo mišljenje stručnim i relevantnim

Pitao ga je voditelj kakve je sve poremećaje liječio i koji su mu bili najteži. On je rekao da mu je najteže bilo liječiti pedofile, jer je impuls toliko jak, probao je problem rješavati na sve moguće načine, iz svih mogućih uglova kroz godine terapije s pedofilom, al impuls se vrati. On je tad izjavio da je to neizlječivo ( kao šizofrenija), al se može PRIliječiti (kao šizo).

Meni nije jasno zasto ih onda strpavaju u zatvor, zasto ne u bolnicu ako je to bolest? I druga stvar, kako toga nije bilo u bivsoj YU nego se sad odjednom pojavilo?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Trenutno pripremam debatu na temu na temu Smrtna kazna, pa se dosta susrecem i sa ovakvim primjerima.

Licno smatram da je zakon tu da kazni onoga ko je pocinio zlocin, ali istina je da je u takvoj situaciji tesko ostati pametan i kontrolisati se. Da je taj covjek imao vremena da se kontrolise, da dodje sebi, da nije odmah vidio silovatelja i imao priliku da ''nagrne'' na njega, mozda i ne bi tako postupio, prema tome, ovo se moze ubistvo iz nekog afekta.

Druga stvar, pedofilija je bolest i takve ljude treba tako tretirati, ali to je vec druga tema.

Treca stvar, nismo mi ti koji odlucujemo o zivotu i smrti. Kako god da to bilo, on je ipak ubio covjeka i tu povratka nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]