dzabaleban je napisao:
Određeni Hrvati su mnogo zla nanijeli Srbima.
Da li će te ta račenica zadovoljiti?
Zašto pišeš nešto što nije od srca? To se zove licemjerstvo...
Citiraj:
Kada je Balašević (kojega ti vjerovatno smatraš za izdajicu srpskog naroda) dolazio u Hrvatsku prvi put nakon rata, neki takvi kao ti, tražili su da se javno izvini za rat (licemjeran i patetičan zahtjev)... čovjek je izašao i rekao "dobro veče Istra, Osijek, Split, Rijeka, dobro veče Hravtska...to su te reči, treba li nekih jačih?" - car
Kome Balašević da se izvinjava i svi "Balaševići" širom ex-yu?
Ne smatram ga izdajnikom, već običnom seronjom, ali iskren da budem volio bih kada bi u Hrvatskoj postojao bar jedan "Balašević", nažalost nema ga!
Citiraj:
P.S. Ovo za Pavelića i mene nije čak ni smiješno i btw, nisam tvoj sugrađanin, ja tebe i takve kao ti, ne želim ni poznavati, ja dok se tebi obraćam ja se u stvari obraćam svima ostalima osim tebe i takvih kao što si ti. Čudno? Pa i nije, zavisi kako gledaš.
Mislim da si izgubljen slučaj i sve vrijeme provedeno na kucanje postova tebi je gubljenje vremena.
Šta smo naučili iz ovog svega? Da poslije skoro 20 godina Hrvatska nije spremna pogledati istini u oči! Niti će, dok god postoje ljudi poput tebe koji negiraju istorijske činjenice a tužno je to... Ovo ne želiš poznavati mene,to je tvoj problem,a mogu ti reći, strah me ovo napisati ali dok god postoje takvi sugradjani kao ti u ovom gradu, mi Srbi ne smijemo mirno spavati, jer na osnovu tvojih postova vidljivo je da ne želite nam dobro!
Citiraj:
Sad moderatori mogu zaključati temu, ja više ne odgovaram.
Nek tvoja bude zadnja, baš me briga, razumni ljudi sa foruma znaju o čemu sam pričao i šta sam rekao koliko god mi ti prebacivao nešto sa čime ja apsolutno nemam veze.
Smrt fašizmu!
Zbog čega zaključavati, zbog toga što ti i ja imamo različite stavove? Pa ne vrijedjamo se medjusobno, pišemo razumom a ako je tebi to strano, evoluiraj!