banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 16:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Dec 2014, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Ja sam i shvatila da misli uopsteno, posto on nema municije da se prepucava na taj nacin, moze samo da nagadja :).

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 12:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dobro,ok,onda se ja izvinjavam što sam stekao pogrešan utisak.

izvini zoka.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
sad se i ti izvinjavaš zbog svog mišljenja..de prestani. :lol:
Možda se te dvije forumašice na koje si mislio i ljute, mada u stvari nemam pojma o kome pričaš... :D
i ja lupam bez uživljavanja u temu, ali to i nije novost.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 12:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa moram se izvinjavati,jesi čitala pravilnik?

kao bivši moderator znam da je jedan od najvećih grijehova "kritikovati rad administracije"? :lol: :lol:

za to ide trenutni ban,a to što sam ja još među vama je samo stvar njegove dobre volje :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 12:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ja procitao Sindrom nadahnutih djevojaka poslije 30-35 godine :D
Pa reko sta je problem :D

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 12:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
A.J.V.A.R. je napisao:
Ja sam i shvatila da misli uopsteno, posto on nema municije da se prepucava na taj nacin, moze samo da nagadja :).

Upravo. Taj post je bio zajebancija, pošto A.J.V.A.R. i lelu poznajem samo površno, iz prolaza štob se reklo. Nemam ja običaj da prozivam forumaše za ozbiljne i stvari koje mogu da zabole. Isto tako nemam običaj da se izvinjavam za stvari koje sam napisao, a koje neko pogrešno skonta.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 13:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ja imam..

kad god ovako pogriješim kao sada,i nekoga nepravedno optužim kao tebe,najmanje što mogu uraditi je da se izvinem...

a ovo za banovanje se zajebavam,zato me boli q :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Rasprava se razvija na očekivan način :D

U prehodnom postu sam postavio prilog autorke koja je pokrenula ovo pitanje. Na samom kraju priloga, ona objašnjava ovaj fenomen.
Žene ne žele da dijele život, po prvi put u istoriji čovječanstva sve veći broj žena želi da proživi život. Sama autorka je to izrazila u procentima, htjela bi brak ali isto tako želi da bude samostalna i nesputana, ne želi da bude onoliko emotivno vezana za nekog muškarca koliko je bila u nekim vezama iz mladosti, ali to ne znači da namjerava da živi u celibati i bez ljubavi. Htjela bi potomstvo ali ne bi htjela da bude žrtvovana na oltaru porodičnog života. Znači, nastao je, uslovno rečeno, novi ekvilibrijum, balans između danas ravnopravnih afiniteta koji su do juče djelovali nepomirljivo. Ali, danas postoje i ostvarivi su novi modeli porodica (tipa: samohrana majka), vanbračne veze, veze na daljinu, istopolne veze, veze sa životinjama i sl. Generalno gledano, sve manje smo spremni da "robujemo" jedni drugima, u svim aspektima života, i starim običajima. Možda otuđenje nije negativna pojava, možda je to samo dio "pubertetskog razvoja" kroz koji prolazi naše društvo na putu ka novom dobu.
Meni se čini da je autorka priloga upravu.
Žene su se emancipovale, oslobodile tereta prošlosti i hrabro zakoračile naprijed u neko doba u kojem vladaju nova pravila, koja su za sada strana i nama i njima. Mi živimo u periodu razvoja nove žene, samostalne, obrazovane, emancipovane - potpuno slobodne. Ne mogu da shvatim da većina muškaraca od takvih žena još uvijek ima očekivanja koja su u skladu sa nekim prošlim vremenima. Da rinta, pere, kuha, podiže djecu, ćuti - trpi i gleda kako joj život prolazi dok robuje.
To je kao u pubertetu kada prolazimo kroz fiziološke promjene koje nas zbunjuju ili čine nesigurnima, kada se mijenjamo i otkrivamo nove istine o nama, o našim mogućnostima, o našoj ulozi u društvu i sl., tako i žene sada otkrivaju novi svijet i uloge nove žene u tom izmijenjenom društvu. To može biti zbunjujuće iskustvo ali nema razloga za paniku, to je prirodan proces.
Savremena žena i svaremeni muškarac sve više cijene svoj život, svoje potrebe, ambicije, želje, snove, afinitete. I u skladu sa time, bar se meni tako čini, sve manje žele da daju i ustupaju svoje vrijeme, ljubav, pažnju... a sve više pokušavaju da izvuku što više iz tog kratkog ali čarobnog trajanja kroz svijest i materiju, kroz ono što je stvarno i ono što je imaginarno, kroz ono što osjećamo i ono što proživljavamo.
Ne treba osuđivati samce, ni muškarce ni žene. Oni stvaraju nova običajna pravila i utiru nove staze i načine življenja za novo doba.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
_зока je napisao:
Ispade da je ovom curama sada teže nego našim majkama. Pa i one su dizale porodice i radile istovremeno. Doduše nisu se gledale dve sapunice dnevno i visilo na fejsu satima.Al presing jbg.

