banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2009, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Питање за ове појединце што толико воле Хрвате.
Зашто се не преселите у лијепи Аграм па тамо не бријете са шквадром?

Мислим да би за вас био то напредак уместо што овде нама неписменим четничким сељацима отварате нове видике.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
socialbug je napisao:
dzabaleban je napisao:
Ja sam svoj prethodni post napisao upravo polazeći od činjenice da sam prvo čovjek, iako je čovjek relativan pojam, a prema tome tni hrvatske političare ne možeš izuzeti iz te kategorije.
Dobro "ti ne mrziš hrvate, ti ih samo ne voliš" jesam li u pravu?
Jesam.
Tipično.

Zašto me pitaš nešto na što SAM odgovaraš? Počemu je čovjek relativan pojam? - Ako sam te dobro razumio relativno može da se protumači čas je čovjek, čas vanzemaljac, možda na trenutke i čestica? Ti možda jesi dobar čovjek (ne znam te pa ne mogu suditi o tim kvalitetima) ali tvoji postovi zaista odražavaju punu sliku iskompleksiranosti genocidne nacije. NE, NISI UPRAVU (ovo za mržnju što mi inputiraš), JA SAMO NE MOGU DA PODNESEM NEISTINE PLASIRANE (spinovane) OD STRANE MEDIJA GENOCIDNE NACIJE!!! ali nažalost takva slika se fomirala da dobar dio SRPSKOG naroda u BL laži prihvatio kao istine!

Da, nacionalista sam iako nemam Dražu istetoviranog, ne idem u crkvu, ne busam se u prsa da sam četnik, veliki Srbin, samo pišem onako kako vidim stvari, ne kažem da sam upravu ali neke stvari ne možeš ignorisati, odnosno možeš ali ako si gnjida od čovjeka!

Ako je za tebe nezrela priča ISTINA da je u Hrvatskoj za 50godina stradalo i protjerano skoro MILION Srba, da su 1999 na nacionalnom dnevniku ubicama ŽENA I DJECE željeli vedro nebo, a da 2009 na utakmicama pjevaju (cijeli stadion Maksimir) ubij Srbina) svaka ti čast ljudina si!

Genocidna nacija? :lol:
Tebi su navijači mjerilo kulture jednog naroda?
Ti imaš hrvatski kompleks.
Što se ne baviš nečim drugim?
Jel ti imaš neku zaradu od ovoga ili ti je samo dosadno?

"Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture" M. Krleža

ajd ako nije problem, napiši koliko imaš godina.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Ajde molim te napiši kako bi ti nazvao naciju koja za 50godina pobije i protjera MILION ljudi?
Navijači su ogledalo društva!

Izgleda da je tebi cilj da uništiš ovu temu, dok ponovo svodiš na nivo ličnog... Mislim, bezveze se ponavaljaš, nećeš me isprovocirati svojim priglupim komentarima... Zaista si mali i ogorčen čovjek, žao mi te zaista...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
socialbug je napisao:
Ajde molim te napiši kako bi ti nazvao naciju koja za 50godina pobije i protjera MILION ljudi?

Izgleda da je tebi cilj da uništiš ovu temu, dok ponovo svodiš na nivo ličnog... Mislim, bezveze se ponavaljaš, nećeš me isprovocirati svojim priglupim komentarima... Zaista si mali i ogorčen čovjek, žao mi te zaista...

Преко милион.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 16:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
otok je napisao:
Partibrejkersi!!???
Jel' i oni pjevaju na ijekavci??
Nisam primjetio da su se bunili zbog njihovih koncerata..
Balašević..Čista ekavica,niko ništa..Itd itd...

