banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 259 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2012, 15:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Objasni ti meni šta ima Nijemcima da smeta što muslimani obrezuju svoju djecu? Kako to ugrožava civilno društvo i demokratske procese u Njemačkoj?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa jednostavno ne smatraju to civilizacijskom normom koja treba da se obavlja na njihovom teritoriju i gotovo, nači ako je zabranjeno da nekog čakijom posječeš po faci, zabranjeno je da ga sječeš i po čuni. Poenta je da oni njima ne brane da se obrezuju, brane im da to kasapljenje rade legalno i javno na teritorij Njemačke.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 16:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Da, Nijemci su poznati po poštovanu ljudskih prava.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Njihova država, njihova pravila i to treba poštovati.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 16:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Sve bi bilo ok da se radi o nečemu što je od opšteg značaja za njemačko društvo i da se ne zadire u religiozna osjećanja. Ovako radi se o nečemu što nema nikakav značaj za državu ili društvo osim dokazivanja sile.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sto se tice obrezivanja, tu nemam nista protiv. Moj post se odnosio na ono sto sam pisao za Arape i Afrikance u Svedskoj, eto Danny zivi tamo pa i on govori protiv jer se uvjerio.
Ali ti muslimani tamo sto se bune, ne mogu ocekivati da imaju sva prava u Njemackoj, ukljucujuci i obrezivanje, a ovamo da hriscanima u svojim zemljama ne daju elementarna prava. Moraju biti ista mjerila za sve. Sad niko ne smije reci nista protiv licemjera, bilo da su muslimani ili hriscani, odmah ga nazovu fasistom. Pa to isto i hriscani da rade ja bih bio protiv toga, dakle to nema veze sa religijom vec sa civilizacijskim odgojem :roll:
Ja sam i protiv hriscana srednjeg vijeka koji su bili isti takvi, ne vidim razlog zasto nebi bio i protiv muslimana ako su takvi.
Da sam rasista ili fasista onda bi bio i protiv bosanskih muslimana. Ali nisam jer su oni civilizovani. Ali ne mozes prihvatiti da ti neko dodje iz Afrike i sere na glavu, a da nista ne kazes, i ako nesto kazes protiv odmah te proglase fasistom. Sramota :-?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 16:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Opet, objasni mi kako neko sunećenjem svoga ili penisa svog sina sere tebi na glavu?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Treba to pojednostaviti. Mi Svabe smo donijeli zakon koji zabranjuje sunecenje na teritoriji nase drzave, bez obzira svidjalo se to nekom ili ne, bilo opravdano ili ne. Nikog ne prisiljavamo da bude u Njemackoj i da se povinuje nasim zakonima, kome se ne svidja uredjenje nase drzave, odnosno ne svidjaju se odredjeni zakoni ima svako pravo da se iseli u neku drugu zemlju koja ce mu ta prava garnovati.

Uglavnom, cija prcija njegova pravila.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Opet, objasni mi kako neko sunećenjem svoga ili penisa svog sina sere tebi na glavu?

