banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 06:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Citiraj:
pazi, ta ista komsinica zivi preko puta mene, i znala je dobro mog pokojnog dedu (caletovog tatu). moj cale je njenog bolesnog muza vozio po lekarima, bolnicama, i bio je uvek tu kad treba da pomogne, a ta ista baka je mog tatu (navodno) obozavala. govorila kako je on jedini kom veruje i takve gluposti... i onda zamalo da nas nije pobila sve.... SLUCAJNO!

razlog da se klonis nje.
ne valja kao osoba, dzaba i sto ste joj pomagali. dzaba i da joj kozu s ledja skines pa das.
kad neko ne valja, onda ne valja. pa da je i car svih svjetova.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
socialbug je napisao:
Zbog čega misliš da sam iskompleksiran Hrvatima? Zato što drugačije razmišljam od većine na forumu?

Nemaš ti drugačije mišljenje od većine.Savršeno se uklapaš u sivilo.
socialbug je napisao:
Zato što neću da se ponašam kao da stvarnost mene ne tiče? Ok, ne mogu puno (ništa) promijeniti ali mogu bar pisat svoje misli po forumima! Ako budemo ćutali zaboraviće se (kao u bivšoj državi), mene više fascinira taj podanički odnos Srba prema toj genocidnoj naciji, koja je u stanju medijski isprati mozak toliko da pojedinci (dobra većina) ima stav tipa Hrvatska je vodila odbrambeni rat, Srbi su sami izašli iz Hrvatske i sl. a, sa druge strane sve što dolazi iz Srbije i nosi prefiks SRP je pogrdno okarakterisano Jel' ti jasnije sad? Ako je to kompleks, da onda sam iskompleksiran! :D

Stani,što tebe boli qrac šta Hrvati kažu?Ti znaš šta se dogodilo.Znaš i o čemu ćeš učiti svoju djecu.Onda pusti Hrvate da žive u svojim zabludama.......

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
_zoka je napisao:
veverushka je napisao:
nisam bas sigurna. moja komsinica, sokica, pre nekoliko godina je kevi kao htela da pomogne oko neke zimnice i zamalo nas nije sve otrovala. kao slucajno... ne moze slucajno da ti se desi da stavis jupol u hranu!

E,ovo me stvarno izbilo......................ne znam ni šta da napišem na ovo.............
Da,Hrvati su zli mali ljudi koji samo kuju planove kako da pobiju i protjeraju sve Srbe...............

Što prije shvatite da smo MI isti,lakše će vam biti...............

Btw.Hrvati nisu šokci.Šokci su samo jedan dio Hrvata.To je isto kao kada Hrvati kažu za nas da smo Vlasi.........pogrdan naziv.

Ne znam jel' ovo namjerno radiš ali izjednačiti ŽRTVU sa DžELATOM je užas, pa nisu Srbi protjerali i pobili MILION Hrvata, već je bilo obrnuto! A ti to izjednačavaš, svaka ti čast!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Stani,što tebe boli qrac šta Hrvati kažu?Ti znaš šta se dogodilo.Znaš i o čemu ćeš učiti svoju djecu.Onda pusti Hrvate da žive u svojim zabludama.......

Čekaj, a zašto ti toliko zdušno braniš tu genocidnu naciju? E vidiš, upravo je to problem koji dolazi, iskrivljena istina (tri puta ponovljena laž postaje istina) i kako ćeš ti djetetu objasniti da ti ljudi nisu dobri ako ono čuje/vidi na tv kako su Srbi ovakvi ili onakvi?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

je li tebi, socialbug, neko stradao u porodici?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
je li tebi, socialbug, neko stradao u porodici?

Kakve to veze ima sa temom?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
socialbug je napisao:
_zoka je napisao:

Ne znam jel' ovo namjerno radiš ali izjednačiti ŽRTVU sa DžELATOM je užas, pa nisu Srbi protjerali i pobili MILION Hrvata, već je bilo obrnuto! A ti to izjednačavaš, svaka ti čast!