Nema problema,sto bi se i bunili brotiv brejkersa kad se nisu drznuli u Arenu doci. Kamo puste srece da brejkersi mogu napuniti Arenu,..ali..
Reci mi mogu li se gore navedeni vidjeti/cuti u hr.medijima?
Sto se tice Brene i sl. pjevaljki odron muzike,ne bih se ljutila da ih nikad ne vidim i ne cujem u medijima..
eto zivi bili pa vidjeli,proevropske nam susjede kulturno osvjestene.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 17:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Citiraj:

:shock: :lol: :lol:

Citiraj:
Reci mi mogu li se gore navedeni vidjeti/cuti u hr.medijima?

Da!!
Znaš hrt nije jedini medij u Hrvatskoj!

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
Nicole je napisao:
Znam peki ali od nečega se mora početi. Bio je rat, svi smo izgubili, na sve tri strane. U redu. 'ajde da se sada manemo ćorava posla i prestanemo jedni drugima kačiti krivicu za to, 'ajde da pokušamo sprečiti da se to ponovi ali ne, nama se desila tragedija pa 'ajde da se sada svetimo i napravimo je još većom i tako u nedogled.
Zašto mali klinac u Srpskom vrtići zna da svog' drugara koji se drugačije zove treba lupiti po glavi, ismejavati mu se i ko zna kako ga maltretirati i tako u i u ona preostala dva. E to je ono što kreće iz kuće i što se generacijama prenosi. Zašto nije ostalo samo na onima koji su ratovali?? E to hoću da kažem. Ja ne opravdavam nikoga, svi smo ratovali i svi smo gubili i daj da se već jednom izdignemo iznad toga.
Mene je moja majka odgojila tako i ja se tim ponosim i to mi niko i nikada ne može oduzeti niti osporiti.

Николе, незнам којој генерацији припадаш, али лијепо збориш. Неоспоравам одгој твоје мајке. То и јесте у духу православља. Ни мене моја мајка није ружно одгојила. Насупрот изузетно партријахално. И живио сам у средини гдје су Хрвати били доминантно нај бројнији. Својим радом развијао сам ту средину за добробит сва три народа. И на крају, да би спасио своју породицу, априла 1992.год., остави све своје године проведене у тој средини и одох својој већини. То је реалност. И мој претходни пост је написан у сврху приказивања реалности између Срба, Хрвата и Бошњака. Наравно да нису сви Хрвати усташоидни, али су већина.
Нису Хрвати расположени на овај начин само према Србима. Свједоци смо догађаја у Мостару између њих и Бошњака, или нетрпељивост према Словенцима, скоро као и према Србима, а имају заједништво када је у питању религија.
Без подјеле нема будућности. Дефинитивно. Ово што хоће да постигне Еуропа у БиХ, је пи...ње уз вјетар.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Svjesna sam ja svega toga, tako je kako je, prošlost se promeniti ne može, ali može ono što tek dolazi samo, lakše je laprdati nego uraditi nešto konkretno.
Znaš koliko je Srbima i Muslimanima bitno to što se Hrvati busaju svojom kvazi kulturom?? Pa, majku mu, nismo ovce, mogu oni prodavati maglu mutavim Amerikancima, samo, ničija nije do zore s'jala, sve će to lagano doći na svoje.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Mislim ipak da ova frakcija sto se zalaze za gledanje SVIH Hrvata,kao i ostalih kroz naci-naocale nije u pravu. Gledano sa strane,svi smo mi imali svojih trenutaka u istoriji,kroz koje nas drugi mogu posmatrati i za vjeke vjekova smatrati za ovakve ili onakve. Iskompleksirani smo svi,otprilike podjednako,sve zavisno od situacije i vremena. Sad ovo neki upravljaju u pravcú pitanja o suzivotu i egzistenciji jednih sa i pored drugih,ali kako god okrenes nuzno je ne gledati ljude na taj nacin.Tu smo gdje smo,sa ili bez berlinskih zidova izmedju,jedni drugima i nakon rijeka krvi radimo dobro ili lose.Ono sto neki potezu mi lici na zelju za sistemom Albanije iz nedavne proslosti,jer zaboga pogledaj ove okolo kakvi su i sta su nam uradili :roll:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
Svjesna sam ja svega toga, tako je kako je, prošlost se promeniti ne može, ali može ono što tek dolazi samo, lakše je laprdati nego uraditi nešto konkretno.
Znaš koliko je Srbima i Muslimanima bitno to što se Hrvati busaju svojom kvazi kulturom?? Pa, majku mu, nismo ovce, mogu oni prodavati maglu mutavim Amerikancima, samo, ničija nije do zore s'jala, sve će to lagano doći na svoje.

