banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 12:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9469 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 474  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2011, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nista cudno. BikKojiSjedi je naredio da se budzet mora puniti. Dosao red na drugu transu kredita za nepostojeci vocnjak. Jos samo ne kaznjavaju ako dises drugacije od propisanog.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 12:13 
malo je reci da sam bijesna..

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Подржавам такве потезе комуналне само у случају да нам је држава нормална. Ипак се чобани паркирају гдје стигну и либо их туки да ли икоме сметају. Углавном надрљају они који најмање то заслужују. Ал пошто нам је као на дивљем западу, надам се да ће неко тим идиотима из комуналне поломити руке.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 17:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У овом граду и држави све је сје*ано...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Тамо испред Круне стално смрди нешто, нека вентилација.

то је од оне пекаре које је одмах преко пута улаза у Круну. Ми то зовемо смрдљива пекара :D

Некад се осјети из пекаре, а некад као смрад из кафанске вентилације, онај устајали дим од цигарета. Па не би тамо попио кафу ни да је моја кафана.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 17:46 
zao mi je sto nisam uspjela da ih uslikam, jer prebrzo se sve odigralo da bih stigla izvaditi mobitel i uslikati.. nisam zvala komunalnu da se zalim jer kontam da nema vajde od toga, i to me jos vise nervira... mrzim bahatost policije, ali mrzim...
WW i ja ne volim bahate vozace, i prije sam pricala o kretenima koji mi stanu pred garazu i odu par sati u grad, na pijacu i slicno, ali ovo danas je bas bio kretenluk teski od strane te komunalne krave

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Све ја то разумијем, али код нас је једноставно све наопако и што прије човјек то прихвати, боље за живце. И што је најгоре, и понашање комуналаца и тог драјвера се може оправдати и да свако буде у праву.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 18:00 
moje je misljenje da su komunalci trebali stati, izaci iz auta, prici vozilu koje stoji na trotoaru, cisto da utvrde da je sve ok, i onda uslikati.. jer se radilo o sekundama covjeka koji je uletio u apoteku... tu auta i stoje da ljudi kupe lijekove jer nemaju gdje u blizini stati, ali se zadrzavaju par minuta najvise. i kao sto sam rekla, tu imaju dve trake trotoara, tako da pjesaci ne silaze na ulicu u ovom slucaju

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ti si to prvi put vidjela pa te iznenadilo, ali tako oni uglavnom i rade. Gledao sam ih nekoliko puta. Nije da ih opravdavam ali mi nije cudno.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
WinstonWolfe je napisao:
Подржавам такве потезе комуналне само у случају да нам је држава нормална. Ипак се чобани паркирају гдје стигну и либо их туки да ли икоме сметају. Углавном надрљају они који најмање то заслужују. Ал пошто нам је као на дивљем западу, надам се да ће неко тим идиотима из комуналне поломити руке.

Kad si kulturan svi te je8u u glavu e kad nekom slomiš vilicu drugačija priča....e sad jedna pohvala i dobra vijest: Prije dvije večeri komšiji koji živi iznad mene i renovira stan procuri voda sa česme (greška majstora dan prije :violent1: - nisu majmuini zavrnuli vodu a ostavili crijevo u česmi pa kad je šiknulo...) i u 2 ujuto probije mi voda u kupatilo i kuhinju kroz plafon :confused3: pozvao vatrogasce jer nema nikog u stanu gore, dispečer primio poziv i adresu i u roku od 5 minuta ekipa je bila tu sve pregledali, zavrnuli ventil i provjerili šaht i ostalo. Momci su bili profesionalni maksimalno svaka čast! Za svaku pohvalu!!! :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kad se država i zakon pokažu na djelu onda ne valja, milion izgovora, te ovo te ono, a kad države i zakona nema opet ne valja, podržavam svaku represivnu akciju države, pa čak da se kazni i onaj ko baci papirić ili opušak na mjesto koje nije predviđeno za to, čak i ako su djeca u pitanju da se kazne njihovi roditelji, ova država je zlatna, a živi se predobro s obzirom na to kakav narod ovde živi.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 14:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ajde? Pa kako je krenulo kazniće te ako na trotoaru ostaviš dječija kolica, ili će uvesti registraciju i tehnički za ista...ostaviš auto ispred urgentnog centra, jer sigurno nisi došao tamo na piće, jer je rampa na parkingu ispred i kazne te i pri tom ti pošalju kaznu sa zakašnjenjem od 25 dana da ne možeš se žaliti...kad vidiš komunalca da ti priđe blizu auta šlogiraš ga i fraj.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 01:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Šajin je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Тамо испред Круне стално смрди нешто, нека вентилација.

