banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 23:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 259 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2012, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kad se desilo da evropski muslimani nisu protestovali zbog nedostatka demokratije i ljudskih prava...? Dostigli sve to u maticnim zemljama pa otisli dalje.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 09:27 
Svaka cast za Njemacku, nadam se da ce zabraniti i zamotavanje glave!

Ako im se ne svidja neka se vrate u Iran...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Slazem se. Koja smijurija. Oni protestuju u Evropi protiv krsenja prava, a sta se u njihovim zemljama radi. Ovo je smijesno, presmijesno :lol: Poslati ih u Iran i Afganistan pa nek tamo protestuju ako im ne valja u Njemackoj. Ko ih je uopste tjerao da dolaze. Neka ostanu tamo pa nek' se obrezuju do mile volje :mad:

Hajde sto Evropljani drugima govore o ljudskim pravima, oni su bar dostigli vrh po tom pitanju, nego ljudozderske arapske zemlje nesto protestuju protiv prava u Evropi. Smijesno, presmijesno :lol:

Sve to poslati nazad kom god ne valja, pa neka se bune tamo. Govno, tamo ne smiju ni prdnuti, pa su dosli da Nijemcima sole pamet.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Е не може то тако, угрожавају им се љуЦка права. :) А док Швабе, Французи и ини сконтају да су одавно требали да се попишају на "људска права" и потрпају их у контејнере и врате назад, ови ће већ да направа момачког срања. Мада, с друге стране, не могу рећи да ће ми бити нешто страшно жао једног малог вјерског рата са пуцањем и пјевањем по Западној ЕУропи...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ajde kad dođe stani pani, Njemci će se nekako izboriti sa tom bagrom, imaju iskustvo i znaju znanje, ali šta će ovi u Šveckoj i tako to, e oni su najebali.
Inače Njemci ih ni krivi ni dužni trpe, bar oni nisu imali kolonije i kolonizirali teritorij odakle je ta bagra, Englezima, Francuzima, Holanđanima... su sa pravom i zasluženo u njihovim državama i red je da ih trpe i hrane, ali im Njemci nisu dužni ništa.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne brinem se ja za njih. Kad su budale pa primaju neka im prave sranje. Ili neka uvedu malo reda inace ce im napraviti Arabiju i Afriku u sred Stockholma :)
Jer sa bagrom ne mozes fino kad su oni naucili na ruzno. Jednostavno takav je to mentalitet. Stanje u njihovim zemljama pokazuje sve. Tamo dovoljno da neko prdne, odmah se potuku, a jos ako nacrta Muhameda ili pipne Kuran prasnjavim rukama odmah glave odrubljuju. S takvim mentalitetom ne mozes na evropski nacin.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
old fashion men je napisao:
ali šta će ovi u Šveckoj i tako to, e oni su najebali.

Kako misliš? :) Otkako su ovi novi došli na vlast, ograničili su ulazak u zemlju. Mada džabe, jer su u zemlji već ko zna koliko raznoraznih Somalijaca i njima sličnih. Ne bih da generalizujem, ali veće bagre od Somalijaca nema.

Znate kako, ko što bi vi rekli ne može i pare i jare. Nije im u redu to što traže oboje. Ako su već u drugoj zemlji, moraju poštovati te običaje. Evropljanka kad ode u Saudi Arabien, ona mora biti zamotana. Msm ubjedljivo je najveći debilitet to što se voziš tramvajem, kad odjednom valjda vrijeme te molitve, ne znam tačno kako se zove, ljudi vade prostirke i mole se bogu u tramvaju i to obavezno što glasnije. :angry3:

