vb87 je napisao:
@ Stone
Zakon o drzavljanstvu BiH ne poznaje institut pocasnog drzavljanstva!
Spomenuo sam Republiku Srpsku zato sto si poceo da trunis o licemjerju. Nije do mene ako ne mozes ili ne zelis da shvatis.
Zatim, nema potrebe da stalno dodajes RS jer me ne zanima sta ti mislis o tome! Ne vidim da sam to trazio od tebe.
I na kraju, zar ti stvarno mislis da je nekoga zaboljelo to sto je Bono spomenuo ovaj bijedni pasos?!
Normalno da nije, ali je zato lijepo leglo da bi se zapocela jos jedna politikantska igranka. Ako za svo ovo vrijeme nisi navikao na ta podbadanja izmedju politicara RS-a i FBiH onda mislim da ti nema pomoci.

Samo mi nadji gdje sam spomenuo RS ili Federaciju, ili gdje sam negirao RS?!
Ja sam samo napisao BiH, a ti si replicirao sa "ako vi ne priznajete RS, nema drzave"
Kada vec spominjes podbadanja izmedju "vasih" i "nasih", moram ti reci da mi je vise pun qrac toga, apsolutno nebitno ko koga prvi podbada. Hoce li nam zivot proci u podbadanju, a mi sve to odobravati?? Ja iskreno ne zelim...
Ako smo mi vec "navikli" na sranja u ovoj jebenoj drzavi, treba li da Bono, ni kriv ni duzan "ispasta" NASE maloumnosti...
Opet ponavljam, taj pasos je tako simbolicna stvar da je totalno bespotrebno pozivanje na oduzimanje pasosa nakon jedne njegove izjave, a SVI znamo u kakvim je PRAVIM govnima drzava.
To je politizacija i licemjerstvo...