Ako procitas moje prethodne postove ja sam o imigrantima u negativnom kontekstu govorio uglavnom zbog drugih stvari.
Generalno, ne slazem se da se djeci bez njihove volje to radi, ali to je njihovo pravo i ne smeta mi.
Ali mi smetaju skoro sve druge stvari koje africko arapski imigranti u Evropi rade, odnosno smetalo bi mi da je to moja zemlja, ovako to je njihov problem (onih u cijoj zemlji su) pa kako hoce.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Једноставно, проблем је у томе што је у ЕУ накарадно постављен систем љуЦких права. У ЕУ се сматра да ако сад ти њима забраниш нешто, да тиме нарушаваш њихова права, а што је то сасвим нормална ствар у земљама из којих су ти исти "прихајали" то је нешто сасвим друго. Тако да је ови једноставно користе постојећи систем у земљи домаћину против те исте земље. Е сад, то је сваком са три чисте одавЛе кристално јасно, питање је кад ће те у ЕУ такво понашање "ошинути по глави" да кажу "е у qрац са љуЦким правима, од сад играмо по другачијим правилима". Све остало је тешко свирање qрцу, или хајд да се ја прошетам по Џеди у купаћим гаћама и без мајице, држећи за руку драгу у бикинију...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 23:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Sada nešto kontam...zašto taj Afrikanac treba da se prilagodi Evropi kada u nju dođe? Treba da se ponaša isto onako kao se Evropljanin ponašao kada je došao u Afriku. Da otme, siluje i ubije. Da sruši sve što se srušiti može. Da podmetne neku smrtonosnu bolest u vakcine kojima se pelcuju evropska djeca. Ta ista "demokratska" Evrooa treba sledećih sto godina pola budžeta da usmjerava u zemlje trećeg svijeta.Da im gradi infrastruktuuru, sredi navodnjavanj, obrazuje ih i liječi. Tek onda mogu da traže da se doseljenici iz tih zemalja ponašaju civilizovano kada dođu u Evropu. Odeš u Rim on pun ukradenoga blaga iz trećeg svijeta. U sred Pariza ogroman obelisk ukraden iz Egipts. Kraljevski muzej u Londonu pun opljačkanih dragocijenosti iz cijelog svijeta...i onise bune protiv kriminala. Ma nabije ih!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 23:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Sada nešto kontam...zašto taj Afrikanac treba da se prilagodi Evropi kada u nju dođe? Treba da se ponaša isto onako kao se Evropljanin ponašao kada je došao u Afriku. Da otme, siluje i ubije. Da sruši sve što se srušiti može. Da podmetne neku smrtonosnu bolest u vakcine kojima se pelcuju evropska djeca. Ta ista "demokratska" Evrooa treba sledećih sto godina pola budžeta da usmjerava u zemlje trećeg svijeta.Da im gradi infrastruktuuru, sredi navodnjavanj, obrazuje ih i liječi. Tek onda mogu da traže da se doseljenici iz tih zemalja ponašaju civilizovano kada dođu u Evropu. Odeš u Rim on pun ukradenoga blaga iz trećeg svijeta. U sred Pariza ogroman obelisk ukraden iz Egipts. Kraljevski muzej u Londonu pun opljačkanih dragocijenosti iz cijelog svijeta...i onise bune protiv kriminala. Ma nabijem ih!l

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Zorene,ako nisi znao....zapadno govno ne smrdi

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bravo zoka, u sridu.
Ljudi su govna, ali je Bijeli covjek najvece govno od svih.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa mislis da nebi da imaju moc. Arapi da imaju atomsku bombu i moc kao zapad davno bi je bacili. Sto se tice Afrike, tacno je da su u proslosti Evropljani iskoristavali Afriku, ali sve je to visestruko vraceno kroz donacije, lijekove i pomoc.
Da nije bilo evropskih vakcina i doktora kao i pomoci u hrani daleko vise Afrikanaca bi poumiralo. Ne kazem da ta pomoc nebi trebalo da je veca, ali ako nekom das da kao izbjeglica dodje u tvoju zemlju i das mu socijalnu pomoc i izvuces ga iz rata, onda nije red da taj kom si sve to dao zabija ti noz u ledja. Pa budimo realni :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
pa budimo realni kakvi lijekovi?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 06:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Odo da se kacim na prvi stub :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 09:08 
Administrator
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Pa mislis da nebi da imaju moc. Arapi da imaju atomsku bombu i moc kao zapad davno bi je bacili.
Misliš ovu atomsku bombu što je zapad već bacio....dva puta....bez potrebe, samo da vidi kako je to ubiti parsto hiljada ljudi jednim potezom...al' dobro, to je bačeno na Japance, oni su mali i žuti, skoro da i nisu ljudi...
Citiraj:
Sto se tice Afrike, tacno je da su u proslosti Evropljani iskoristavali Afriku, ali sve je to visestruko vraceno kroz donacije, lijekove i pomoc.
Koliko ljekova je potrebno da se namiri milonski broj mrtvih Iračana u zadnjih par godina? A za poginule Libijce od strane NATO bombi?
Citiraj:
Da nije bilo evropskih vakcina i doktora kao i pomoci u hrani daleko vise Afrikanaca bi poumiralo.
Ne bi bilo ni side...Misliš da par tona riže, malo ljekova i par doktora bez granica (koje ne šalje zapad nego idu dobrovoljno) izjednačava stvari? A zapad i dalje pomaže razne korumpirane vladare po Africi u cilju održavanja nestabilnosti, građanskih ratova i bijede, a sve da bi imao jeftine dijamante koje kopaju djeca u rudnicima smrti...Al' dobro, šalju oni 'umanitarnu.
Citiraj:
Pa budimo realni :)

U pravu si, budimo realni....realno Evropa treba da gori, dan i noć!

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 09:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2012, 13:20
The_new_Statesman je napisao:
Odo da se kacim na prvi stub :lol:

Nemoj, gre'ota je. :P

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja citam i ne vjerujem sta Dzeli pise. Jos kao stariji co'jek...
Mila majko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 259 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]