ajkula je napisao:
Panzer je napisao:
old fashion men je napisao:
Očito nemaš dijete, niti znaš šta je dijete, niti si ikada bio u blizini nekog ko ga ima.
Ma da je kraljevska, a ne gospodska, raspojasao bih svoje dijete i pustio da se olakša.
Gospodska je puna kafića dakle može se zamoliti u nekom od kafića da se dijete olakša, neko će te pustiti sigurno...
Koji jos kafic ima sem bivse pivnice?
Ne znam za tudju djecu ali mene je moj znao dovoditi do ludila. Govorio bi da mu se piski samo i iskljucivo kada vise nije bio u stanju da se suzdrzi pa smo i mi imali takvih akcija, doduse mi smo zapisavali Njemacku

A u BL, u onoj radnji gdje je Azel France, ga nisu pustili da ide u wc. Dok smo dosli do Pivnice, gace su vec bile mokre
Sve to ide u rok sluzbe roditeljstva.
Nego, da li je naziv teme namjeran ili slucajan. Ono "c" se upotrebljava samo u jednom kontekstu a vjerujem da ovaj put Svedjani sa tim nemaju nikakve veze

A "pisanje" takodje ima ljepsi termin.
Ako neki zaboravim, nemojte me tuci (idem redom krenuvsi od Trga): Palas, pa onaj u sklopu Boske, Kruna, Herz, Citadella, onaj pored Big Ben-a, Portobello, 8, Aria, Dionis, Fokus, onaj pored Fokusa (uvijek zaboravim ime

), Marcello itd... U parku ima Studenac, a ni Palas nije daleko, kao ni Manja, Hotel Palas...