Konkretno ja protiv imigranata nemam ništa. Družim se sa njima čak, posjećujemo se i to je to. Ne volim one koji forsiraju svoju vjeru na nepravilan način i koji neće da rade. A svi, baš svi kod mene u Švedskoj znaju da su baš ti koji neće da rade, u 90% i više slučajeva - tamnoputi imigranti iz Afrike.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:45 
I u Njemackoj pola tih tamnoputih nista ne radi, zbog toakvih je Njemacka i poostrila mjere davanja drzavljanstva...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni samo nije jasno ti Somalijci i slicni Afrikanci, pa jebo te dosli iz gladi i rata i ne znaju cijeniti to sto tamo imaju, nego se preseravaju. Pa trebali bi biti zahvalni sto ste ih izbavili od gladi i rata i dali lagodan zivot, a oni jos zajebavaju :-?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Како ће бити уживање гледати "рашчишћавање" на ТВ-у, извјештава кучка Аманпур рецимо. :)
"И данас се воде жестоке борбе у појединим дијеловима Берлина, зграда Рајхстага још увије догорјева док се у Паризу воде уличне борбе у предграђима са добро наоружаним побуњеницима..." 8)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni nije jasno kako ta bagra uspije doći u Švecku ili Njemačku, nači sav usran i nepismen, ne zna ni za struju, a kamoli nešto više, do juče trčao gole guzice i jeo mrave i sada on odjednom u Šveckoj i živi ko bubreg u loju na socijali, boli ga kurac za sve, msm kako to uspiju :-? Danny jesi li pitao nekog kako je to uspio :-?
Sa druge strane znam ovde stotine mladih i obrazovanih, koji govore po dva jezika i rado bi se ispalili da rade vani bilo šta, ali ne mogu, niti znaju kako, već trunu ovde i polako gube nadu, msm stvarno sam zbunjen :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па љуЦка права моји ти ОФМ, љуЦка права су свему крива. :) Него Дени не рече ми како да се учланим у "ШвеЦке Демократе"? :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako? Kao izbjeglica. Isto kao kad je kod nas bio rat, tamo otisli ljudi kao izbjeglice, a sad ne mogu jer nije rat. A neki dodju rizikujuci zivot u camcima. Pola ih potone, pola dodje do Italije ili Grcke, zatraze onda zemlju koja ih primi i eto.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
jellyfish je napisao:
Neka ostanu tamo pa nek' se obrezuju do mile volje :mad:

Do balcaka :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Meni samo nije jasno ti Somalijci i slicni Afrikanci, pa jebo te dosli iz gladi i rata i ne znaju cijeniti to sto tamo imaju, nego se preseravaju. Pa trebali bi biti zahvalni sto ste ih izbavili od gladi i rata i dali lagodan zivot, a oni jos zajebavaju :-?

Znaš kako prijatelju, za markirane trenerke, one široke košarkaške Somalijac ima, na to troše svu socijalnu pomoć. Onda kukaju kako im država malo daje i kako su ugroženi, kako nemaju šta da jedu. Ko u Švedskoj kaže da nema šta da jede, bez dalje diskusije znajte da laže.

Kad su došli, auto i TV su za njih bili pojam, računar kao da je sa druge planete.. I ja ću preko toga svega preći, međutim kad neko neće da radi i kad mu je u glavi kako opljačkati, ukrasti, onda od toga nema ništa.. Sa Evropskim narodima se inekako može, ali ovi iz Afrike kao da su sa drugog svijeta.

Msm da ne pričam sad javno o kome se radi, ubaci se u ovu situaciju: radiš u nekoj firmi duže vremena, na obuku ti dovedu negrosa iz neke Afričke banana države. Lik pobjegne sa posla i od plate više od XXXX eura, ti moraš zvati policiju i tražiti ga šta je s njim, jel živ ili nije. I onda ga nađeš, a negros ti u lice kaže kako neće da radi, kako neće da uči švedski, već hoće da napravi djecu i živi od socijalne pomoći.

Pa to ima da iznervira i čovjeka koji nema živce. :angry3: Treba li govoriti kakav problem imamo sa silovanjima?

old fashion men je napisao:
Meni nije jasno kako ta bagra uspije doći u Švecku ili Njemačku, nači sav usran i nepismen, ne zna ni za struju, a kamoli nešto više, do juče trčao gole guzice i jeo mrave i sada on odjednom u Šveckoj i živi ko bubreg u loju na socijali, boli ga kurac za sve, msm kako to uspiju :-? Danny jesi li pitao nekog kako je to uspio :-?
Sa druge strane znam ovde stotine mladih i obrazovanih, koji govore po dva jezika i rado bi se ispalili da rade vani bilo šta, ali ne mogu, niti znaju kako, već trunu ovde i polako gube nadu, msm stvarno sam zbunjen :-?

