dzabaleban je napisao:
Ja sam svoj prethodni post napisao upravo polazeći od činjenice da sam prvo čovjek, iako je čovjek relativan pojam, a prema tome tni hrvatske političare ne možeš izuzeti iz te kategorije.
Dobro "ti ne mrziš hrvate, ti ih samo ne voliš" jesam li u pravu?
Jesam.
Tipično.
Zašto me pitaš nešto na što
SAM odgovaraš? Počemu je čovjek relativan pojam? - Ako sam te dobro razumio relativno može da se protumači čas je čovjek, čas vanzemaljac, možda na trenutke i čestica? Ti možda jesi dobar čovjek (ne znam te pa ne mogu suditi o tim kvalitetima) ali tvoji postovi zaista odražavaju punu sliku iskompleksiranosti genocidne nacije.
NE, NISI UPRAVU (ovo za mržnju što mi inputiraš), JA SAMO NE MOGU DA PODNESEM NEISTINE PLASIRANE (spinovane) OD STRANE MEDIJA GENOCIDNE NACIJE!!! ali nažalost takva slika se fomirala da dobar dio SRPSKOG naroda u BL laži prihvatio kao istine!
Da, nacionalista sam iako nemam Dražu istetoviranog, ne idem u crkvu, ne busam se u prsa da sam četnik, veliki Srbin, samo pišem onako kako vidim stvari, ne kažem da sam upravu ali neke stvari ne možeš ignorisati, odnosno možeš ali ako si gnjida od čovjeka!
Ako je za tebe nezrela priča
ISTINA da je u Hrvatskoj za 50godina
stradalo i protjerano skoro MILION Srba, da su 1999 na nacionalnom dnevniku ubicama ŽENA I DJECE željeli vedro nebo, a da 2009 na utakmicama pjevaju (cijeli stadion Maksimir) ubij Srbina) svaka ti čast ljudina si!
Ti imaš hrvatski kompleks.
"Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture" M. Krleža
ajd ako nije problem, napiši koliko imaš godina.