banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2009, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
kad smo kod seselja, to je , na prvom mestu, jedan jako inteligentan covek. oni ga nikada nece pustiti, ali je javnosti pokazao istinu!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
veverushka je napisao:
kad smo kod seselja, to je , na prvom mestu, jedan jako inteligentan covek. oni ga nikada nece pustiti, ali je javnosti pokazao istinu!

Inteligentan covjek da onako psuje na sudu i strajkuje gladju? Da ne govorimo o njegovim bolesnim idejama? :confused1:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 22:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
Нема смисла непоменут дављење војника ЈНА у Сплиту, по народности Македонац. Мислили да је и он Србин.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vim je napisao:
Inteligentan covjek da onako psuje na sudu i strajkuje gladju? Da ne govorimo o njegovim bolesnim idejama? :confused1:

To sto neko psuje i strajkuje gladu nije presudno u njegovoj inteligenciji. Mislim da je bio najmladi doktor nauka u YU

Titi: Cestitam Doktore
Seselj: Hvala majstore
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vuk_samotnjak je napisao:
dzabaleban je napisao:
Ima muda.

Otkud znas jesi opipao

ti ne vjeruješ?
kakav si ti onda Srbin?

to se tako kaže.
inače bilo bi tužno da ih nema zaprave.

To što je Šešelj Srbin, ne čini tvoja muda većima.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
drLJo je napisao:
dzabaleban je napisao:
Šešelj je faca.
Ima muda.

normalno, nece biti pi*ka ko sto su bili tudjman i ostali hrvatski rukovodioci. usprkos jasnim snimkama, transkriptima itd. (tipa: "odnjeli su gace na stapu, toboze cemo im garantovati ljudska prava, uspjeli smo skinuti procenat srba ispod 3-4%, usprkos hiljad i hiljade clanaka po novinama, knjiga o herojskoj oluji(bobetko), usprkos otimanju stanarskog prava itd,itd,itd,itd") sad vecina zivucih politicara u hr ima amneziju i lazu EU,HAG i SB podlo, dvolicno i onako kako samo zadnja indoktrinirana pogan moze lagati. usprkos napadu na jna, sikaniranje srba u sve i jednom gradu na pocetku devedesetih, od likvidacija u osijeku(glavas), gospicu(norac), zagrebu( logori plus porodice tipa Zec) splitu (lora) vukovar( prije zvanicnog pocetka rata 5 ubijenih srba i plutanja po dunavu) od fasistickog proglasa u slavoniji kako se sva sela na papuku i oko n.g i pozege i s.broda moraju iseliti) od likvidacije priznate u pakrackoj poljani, grubisinom polju za koju nije fakticki niko odgovarao a akteri na slobodi,od ....itd.itd.itd . ja sam putujuca enciklopedija hrvatskih zlocina procitanih u feralu, potvrdjenih svjedocenjima i kontaktima, putujuca enciklopedija dnevnika, slikom na sliku... i svog ustaskog zla prema srbima. ja sam nijemi i zivi svjedok kako zlo i laz moze pobjediti pravdu, boga i istinu. a ta istina se mora sacuvati kako-tako, pa i na ovaj nacin, ovakvim temema. nema ovde sovinizma, ovde su ruke skupljene prema nebu sa molbom da ih kazni, kako god

Jel i Boris Dežulović ustaša?
I redakcija Feral Tribune-a?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
ne, oni su za mene posteni, za vecinu hrvata izrodi. uzaludan ti je cinizam, niko ne kaze da su svi hrvati losi i iskompleksirani. tragedija je da su normalni u manjini

osim toga, nema lazi u mojim postovima a to te najvise pogadja. "odi" si na index hr , kopiraj moj post i pitaj sta misle o istini...samo ce ti se kazati

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 06:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
drLJo je napisao:
ne, oni su za mene posteni, za vecinu hrvata izrodi. uzaludan ti je cinizam, niko ne kaze da su svi hrvati losi i iskompleksirani. tragedija je da su normalni u manjini
osim toga, nema lazi u mojim postovima a to te najvise pogadja. "odi" si na index hr , kopiraj moj post i pitaj sta misle o istini...samo ce ti se kazati

Najzalosnije je to sto se ovo obojeno slaze s misljenjem vecine drugih o Srbima,a vjerujem i o Bosnjacima....Zatrovano,pa to ti je,a godine koje su prosle nakon ratova,niko nije iskoristio ka pomirenju i razbijanju mitova i predrasuda,vec naprotiv,"cementiraju" stanje,a raja se prima masala.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 07:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Tragedija je da su i kod nas normaln u manjini.Ovo veličanje Šešelja to pokazuje......... :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
niko ne velica seselja, ali ako je iko pratio sudjenje, mogao da sazna mnogo toga o svemu sto se desavalo proteklih 20 god. i to je sve ziva istina. e, zato mi se seselj svidja.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 10:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
drLJo je napisao:

