banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2009, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
socialbug je napisao:
Leona budi milosrdnica, smiluj se na nas i daj nam malo... Ljubavi:lol:

Izadji van, sunce ce odraditi svoj posao. :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 14:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
A jesi škrta... :fadein:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 15:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Polako i ova tema odlazi u propast...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
evo sto odose teme, nego odose ljudi
ko ce uopste pisati i ko ca davati nove teme?

pa sta ako enkad nes i ode malo u off topic?
ha zaboga, koliko tolerantnosti imaju ti moderatori ikako?

sve je manje _zoke, Talije, Hristova, evo ode Rakun...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 15:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Pa neka obrišu te postove, jel to neki problem? To što ne pišu, njihov problem, niko ih nije otjerao... Sada trenutno je mnogo manje spama nego što je bilo...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
cvox je napisao:
Alijen sreco nasa manitua optuzise da je za godinu dana napisao 2000 ili 3000 nekvalitetni postova a ti za 5 godina 8372.......sto daje da nisi daleko od manitua :lol:

Ukupno postova: 8373
[1.53% svih postova / 4.94 postova dnevno]

Vau ni 5 postova dnevno za ovih 5 godina otkad sam član... A od tih je puno manje spama nego kod manitua.... :evil3:
I nick mi se čita Ajlin :iconbiggrin: :evil3:
@Japanese Rose:
naravno da se sjećaš, više uopšte nema starih forumaša... :(
Što se tiče genijalne izjave Tommy Vercettija da nema seksa, pa se ljudi zato žeste, staviću samo ovaj smajli: :sad3:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
A sunce ti yebem kakvu sve drob covjek moze procitati na (kao) najozbiljnijoj temi u poslednje vrijeme. :roll: :roll: :roll:

Kultura dijaloga je samo preslikana iz realnog svijeta u kom se nalazimo na ovaj ovdje virtuelni.Nema razlike.Dvije recenice i odmah dolazi poklapa od strane drugog i hvatanje za gusu a slag na kraju je pocetak diskusije u maniru "ko je poc'o rat!?".

Politika i Sport su jedni od boljih podforuma na kojima je diskusija (relativno) kvalitetna i ljudi se hvataju za gusu kao sto je slucaj na milion drugih podforuma. Upravo je bilo obrnuto u proslosti.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 17:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
cicak je napisao:

Pošto kažu da sada treba pisati samo kada imaš nešto pametno da kažeš ja sam odlučio da se uzdržavam od pisanja "besmislenih postova" da ne bih uvažene "mislioce" odbijao od foruma svojim nebulozama........

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
_zoka je napisao:
cicak je napisao:

Pošto kažu da sada treba pisati samo kada imaš nešto pametno da kažeš ja sam odlučio da se uzdržavam od pisanja "besmislenih postova" da ne bih uvažene "mislioce" odbijao od foruma svojim nebulozama........

:lol: :lol: :lol:

Smijeh je dobar za zdravlje (@Vader ).

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
.

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 01 Jun 2009, 20:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
naravno da se sjećaš, više uopšte nema starih forumaša...

Tu smo :D

Jos jednom .. kao i svaki put do sada .. ovakve i slicne teme, koje pocnu dobro, izvuku najgore iz forumasa :oops: :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
naravno da se sjećaš, više uopšte nema starih forumaša...

Tu smo :D

Jos jednom .. kao i svaki put do sada .. ovakve i slicne teme, koje pocnu dobro, izvuku najgore iz forumasa :oops: :angry3:

Ne izvuku najgore, ponekad izvuku istinu. Istina je da nema starih forumasa. Istina je da mnogi odlaze pod pritiskom. Istina je da forum odumire. Pa u cemu je problem ? U forumasima ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:

Ne izvuku najgore, ponekad izvuku istinu. Istina je da nema starih forumasa. Istina je da mnogi odlaze pod pritiskom. Istina je da forum odumire. Pa u cemu je problem ? U forumasima ?

Problem je u tome da forumaši stare,ne zanimaju ih iste stvari sada kada imaju 30+ kao što su ih zanimale kada su imali dvadeset i koju.Imaju ljudi svoje porodice,probleme,vode stvarni život koji ne ostavlja baš puno vremena za forum.Normalno je da dođe do smjene generacija.Nije valjda ovaj forum napravljen samo za one koji su se registrovali 2002. godine?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ljudi se zasite foruma...pogotovo forumasi koji cijepaju gomilu postova u kratkom vremenskom periodu....takvi odlaze i dolaze...rijetki su izuzetci...znam ja dosta ljudi medju mojim prijateljima koji su lupali 20 postova dnevno pa ih nema vec par godina....nije tu stvar ni u forumasima ni u moderatorima ni u adminima....to je jednostavno tako.....