то је од оне пекаре које је одмах преко пута улаза у Круну. Ми то зовемо смрдљива пекара :D

tu je prije bio frizerski salon....kako je to tek smrdilo :)
WinstonWolfe je napisao:
али код нас је једноставно све наопако и што прије човјек то прихвати, боље за живце. И што је најгоре, и понашање комуналаца и тог драјвера се може оправдати и да свако буде у праву.

amen :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 07:24 
nepokoreni je napisao:
Ajde? Pa kako je krenulo kazniće te ako na trotoaru ostaviš dječija kolica, ili će uvesti registraciju i tehnički za ista...ostaviš auto ispred urgentnog centra, jer sigurno nisi došao tamo na piće, jer je rampa na parkingu ispred i kazne te i pri tom ti pošalju kaznu sa zakašnjenjem od 25 dana da ne možeš se žaliti...kad vidiš komunalca da ti priđe blizu auta šlogiraš ga i fraj.

rok za zalbu bi trebao biti od dana prijema...

da se vratim samo na pricu o parkingu, kad sam govorila o tome, mislila sam bas na ljude koji ostave kola zbog bolnice ili apoteke.. a to se desilo u mojoj prici, covjek je samo uletio minut u apoteku da kupi lijek, pri tome nije imao gdje ostaviti kola... to vise gledam sa ljudske strane, jer je mogla izaci iz kola ta komunalna krava, pa vidjeti jel covjek u apoteci, pa ga opomenuti, bla, bla.. a ona ga je uslikala iz svog vozila... nije isto kad ljudi ostave auto na parkingu pred kafanom i pred apotekom..

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
- Postavljanje tabli na ulazu u ulice, a pogotovu na mjestima gdje ranije nisu bile postavljene, jeste pozitivna promjena. Veoma je važno da ulice budu označene, kako bi oni koji ne poznaju dobro naselje mogli lakše da se snađu i dođu do svog odredišta. Bez takvih oznaka mnogo ljudi je primorano da se zagledava u brojeve na kućama ili pita prolaznike - kaže Jela Karić, zamjenica predsjednika Savjeta ove mjesne zajednice.

http://www.banjalukalive.com/banjaluka/ ... inici.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ulice su nešto najgore kod nas. Ona ulica kod stare autobuske je jedan od najgorih. Sjećam se kad sam jednom tu prolazio, a bila ona biciklističa trka, pa ljudi jure po onoj ulici sa onim biciklima, a ja samo gledam kad će se neko skršiti, jer ljudi bukvalno odskaču od zemlje kolike su rupe i neravnine tu. To je u centru grada, što neko reče. Kako je u osatlim djelovima grada ne treba trošiti riječi. Svaki šaht je rupa.

Чули су те и сад је сређују. Скинули су горњи слој асвалта. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 09:07 
jeste, citam danas u novinama. i tu ulicu, vidovdansku tj. staru autobusku, ali i kralja petra II ce nakon toga renovirati, a bas sam to kritikovala nekidan... pa eto, mozda su nas stvarno culi pa se pozurili da poprave.. :lol:
u svakom slucaju, pohvale za to..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
пјешачка стаза у оној улици од хидроинжињеринга и Ребровачке цркве па тамо према Ади оно је очај!!!!
Створиле су се рупе види се Врбас доле испод. Ако се рупе још мало прошире неко ће онде упасти кад буде ишао пијан преко ноћи. ма и тријезан неко могао би упасти. људи се замисле гледају напријед а оно бум рупетина испред тебе.
оно под хитно треба поправљати. Коме се то може пријавити?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
WinstonWolfe je napisao:
Spoiler:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ulice su nešto najgore kod nas. Ona ulica kod stare autobuske je jedan od najgorih. Sjećam se kad sam jednom tu prolazio, a bila ona biciklističa trka, pa ljudi jure po onoj ulici sa onim biciklima, a ja samo gledam kad će se neko skršiti, jer ljudi bukvalno odskaču od zemlje kolike su rupe i neravnine tu. To je u centru grada, što neko reče. Kako je u osatlim djelovima grada ne treba trošiti riječi. Svaki šaht je rupa.

Чули су те и сад је сређују. Скинули су горњи слој асвалта. :)

Nece to "dugo" potrajati. Problem je donji sloj te saobracajnice. Ispod se nalaze veliki kameni/betonski blokove, po 2 metra duzine, koji su podrzavali zeljeznicu, kad je tuda isla.
Preko toga je sad odradjena sva infrastruktura za saobracajnicu, ali se ti blokovi i dalje mogu praviti problem, svojim pomjeranjem. Rezultat je ocajan kolovoz.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Zatvorili juce zeleni most...neka zena shebala auto kada joj je tocak upao u neku od rupa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9469 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 474  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]