Najzalosnije je to sto se ovo obojeno slaze s misljenjem vecine drugih o Srbima,a vjerujem i o Bosnjacima....Zatrovano,pa to ti je,a godine koje su prosle nakon ratova,niko nije iskoristio ka pomirenju i razbijanju mitova i predrasuda,vec naprotiv,"cementiraju" stanje,a raja se prima masala.

moguce, svako ima svoje argumente i istinu. ja tvrdim da sve sto sam naveo na ovoj temi izmedju srpsko hrvatskih odnosa zadnjih 60 godina ima argumente i predstavlja istinu. a to kako je jugoslavija bila tamnica naroda i kako su svi bili pod srpskom hegemonijom je teza supaka i sovinista koji nemaju pravih argumenata. dok je jugoslavija bila tamnica u hrvatskoj nikom nista nije falilo, sad, kada im je jadran kupio svabo i englez, kada imaju unutrasnji i vanjski dug blizu 60 mlrd € i kada opet dvolicno, zbog recesije, mastaju o srpskim turistima- sad im je lijepo? sto? pa nema srba, jasno. sacekaj samo malo bilans ove turisticke sezone pa ces vidjeti novi val retorike u hr. pojavice se nova tura kosmopolita. eh, da samo mozemo zabraniti medije , politiku i da jedni o drugima sudmo samo na osnovu licnih kontakta...tj. da ne vidimo zla ocima na svakom cosku lijepe nj.
a i ti si bosnjak, de matere ti reci kako si osjecao to gusenje od strane srba osamdesetih u bosni? ja se sjecam da smo bili sretni, zajedno isli na more i feste..zanatski u bl bio 80% muslimanski, 60-70% kljucnih pozicija u gradu i privredi imali muslimani, o prosvjeti takodje, zdravstvu i sl. ko se sjeca, zna da je zastupljenost bila u namanju ruku ravnomjerna ili na stetu srba...rijetko ko od srba napravi nesto bez dozvole u bl a obidjite seher,mejdan,novoseliju,vrbanju pa pogledajte koliko dvorista ima sa po dvije,tri kuce, neplanski i nerezonskih (legalizovano poslije rata pod pritiskom eu-i neka je), i tako, primjera je milion da nam je bilo lijepo ali muslimani odlucise da bosna ide iz jugoslavije, preglasase srbe na referendumu i...ostalo se zna

Citiraj:
"cementiraju" stanje,a raja se prima masala.

o tome i pricamo ovde, hrt-u,stampi, istrazi,udrugama,tomsonu...i tako bjesomucno, svaki dan- ja to kod srba ne vidjeh

zoka, zamolio bih te da ne kvaris temu plicakom

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
_zoka je napisao:
Tragedija je da su i kod nas normaln u manjini.Ovo veličanje Šešelja to pokazuje......... :-?

Sebe, pretpostavljam, racunas u "normalne"? :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
zanatski u bl bio 80% muslimanski, 60-70% kljucnih pozicija u gradu i privredi imali muslimani, o prosvjeti takodje, zdravstvu i sl. ko se sjeca, zna da je zastupljenost bila u namanju ruku ravnomjerna ili na stetu srba...rijetko ko od srba napravi nesto bez dozvole u bl a obidjite seher,mejdan,novoseliju,vrbanju pa pogledajte koliko dvorista ima sa po dvije,tri kuce, neplanski i nerezonskih

E,ovo je to sto j.. nase koke,to sto mnogi "normalniji" pod koje i tebe smatram "znaju" za neku masu stvari o onim tamo,a mozes misliti kako tek vecina "zna". Isto je i na drugim stranama,svima nam te "istine" i "znanje" potiskiva sve ono dobro sto smo o drugima znali,a oni odozgo samo bacaju koske i maste brke dok godine lete.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 22:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
Citiraj:
zanatski u bl bio 80% muslimanski, 60-70% kljucnih pozicija u gradu i privredi imali muslimani, o prosvjeti takodje, zdravstvu i sl. ko se sjeca, zna da je zastupljenost bila u namanju ruku ravnomjerna ili na stetu srba...rijetko ko od srba napravi nesto bez dozvole u bl a obidjite seher,mejdan,novoseliju,vrbanju pa pogledajte koliko dvorista ima sa po dvije,tri kuce, neplanski i nerezonskih

E,ovo je to sto j.. nase koke,to sto mnogi "normalniji" pod koje i tebe smatram "znaju" za neku masu stvari o onim tamo,a mozes misliti kako tek vecina "zna". Isto je i na drugim stranama,svima nam te "istine" i "znanje" potiskiva sve ono dobro sto smo o drugima znali,a oni odozgo samo bacaju koske i maste brke dok godine lete.