Nemoj ti da prevrces rijeci _zoka je mislio na kompleks nije mislio na rat koji si ti prvi potegao

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
socialbug je napisao:
_zoka je napisao:

Nemoj ti da prevrces rijeci _zoka je mislio na kompleks nije mislio na rat koji si ti prvi potegao

Ne pratiš dobro, nadovezao sam se na veveruškinu i zokinu prepisku...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Šta,ja sada treba da se pravdam..................?
Neću!Znaš zašto?ZAto što smatram da žrtve padaju upravo zahvaljujući takvima kao ti.Onima koji ne mogu da pređu preko nekih stvari.Ne kažem da treba oprostiti i zaboraviti žrtve ali postoje neke institucije koje se trebaju brinuti o tome.Nisu svi Hrvati vršili zločine,nego samo mali dio njih.Većina njih,normali ljudi,su se pokrili ušima strahujući za svoju glavu.Isto kao što se ni kod nas nije čuo ni jedan glas protiv Srebrnice.Isto kao što neki i sada pokušavaju da opravdaju to sranje.
I da.................. mi jesmo isti.Govorimo istim jezikom,slušamo istu muziku,djelimo iste pretke,jedemo iste stvari,gledamo iste filmove,čitamo iste knjige...........Jedini ne dijelimo istu oblik hrišćanstva i nemoj mi sada reći da ti je bliži neki Bugarin samo zato što je pravoslavac.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:58 
Administrator
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
_zoka je napisao:

Čekaj, a zašto ti toliko zdušno braniš tu genocidnu naciju? E vidiš, upravo je to problem koji dolazi, iskrivljena istina (tri puta ponovljena laž postaje istina) i kako ćeš ti djetetu objasniti da ti ljudi nisu dobri ako ono čuje/vidi na tv kako su Srbi ovakvi ili onakvi?

Ne postoji genocidna nacije.Postoje samo genocidna vremena............

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Šta,ja sada treba da se pravdam..................?
Neću!Znaš zašto?ZAto što smatram da žrtve padaju upravo zahvaljujući takvima kao ti.Onima koji ne mogu da pređu preko nekih stvari.Ne kažem da treba oprostiti i zaboraviti žrtve ali postoje neke institucije koje se trebaju brinuti o tome.Nisu svi Hrvati vršili zločine,nego samo mali dio njih.Većina njih,normali ljudi,su se pokrili ušima strahujući za svoju glavu.Isto kao što se ni kod nas nije čuo ni jedan glas protiv Srebrnice.Isto kao što neki i sada pokušavaju da opravdaju to sranje.
I da.................. mi jesmo isti.Govorimo istim jezikom,slušamo istu muziku,djelimo iste pretke,jedemo iste stvari,gledamo iste filmove,čitamo iste knjige...........Jedini ne dijelimo istu oblik hrišćanstva i nemoj mi sada reći da ti je bliži neki Bugarin samo zato što je pravoslavac.

Zbog čega misliš da ovakvi kao ja ubijaju ljude? Kako ja mogu nekoga ubiti, ako postavim zdravorazumska pitanja? Zbog čega ti ljudi NEGIRAJU sve što stiže od Srba a svoje laži naturaju? Ako je to ubistvo, da onda sam Džek Trbosjek!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma nema niko nista protvi tebe. ti samo nisi dobro upucen.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:09 
Administrator
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
Zbog čega misliš da ovakvi kao ja ubijaju ljude? Kako ja mogu nekoga ubiti, ako postavim zdravorazumska pitanja? Zbog čega ti ljudi NEGIRAJU sve što stiže od Srba a svoje laži naturaju? Ako je to ubistvo, da onda sam Džek Trbosjek!