Убијеђен сам да не мислиш конкретно на мене да лапрдам, а не видим да се баш лапрда на овој теми. Износе се мишљења. Шта конкретно урадит када је у питању ова тема? Не можемо ми рећи Хрватима мијењајте се. Сада им је упитна туристичка сезона, па као Срби дођите на јадран. Коме отић? Коме послат дијете на 10 дана? Хало! Не будите луди! Отић у Ријеку, а на стадиону руља урла "Убиј Србина". Ко оде тај је тотално луд. Они док се не очисте од остатака фашизма немају добру будућност.
Када је у питању конкретност, настојим да се према мањини у мојој средини коректно понаша, условно да и мањина уважава средину у којој живи.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Citiraj:
Наравно да нису сви Хрвати усташоидни, али су већина.
Нису Хрвати расположени на овај начин само према Србима. Свједоци смо догађаја у Мостару између њих и Бошњака, или нетрпељивост према Словенцима, скоро као и према Србима, а имају заједништво када је у питању религија.

Naravno da nisu niti svi Srbi četnici,al ih je većina..
Svjedoci smo da niti jedan jedini narod u bivšoj jugi nije htio niti želio ostati sa Srbima u bilo kakvoj zajednici,čak niti Crnogorci ili Makedonci koji su iste religije kao Srbi!!Da li je i tu u pitanju netrpeljivost??
:roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
A tih Crnogoraca, Makedonaca, Slovenaca, pa i Hrvata pun klinac u Beogradu i Novom Sadu kada su neke feste! O cemu se tu radi?! Svima se gade ti uzasni Srbi a masovno dolaze u Srbiju?! Nece u zajednicu a vole popiti i pojesti sa uzasnim Srbima. Franje ti, mozes li to objasniti?

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
peki je napisao:
Убијеђен сам да не мислиш конкретно на мене да лапрдам, а не видим да се баш лапрда на овој теми.

Dobro misliš, nisam mislila na tebe ili bilo koga odavde niti na temu, nego inače na narod, evo konkretno ovdje je u pitanju Hrvatska kultura, na to sam mislila, trubi se na sva zvona a ovamo ćorak. Pa daj mi pokaži da si kulturan, a ja ću onda oceniti je li to zaista tako, dokaži mi se delom a ne ispraznim govorima.
peki je napisao:
Када је у питању конкретност, настојим да се према мањини у мојој средини коректно понаша, условно да и мањина уважава средину у којој живи.

Bojim se da je kod nas ovaj prvi deo u većini ispoštovan a ovaj drugi...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 22:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
otok je napisao:
Svjedoci smo da niti jedan jedini narod u bivšoj jugi nije htio niti želio ostati sa Srbima u bilo kakvoj zajednici,čak niti Crnogorci ili Makedonci koji su iste religije kao Srbi!!Da li je i tu u pitanju netrpeljivost??
:roll: :roll:

jasenovac prica sto jezika, you tube i pet,sest latinica, otidji malo i stidi se svjedocenja..
nije, narocito ovi sto su htjeli srpsku zemlju i imovinu, bar je to jednostavno

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:

"nivo ličnog"?
zar nisi ti započeo ovu svoju ličnu temu?
mali čovjek?
jesam mali, ali barem nisam mali kao ti.

ti širiš mržnju među svojim ljudima prema drugom narodu, potpirujući osjećaj nacionalne ugroženosti i oštećenosti, ali to nećeš priznati!
čitavu naciju izjednačavaš i stavljaš u istu ravan.
za tebe su svi nijemci hitler, ali ćeš ipak voziti njemački auto!
slijepče jedan licemjerni!
trovaču mladosti!