Raste mi Zoka u ocima, nema sta :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
I meni Zoran raste. Msm u ocima.
Problem danasnjih djevojaka je u tome sto ni one ne znaju sta zele. Na pocetku te vole zbog "toga", a na kraju te ispljuju jer si takav, jer ona hoce nesto drugo. Budes dobar, titras joj, drzis ko kap vode i boc, noz u ledja dobijes. Ako je se suprotstavis, odmah ce krenuti sa napadima na tebe, ti mene ne volis, ne zelis da me slusas, mora biti po tvome i op, ode i ta. Sta god da uradis, kako god da se postavis ne valja.
Muskarci nisi savrseni, al su bar odlucniji, znaju sta zele, ali zene...
Nije problem materijalno stanje ako se nadju dva covjeka, koja su iskrena jedno prema drugome, ali tesko je danas spojiti dva covjeka.
Dakle, svi problemi poticu od zena.
Kad ona u raju nije mogla da odoli da ne gricne jabuku, sta ocekivati od danasnjih svetica.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zbog ovog posta cu ti oprostiti sport :D

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 13:57 
E moj raskonljikov.... Mlad i zelen....

Sto kaze onaj sa tarzanije... kupovo joj cvijece, izjavljivao ljubav dok su vodili istu pod okriljem mjesecine i onda se cudi sto je dobio nogu...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vjevoricinus je napisao:
U prehodnom postu sam postavio prilog autorke koja je pokrenula ovo pitanje. Na samom kraju priloga, ona objašnjava ovaj fenomen.
Žene ne žele da dijele život, po prvi put u istoriji čovječanstva sve veći broj žena želi da proživi život. Sama autorka je to izrazila u procentima, htjela bi brak ali isto tako želi da bude samostalna i nesputana, ne želi da bude onoliko emotivno vezana za nekog muškarca koliko je bila u nekim vezama iz mladosti, ali to ne znači da namjerava da živi u celibati i bez ljubavi. Htjela bi potomstvo ali ne bi htjela da bude žrtvovana na oltaru porodičnog života.

Snovi su nasi a zelje tudje, mi smo za seks, al' da nam ne udje.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Raskoljnikov je napisao:
Muskarci nisi savrseni, al su bar odlucniji, znaju sta zele, ali zene...
Nije problem materijalno stanje ako se nadju dva covjeka, koja su iskrena jedno prema drugome, ali tesko je danas spojiti dva covjeka.
Dakle, svi problemi poticu od zena.
Kad ona u raju nije mogla da odoli da ne gricne jabuku, sta ocekivati od danasnjih svetica.

Jedan brz test

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Pa nije svima cilj da budu u vezi/braku. Imam par drugarica kojima ne pada na pamet ni da imaju vezu neku obavezujuću, ni da se udaju. Nije svakome vezivanje u sistemu vrijednosti.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Pitaće ih starost gdje je bila mladost... samoća je najgora bolest.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ko ima problem sa samoćom, jest. Ko nema, nije. Ima ljudi koji vole biti sami, ba.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Covjekova prirodna potreba je da se veze za nekoga. Isto kao sto je npr covjekova prirodna potreba potomstvo, dakle zelja za tim. Nije to hoces neces, to je usadjeno u covjeka. I naravno da ima onih koji odstupaju. Naravno da necemo osudjivati kada neko odstupa od ovog sablona, ali kada vidimo da sve vise ljudi pristupa ovome, da to postaje trend, nije to samo eto tako, ima tu nesto dublje. Mora biti.

Mater mi ima par prijateljica koje su u zrelim godinama, nikad se nisu udavale. Sve su to redom emancipovane, obrazovane zene, primanja na nivou... slusao sam par puta te price i iskreno zale, da se mogu vratiti nikada nebi zivjele takav zivot.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Slažem se sa Zokom u potpunosti.....više puta sam na temama pisao o sličnoj problematici pa da se ne ponavljam.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
800 je napisao:
Pa nije svima cilj da budu u vezi/braku. Imam par drugarica kojima ne pada na pamet ni da imaju vezu neku obavezujuću, ni da se udaju. Nije svakome vezivanje u sistemu vrijednosti.

Nece ih niko pa fol nece da se vezuju :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]