prasica je napisao:
Ale je lik kakvog nema... Kad ga pitaš ko je kad umro, kad se ko vjenčo, sve zna...
A Jeftu sam skoro gledala u onoj emisji na RTRS-u, Heroji i fenomeni, Jefto je tad bio, ne znam da li je još uvijek, u pećini, živi kao pustinjak, sam, piše neki dnevnik i tako... Ove godine, tj. prethodne je izostalo njegovo zimsko kupanje u Vrbasu, zbog ovog ,,štrajka". Otišao je u pećinu, jer mu se nije sviđala politička situacija, ono kad se zahuktavalo oko preglasavanja u Skupštini BiH, mirisalo mu je na novi rat, a u ovom prethodnom je izgubio sina...
Majda je po meni ipak lik, malo širih razmjera

Pokojnog Sina Jugu (ako se nevaram) mu znam dosta puta smo se skupa kupali na Vrbasu cak i druzili krasan momak bio i sjecam se kao danas kada poginu,znam mu i starijeg Brata sto je za razliku od Juge bio malo cudnovat iako mi znao brata godinama cak su i ista generacija jednog dana 1993 dodje sa njih cetri i sa puskama u kafe bar No1 u starom zanatskom i htjede mi ubit brata iz razloga sto se druzio sa Cutkom Pokojnim i sto su imali neki frku ranije,zalosno zar ne.
Da bi se kasnije pravdao da nije imao takvu namjeru iako nije sada bitno kako je do toga doslo da se pravdao on to najbolje zna

Neznam da li ko zna Istoriju Aleta kako je tako pametan i inteligentan i sve zna a smatraju ga ludim
Sto se tice Majde ona je najsposobnija kada su bili Koncerti

nema koncerta gdje majde nije bilo cak jednom se uvali sa pjevacima u autobus i ode za BG a uvjek sredjena ulickana i nije tjela sa svima pricat
Pozdrav