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 23:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
dokaži mi se delom a ne ispraznim govorima.

Моја је садашњост и прошлост а у тој прошлости постоје дјела и то је небо изнад Републике Српске. Читајући један дио твојих постова, дошао сам до закључка, да је твоја будућност па се за њу бори и очувај моју прошлост.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 07:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Citiraj:
Da!!
Znaš hrt nije jedini medij u Hrvatskoj!

Zbilja? :lol:
Postujem,nemamo mogucnost gledati sve hr medije,jos neke osim HRTa imamo i opet nisam upratila nikoga od gore navedenih. Eto ti napisi u kojim su to medijima zastupljeni srpski izvodjaci.

Citiraj:

Mene cudi da tako razmisljas,obzirom da si istranin. Koja vecina? Koliko ti to Srba poznajes pa da tvrdis tako nesto. Vecina od 10?.. 50?
A pricu tipa "niko nije htio sa Srbima bla bla" ostavi Sanaderu,Mesicu,Dodiku,Tadicu...ili ovim "politicarima" po forumu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 08:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
dzabaleban je napisao:
"nivo ličnog"?
mali čovjek?

Lična tema, kako nešto može da bude lično na javnom forumu? Sve se lijepo odvijalo dok tvoja sujeta se nije pojavila i počela sa prozivanjem imajući krajnji cilj raspirivanje nacionalne mržnje! E pa nije ti uspjelo niti će, i da zaključaju ovu temu pokrenuću istu po drugi put! Da me banuju ponovo ću se registrovati i ponovo ću je pokrenuti!
Pa naravno da nisi kao ja, ti si čovjek, kom je karakter DJON!

Citiraj:
ti širiš mržnju među svojim ljudima prema drugom narodu, potpirujući osjećaj nacionalne ugroženosti i oštećenosti, ali to nećeš priznati!
trovaču mladosti!

Šta reći a ne zaplakati na ovo?

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
dzabaleban je napisao:
"nivo ličnog"?
mali čovjek?

Lična tema, kako nešto može da bude lično na javnom forumu? Sve se lijepo odvijalo dok tvoja sujeta se nije pojavila i počela sa prozivanjem imajući krajnji cilj raspirivanje nacionalne mržnje! E pa nije ti uspjelo niti će, i da zaključaju ovu temu pokrenuću istu po drugi put! Da me banuju ponovo ću se registrovati i ponovo ću je pokrenuti!
Pa naravno da nisi kao ja, ti si čovjek, kom je karakter DJON!

Citiraj:
trovaču mladosti!

Šta reći a ne zaplakati na ovo?

plači, društvena bubo.
Sve je lijepo bilo dok ste se ti i ostali nacionalisti uzajamno trljali.
Ajde majke ti, citiraj gdje ja to raspirujem nacionalnu mržnju!
kako te nije sramota optuživati druge za nešto u čemu prednjačiš? argumenti su ti kao u društvene babe.
loše procjenjuješ ljude i donosiš poluzaključke.

meni je karakter đon :lol:
po čemu?

da te banuju ti ćeš ovo, ono... :lol: kako se samo ponosiš sobom, "čuvaru nacije" :lol:
kako si ti samo bitan :lol:
jel nosiš plašt sa nacionalnim bojama dok kucaš postove?
:lol:

"ONI SU NAS POBILI MILIOOOON, PREKO MILIOOOON!!!"

-get a life

Poslednji put menjao Unbeliever dana 11 Jun 2009, 13:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 13:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2007, 14:13
Elem, ko ide u Hrvatsku na ljetovanje :D ? Ja bogami ne mogu!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]