Nisam rekao da ti možeš ubiti,ne znamo se toliko..................a ubiti može svako.
Rekao sam da možeš dizati tenzije dotle da se kao opravdan razlog za ubistvo vidi nacija,zločini iz daleke prošlosti.............vjeroispovjest........

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
socialbug je napisao:

Nisam rekao da ti možeš ubiti,ne znamo se toliko..................a ubiti može svako.
Rekao sam da možeš dizati tenzije dotle da se kao opravdan razlog za ubistvo vidi nacija,zločini iz daleke prošlosti.............vjeroispovjest........

Nije cilj da se dižu tenzije, već da se otvoreno priča o svemu, samo tako možemo doći do usaglašenih stavova! Mislim, hajde budi čovjek i zapitaj se kakvi su to ljudi ako na nacionalnom dnevniku voditelj izjavi da želi vedro nebo, mirnu noć Nato bombarderima koji ubijaju djecu i žene, pa se prisjetiš protjerivanja 250 000 i stradanja 700000 ljudi od strane tih komšija, i to sve se izdešava u periodu 50ak godina! Kakvi su to ljudi?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Taj isti novinar će poželjeti i nešto dobro po Srbe ako to bude tražila dnevno politička situacija.Ne možeš mjeriti stanje nacije prema novinarima.Novinari su kurve.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Taj isti novinar će poželjeti i nešto dobro po Srbe ako to bude tražila dnevno politička situacija.Ne možeš mjeriti stanje nacije prema novinarima.Novinari su kurve.

Moguće, ali isti taj novinar ima svog urednika, tako da ruku na srce stavi i priznaj to nisu ljudi...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa isto to si mogli onda reći i Muslimani nakon nekih izjava Riste Đoge ili hvalospjeva Snježana Lalovića...........Pod novinare ubrajam i te iste urednike.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
_zoka je napisao:
Snježana Lalovića...........Pod novinare ubrajam i te iste urednike.

Знам да је прво био Сњежан Лаловић, па кад се на РТС почела користити екавица постао је Снежан Лаловић, па кад се опет вратило на ијекавицу опет је постао Сњежан.
Знам да је уз њега била и извјесна Марица Лаловић, иако у задње вријеме нисам примијетио да се појављује ни Снежан (Сњежан). Мислим да у то вријеме промјена телевизјског језика са ијекавице на екавицу показује искомплексираност нације.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
vim je napisao:
_zoka je napisao:
Snježana Lalovića...........Pod novinare ubrajam i te iste urednike.

Знам да је прво био Сњежан Лаловић, па кад се на РТС почела користити екавица постао је Снежан Лаловић, па кад се опет вратило на ијекавицу опет је постао Сњежан.
Знам да је уз њега била и извјесна Марица Лаловић, иако у задње вријеме нисам примијетио да се појављује ни Снежан (Сњежан). Мислим да у то вријеме промјена телевизјског језика са ијекавице на екавицу показује искомплексираност нације.

:lol: :lol: :lol:

kreten...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cinjenica je da hrvatskim i bosnjackim portalima (forumima pogotovo) ima mnogo vise tema o Srbima nego sto je to slucaj na srpskim portalima i forumima. To pokazuje da su daleko nezainteresovaniji za desavanja preko grane nego sto je obratno slucaj. Vjerujem da ima pojedinaca koji znaju pobrojati sve srpske ministre u Banja Luci i Beogradu.

Cinjenica je da se njihovi mediji mnogo vise bave Srbima nego srpski Hrvatima i Bosnjacima. Gorespomenuti internet je samo posljedica tog bavljenja.

Cinjenica je da je to pokazatelj nedostatka iole ozbiljnijih tema/izazova za njihovo novinarstvo, a konkurencija je prilicno velika. A nacionalne teme su na ovim prostorima medju prodajnijom robom.

Cinjenica je da danas sve to (hvala bogu) skoro nimalo ne utice na odvijanje svakodnevnog zivota u zajednici.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]