banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jun 2025, 11:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Dec 2010, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne bi valjalo da eugen nije kontra svih, vol. 2.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 10:38 
To sto su Ameri bolesnici i perverzni je njihova stvar, ako oni tako gledaju na djecu ne znaci da i mi isto to radimo.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 10:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Kad već eugen priča za zakon u Ameriki, u Kini bi dobio metak u potiljak bez puno polemike, a u Iranu bi ga javno objesili za dizalicu. U zemlji hrabrih i slobodnih sve monstrume i psihopate osude doživotno u zatvor da ima stan, zdravstveno i klopu na račun poreskih obveznika, a on silovao i ubio 10 osoba recimo...humanizam na djelu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja ne mislim da su Ameri bolesni i perverzni, niti kao narod išta lošiji, ali mislim da su paranoično društvo, i da njihove vlasti tu paranoju stalno produbljuju, i preko raznih mjera koriste protiv naroda. Kao što neko reče, apsolutna prevencija je nemoguća, i vodi u "1984.". Lično sam više za najveći mogući stepen slobode pojedinca, mada to povlači za sobom i rizike, sa kojima će se društvo morati naknadno suočavati. Ali bez tih rizika nema ni napretka u svijesti i savjesti, ni pojedinaca, niti društva.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kako to da srpsku djecu dodjele Meksikancima, mislim ma koliko ti ljudi bili fini prema njima, tako mala djeca trebaju da budu kod Srba. Pravih naravno.

Šta je sve kažnjivo po američkom zakonu o zaštiti deteta:
- Decu ne smete udarati
- Tuđu decu ne smete dodirivati ni milovati
- Dete ne sme biti ostavljeno ispred prodavnice ili bilo gde na javnom mestu
- Devojčice starije od devet meseci (!) ne smeju se kupati u bazenu bez jednodelnog kupaćeg kostima
- Dodirivanje dečjih genitalija prilikom kupanja dozvoljeno je samo tokom prvih nekoliko meseci bebinog života
- Decu ne smete slikati golu, čak ni sasvim malu
- Alkoholna pića ne smeju se davati deci ispod 21 godine

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 21:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Ovaj djecak je ostavljen sam ispred prodavnice da se igra sa drugom djecom..... sahranili su mu samo trup nakon nekoliko dana.

http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... x=95&ty=55

i ne znam sta je lose u tome da se djeci brani piti alkohol, braniti da ga mlatis ko vola u kupusu, braniti mu da gleda golotinju na tv-u?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 22:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vidi mi nemamo te zakoone kao u Americi...A opet,djeca se igraju vani slobodno,ne opijaju se ništa više nego mladi Ameri,a ni ne tuku ih kao vola u kupusu....

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 01:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Na 4 miliona stanovnika tu kod tebe, mozda ima jedno 20 hiljada slucajeva budalestine, od toga 99% za koje niko nikada ne sazna sta i kako se desilo. Komsije i rodbina cute, "nije nase da se mjesamo".
Na 308 miliona stanovnika ovdje, sigurno ima takvih slucajeva preko milion. Ovima je stalo, jbga.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 08:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
Na 4 miliona stanovnika tu kod tebe, mozda ima jedno 20 hiljada slucajeva budalestine, od toga 99% za koje niko nikada ne sazna sta i kako se desilo. Komsije i rodbina cute, "nije nase da se mjesamo".
Na 308 miliona stanovnika ovdje, sigurno ima takvih slucajeva preko milion. Ovima je stalo, jbga.

U naselju gdje ja živim zadnjih 20 godina nije bilo takvih slučajeva :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
Dust je napisao:

U naselju gdje ja živim zadnjih 20 godina nije bilo takvih slučajeva :roll:

Znaš onu priču kad se nešto otkrije obično bude; 'ko bi reko, on je bio divan susjed, miran, tih, i povučen, pravi gospodin...'
Tako da to što nije bilo ne znači da nema!
E da, da se na dovežem na ovo o čemu dust priča, NY ima skoro stanovnika ko cijela bivša Yuga, a opslužuje ga par policijskih stanica, par vatrogasnih, nekoliko bolnica, 2-3 aerodroma, a sve funkcioniše bolje nego je funkcionisala Yuga sa svim silnim aparatom hiljadama policijskih stanica i svega ostalog, razmislite malo o tome!?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 09:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Čisto da znaš danas u BiH ima više drotova nego prije rata a kriminal i korupcija su 100 puta gori kad to već pominješ. Sve je pouzdano i stabilno ko vrbov klin. USA i Evropu uopšte u većini stvari ne možeš da porediš ni u priči.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
eugene of savoy je napisao:
E da, da se na dovežem na ovo o čemu dust priča, NY ima skoro stanovnika ko cijela bivša Yuga, a opslužuje ga par policijskih stanica, par vatrogasnih, nekoliko bolnica, 2-3 aerodroma, a sve funkcioniše bolje nego je funkcionisala Yuga sa svim silnim aparatom hiljadama policijskih stanica i svega ostalog, razmislite malo o tome!?

nepokoreni je napisao:
Čisto da znaš danas u BiH ima više drotova nego prije rata a kriminal i korupcija su 100 puta gori kad to već pominješ. Sve je pouzdano i stabilno ko vrbov klin. USA i Evropu uopšte u većini stvari ne možeš da porediš ni u priči.

