Sassy je napisao:
Ljudi

previse gledate filmove....
pa, sta da ti kazem, mozda svi gledamo previse filmove, samo razlicite
Sassy je napisao:
narkomani nisu ni razbojnici,ubice i psihopacenici...
ne znam da li su razbojnici i ubice, ali sam sigurna da u je pozadini svake narkomanije psihopatoloska pozadina, dakle, ne radi se o "psihopacenistvu" nego o psihopatologiji
Sassy je napisao:
Prvo razjasnite sebi sta je heroin i kakve posljedice on izaziva...Nazalost neki su ljudi radoznali...i to ih je skupo kostalo..pa su prinudjeni da rade sve sto im je u moci da bi svoj organizam vratili u homeostazu...tj..kad je vec neko zavisnik...droga za njega ne predstavlja nikkakvo zadovoljstvo ili hir...nego samo jos jednu dozu za prezivljavanje..
to sve sto si napisao/la ide u prlilog teze da je iza svega toga psihicka bolest, usamljenost, duhovno bespuce, jer RADOZNALOST ce iole zdrav covjek zadovoljiti na drugi nacin, zasto bi bas drogom pored toliko izbora, i da, tacno je: u pocetku uzimas drogu da bi bio lud, a poslije da bi bio normalan
Sassy je napisao:
Prvo se malo edukujte...pa onda pljujte..Najlakse je osudjivti
ja psihicki bolesne, duhovno izbledjele, ljude ne osudjujem
niti pljujem, doduse ima ih gore koji su bas zestoko odreagovali na temu, mozda i preemotivno, ne znam, mozda se radi o nekom licnom iskustvu sa narkomanima agresivnog tipa...