...i dakle, o napisanom tada uopste nisam razmisljao niti mi je to tada bilo bitno. tek pukim vracanjem "filma" pobrojis svoje nastavnike pa vidis, ko te sve vakcinisao i lijecio pa vidis, ko ti je izdavao dozvolu za ovo ono starom pa vidis, ko je bio vlasnik ovog ili onog pa vidis, itd....i onda odjednom, iz vedra neba, komsija kaze necu sa srbima da zivim- ja sam ugrozen, necu jugoslaviju, a ti se zapitas sa kim si to sve te godine prozivio?!?! i kada nas napravise budalama, pobjedise u medijskom ratu, cementirase nasu ukupnu tragediju sa bombardovanjem i otimanjem kosova sad ocekuju nasu katarzu? zbog cega? zbog ISTINE?!?! pa ne ide to tako, ide pomalo i tesko. sto mi rece kolega cije su roditelje zapalili u kuci u n.gradisci "pobise mi sve, protjerase me, proglasise agresorom, unistise imovinu i sad se ja jos trebam izvinjavati?" necuveno

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 22:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
Познато је, да у рату између Бошњака и Хрвата, негдје у августу 1993.године, војска Републике Српске (ВРС) помагала Хрватима у средњој Босни, како би их заштитила од много јачег непријатаеља. Помоћ је трајала до потписивања Вашингтонског споразума и након прекида непријатељства, ВРС повукла се на своју територију. У том рату рањени војници ХВО су лијечени у српским болницама. Помоћ у храни, лијековима, људству је долазила преко територије Републике Српске. Неколико хиљада цивила је користило територију Републике Српске како би дошло до Хрватске. Пролазећи кроз Бања Луку указана им је хуманитарна помоћ по могућности оног времена.
И када су дошли у Хрватску, новинарима су дали изјаве како су малтретирани од стране Срба, а недуго послије тих догађаја, покрећу офанзиве на Србе у крајинама, заједно са Бошњацима.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 03:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Da su kompleksi malo veci sa druge strane jesu, svaka druga im je Srbin, u njihovim medijima vlada prava histerija na spomen RS i Srba, vode konstantnu kampanju protiv Dejtonskog sporazuma, a onda nas optuzuju kako ga ne postujemo i traze od ovih svjetskih idiota da nas kazne, pa od rata retorika im se nije mjenjala. U principu ispravna logika je da Srbi treba da gledaju sebe i da se vode principom "Ne diraj me, ne diram te", a price o bratstvu i jedinstvu su propale sa raspadom bivse nam drzave.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
peki je napisao:
Познато је, да у рату између Бошњака и Хрвата, негдје у августу 1993.године, војска Републике Српске (ВРС) помагала Хрватима у средњој Босни, како би их заштитила од много јачег непријатаеља. Помоћ је трајала до потписивања Вашингтонског споразума и након прекида непријатељства, ВРС повукла се на своју територију. У том рату рањени војници ХВО су лијечени у српским болницама. Помоћ у храни, лијековима, људству је долазила преко територије Републике Српске. Неколико хиљада цивила је користило територију Републике Српске како би дошло до Хрватске. Пролазећи кроз Бања Луку указана им је хуманитарна помоћ по могућности оног времена.
И када су дошли у Хрватску, новинарима су дали изјаве како су малтретирани од стране Срба, а недуго послије тих догађаја, покрећу офанзиве на Србе у крајинама, заједно са Бошњацима.

Sve je to uredno plaćeno milijunima litara dizela i benzina!!!!
:roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dali su sve te izbjeglice znale da je to uredno placeno naftom :roll: pa su odma poceli pljuvanje?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Vuk_samotnjak je napisao:
Dali su sve te izbjeglice znale da je to uredno placeno naftom :roll: pa su odma poceli pljuvanje?

Dal' su to Srbi odjednom postali milosrdni prema Hrvatima poslije 92' pa su poslije progona iz Posovine odjednom postali dobročinitelji!!!!I gle čuda odjednom počeše pomagati Hrvatima kad su ovi zaratili sa Muslimanima...
Koja preobrazba!! :roll: :roll:
Izražena u milijunima litara goriva usred embarga koji je međunarodna zajednica nametnula SR Jugoslaviji i RS!!!!
8)

Interes čini čuda..

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slusaj meni kad bi neko spasio zivot pa makar to bio i Abu Hamza bio bih toliko doslijedan da ga ne ocrnim pred prvom kamerom.
I opet ponavljam jel ta nejac znala da su im hrvati platili prolaz kroz RS naftom pa su mogli ladno da pljuju pred kamerama.

Vjerovatno i ti sad pricas po Kvarneru kako su te Srbi tukli po Boriku kako su stigli

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]