Dok je "milicija postupala po naređenju", druga je stvar bila. Predratna generacija Banjalučana pamti Grmušu koji nikad nije opjevan kao Murga-drot, ali je bio strah i trepet. Ako bi nekoga uhvatio "u zijanu", sam bi mu bio i sudija i dželat. Palo bi šamaranje na licu mjesta, za početak. A nedaj bože da te povede u SUP...
Danas drotovi gledaju da izvuku koju marku u vlastiti džep, skoro sve se može dogovoriti.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hehe kad već pominješ Grmušu kad je bila utakmica u ono vrijeme sa nekim gostujućim klubom ja mislim Hajduk da je bio, dolazi Grmuša na stadion u mantilu, zovnu vođu Vulturesa i veli " ja odo na kafu sad, kad se vratim bude li sranja tebe ću da bijem!" Nijedna petarda ne poleti a kamo li da se tuča organizuje. E to je vlast :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 13:01 
Citiraj:
ja odo na kafu sad, kad se vratim bude li sranja tebe ću da bijem!

Posteno. :lol: :lol:

Edit:

Tada je i bilo istine u tome ako ne pravis sranja neces ni dobiti po njusci...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
nepokoreni je napisao:

Kakve veze policija ima sa korupcijom? Ja iskreno ne mislim da je naša policija toliko loša. Istina, ima još ostataka onog poslijeratnog "divljaštva", ali je sad mnogo bolje. A već sam na nekoj temi rekao da mislim da nije dobro da je policija "bog i batina".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kad je batina nad glavom drugačije se misli i radi. Ali drug tvoje je pravo da se ne slažeš sa takvim sistemom i poštujem! Svi imamo pravo reći šta mislimo jel da?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2010, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
meni ova kompletna prica pomalo smrdi. znam neke osobe koje u americi rade u organizacijama za zastitu djece, i oduzimanje djece je krajnja, ali bas krajnja mjera koja se izuzetno rijetko primjenjuje. postoji mnogo medjukoraka, od raznih savjetovanja, pa do kontrola nadlezne osobe u krugu porodice. ali, da nekom momentalno oduzmu dijete, i to na osnovu slika na laptopu, to mi je prilicno sumnjivo. mozda tu ima i vise od onoga sto je u tekstu spomenuto.
a, bogu hvala, najlakse je nesto okrenuti na zavjeru bolesne amerike protiv srbije ili njihove degenerisane zakone.
u svakom slucaju, u svemu tome najvise gube jadna djeca. ako roditelji zaista nisu krivi, nadam se da ce im djeca biti vrlo brzo vracena

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2010, 04:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dust je napisao:

Da li ti shvatas sta poredis BiH i SAD?

Dok u SAD kako sama navodis znas 10 ljudi koji su kao mali karani u bulju od svojih ujaka, djedova, nana, meni se niko nikada nije pozalio da ga je babo karao u bulju. Znaci matematika ti totalno smrdi, ali bas smrdi.

Slobodno mogu reci da na 1000 stanovnika SAD dodje 10 pedofilicara, kao i da na 1000 stanovnika BiH dodje 0,05 pedofilicara.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2010, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
filozof sa vrbasa je napisao:
Slobodno mogu reci da na 1000 stanovnika SAD dodje 10 pedofilicara, kao i da na 1000 stanovnika BiH dodje 0,05 pedofilicara.

:lol:
A to ti vršio istraživanje i to na stručnom nivou :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2010, 08:15 
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... pima!.html

Dečji sud u američkom mestu Stokton doneo je odluku da razdvoji brata i sestru Damjana (8) i Nastasiju (5), koje je pre šest meseci oduzeo bračnom paru Nastić, srpskim iseljenicima u SAD! Ovom neshvatljivom odlukom deca će sada biti odvojena u dve arapske porodice i neće moći da međusobno komuniciraju sve do konačne odluke u ovom dramatičnom sudskom postupku, koja se očekuje krajem januara.

Ovo nas je potpuno ubilo. Ne možemo da verujemo šta nam se dešava i da će nam sada razdvojiti i decu. Mi smo ih ceo život učili da jedno drugom budu najbitniji i jako su vezani. Ne znam kako će podneti razdvojenost. Ionako su oboje već istraumirani. Američka Agencija za zaštitu dece se stvarno ponaša kao Hitler. Ma, ni Hitler se ne bi tako ponašao! - plače i priča Verica.

Ona se sada plaši i da će nadležni iz Agencije za zaštitu dece vršiti pritisak na njene mališane i predstaviti im roditelje u potpuno pogrešnom svetlu.

- Plašim se da će neko mojoj rođenoj deci pričati da ih mama i tata više ne vole i da zato ne dolazimo da ih vidimo. Čula sam ovde od ljudi da te porodice kod kojih deca borave moraju da se ponašaju onako kako im Agencija kaže, a oni nisu normalni. Uništavaju nam decu, ispiraju im mozak i jako se plašim za njih - rekla nam je Verica.

Ona kaže da su deca već počela da menjaju odnos prema njoj i mužu.

- Kada sam videla ćerku poslednji put, nije me ni zagrlila ni poljubila, što inače stalno radi. Mnogo se plašim da im ne pričaju protiv nas i da pokušavaju da ih udalje od rođenih roditelja. Takođe, vodili su ih šest meseci u katoličku crkvu, a našeg sveštenika nisu hteli ni da prime.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]