Dolaze iz područja zahvaćenih ratom. Bio je dokumentarac na televiziji kako kolju i ubijaju u svojoj matičnoj državi da bi skupili pare da ih prevezu gore na nelegalan način. Neki tražili azil, gomila njih je po sirotištima odrasla i ne zna ko su im roditelji, tj možda se zna ali neće negrosi da im još jedno bude na teretu.. Ima mnogo načina za onoga ko je ogrezao u kriminal i lopovluk.

sinip je napisao:
Па љуЦка права моји ти ОФМ, љуЦка права су свему крива. :) Него Дени не рече ми како да се учланим у "ШвеЦке Демократе"? :)

Šta ćeš kod njih. :lol: Kakve su to galamdžije i decibelaši. Fazon im je što nemaju nikakvu retoriku, već kad gostuju u emisiji jednu misao ponavljaju 10 puta na više različitih načina. :lol: :lol: :lol: Nešto kao Jovanović od vas, sa zastajkivanjem obavezno naravno. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Свиђа ми се њихов политички програм. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Znaš kako prijatelju, za markirane trenerke, one široke košarkaške Somalijac ima, na to troše svu socijalnu pomoć. Onda kukaju kako im država malo daje i kako su ugroženi, kako nemaju šta da jedu. Ko u Švedskoj kaže da nema šta da jede, bez dalje diskusije znajte da laže.

Kad su došli, auto i TV su za njih bili pojam, računar kao da je sa druge planete.. I ja ću preko toga svega preći, međutim kad neko neće da radi i kad mu je u glavi kako opljačkati, ukrasti, onda od toga nema ništa.. Sa Evropskim narodima se inekako može, ali ovi iz Afrike kao da su sa drugog svijeta.

Msm da ne pričam sad javno o kome se radi, ubaci se u ovu situaciju: radiš u nekoj firmi duže vremena, na obuku ti dovedu negrosa iz neke Afričke banana države. Lik pobjegne sa posla i od plate više od XXXX eura, ti moraš zvati policiju i tražiti ga šta je s njim, jel živ ili nije. I onda ga nađeš, a negros ti u lice kaže kako neće da radi, kako neće da uči švedski, već hoće da napravi djecu i živi od socijalne pomoći.

Pa to ima da iznervira i čovjeka koji nema živce. :angry3: Treba li govoriti kakav problem imamo sa silovanjima?

Pa sto ih ne deportujete? Ja znam jednog Bosanca otisao u Austriju u ratu i tamo krao, a oni ga vratili sad ovamo. Sto i Svedjani ne vrate te koje prave probleme, a ne dovedu one koji bi to cijenili?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To pitaj ove što su na vlasti, to samo grupa političara zna. To jest ne znaju ni oni, nisu svjesni šta rade, već rade po nečijem naređenju.

Danci su to fino uredili i maksimalno pooštrili ulazak u zemlju, a i Šveđani će vjerovatno za najviše godinu dvije, o tome se već uveliko priča svugdje. Ko je došao, došao i to je to. Veoma će biti teško po porodičnoj liniji ući u zemlju (ali je moguće, međutim.. dok to sve izganjaš - pola izgubi volju), a možeš ući ako si neki dobar sportista, ili neko visoko zanimanje koje je deficitarno i sl. E tako će biti.

Pa nećemo se ni mi više zaje*avati sa svakakvom gamadi. Dosta je bilo :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E ali šta ćete sa ovima koji su već unutra, kote se ko pacovi i za koju godinu će vas prestići, a vi niste Njemci da imate iskustva i da ste vješti u konačnim rješenjima poput Germana, nači vi ćete debelo popušiti ta svoja ljucka prava i ostale gluposti.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
каква ксенофобија, мржња, заосталост и ретардираност

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 259 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]