STRATOKASTEL je napisao:
Ne mislim se prepirati sa bilo kim, dobro je da nas ima svakakvih. I onih koji mrze lik, kao i nas koji volimo i poštujemo djelo.
Тако и јесте. Умјетник се цијени понајвише по својим дјелима, она говоре за њега, она су испред њега, вјечна, док умјетник има "годину рођења, годину смрти и ону цртицу између". С друге стране, знам да су многи навикли да прате скандале, jet set-ове и фарму, задругу разних турбо фолк наказа и самим тим имају обичај да закључују по "шта је рекао, шта је урадио, да ли је преварио, ко је сад са ким у вези", а не по дјелу. Али код турбо фолкача и нема дјела-има само оне ај ди џеј љувотине, а змамо да таква "дјела" нису ни изблиза бесмртна, трају само једно љето, па ће нови хит сљедеће године. И онда, шта ће, те наказе морају да испадима из фарме употпуне свој празан опус.
Видим да многи форумаши на тај начин и оцјењују умјетника(е), међутим, Стратокастел вам рече. Немојте. Треба изопштити дјело из свега тога и знати како се према њему односити.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!