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne izvuku najgore, ponekad izvuku istinu.

Ponekad, a u vecini slucajeva (ti se makar sjecas svih prepirki koje su se vukle po forumu unazad 4-5 godina) se to svede na licne uvrede najgore vrste. Ruzno.

Citiraj:
Istina je da nema starih forumasa. Pa u cemu je problem ? U forumasima ?

Mislim da generalno nema nekog pravog "problema" .. nego da je kod nekolicine forumasa koji su otisli jednostavno doslo do zasicenja.

Citiraj:
Nije valjda ovaj forum napravljen samo za one koji su se registrovali 2002. godine?

Naravno da nije. Ta kuknjava za starim forumasima nije nista drugo do neki vid nostalgije .. jednostavno prisjecanje na neku dobru zajebanciju i smijeh sa forumasima koji vise ne posjecuju forum.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:19 
Administrator
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
Nije valjda ovaj forum napravljen samo za one koji su se registrovali 2002. godine?

Naravno da nije. Ta kuknjava za starim forumasima nije nista drugo do neki vid nostalgije .. jednostavno prisjecanje na neku dobru zajebanciju i smijeh sa forumasima koji vise ne posjecuju forum.

E,vidiš ja sam tamo neke 2002. bio tu i imao nekih 200-tinjak postova i ne pamtim baš tako lijepe stvari.Pamtim ratove ne politici,pljuvanje najgore vrste.Ustvari,jedna od rijetkih veselih stvari kojih se sjećam su "Lude krave" mada ne znam u šta se to izrodilo.Tada mi je puno draži bio Teolov forum,baš zbog zajebancije na njemu,a i bilo nas je od svuda :D .

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ne treba zaboraviti ni negativan uticaj pojedinih kavgadzija koji su se javljali na svakoj drugoj temi i na svakoj temi se uspjeli posvadjati sa sagovornicima. Takav slucaj je bio prije nekoliko mjeseci, mislim da većina zna o kojem je članu riječ. Dobro se sjecam da je to bila prelomna tacka kada je dosta starih forumasa prestalo dolaziti na forum. Kao primjer mi pada na um Walter koji je mislim upravo zbog tog člana prestao dolaziti. Takve kavgadzije treba u startu osujetiti i regaovati. Mislim da su moderatori dosta naučili iz prethodnih godina i da će shodno prilikama reagovati na pravi način. Najbolji i meni lično jedni od najdražih forumaša su otišli upravo zbog kavgadžija.

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 26 Maj 2009, 19:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Problem je u tome da forumaši stare,ne zanimaju ih iste stvari sada kada imaju 30+ kao što su ih zanimale kada su imali dvadeset i koju.Imaju ljudi svoje porodice,probleme,vode stvarni život koji ne ostavlja baš puno vremena za forum.Normalno je da dođe do smjene generacija.Nije valjda ovaj forum napravljen samo za one koji su se registrovali 2002. godine?

To je tacno, ali je ipak na ovom forumu odliv clanstva malo veci nego na ostalim.

I kako to da su moderatori ipak s manjim izmjenama svi tu od 2001/2002 ( nista licno ) ?

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 26 Maj 2009, 19:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
E,vidiš ja sam tamo neke 2002. bio tu i imao nekih 200-tinjak postova i ne pamtim baš tako lijepe stvari.

Boze moj .. svako ima svoje .. ja se sjecam itekako dobre zajebancije u ovih (sramota me reci koliko :D ) par godina na forumu.

Citiraj:
To je tacno, ali je ipak na ovom forumu odliv clanstva malo veci nego na ostalim.

I meni se tako cinilo .. mada to generalno i ne mora biti pravilo .. zavisi i od perioda u godini .. npr sada je situacija mnogo bolja nego u septembru prosle godine.

Citiraj:
I kako to da su moderatori ipak s manjim izmjenama svi tu od 2001/2002 ( nista licno ) ?

Pa i nisu bas .. od aktuelnih moderatora, u periodu 01/02 su moderatori bili samo mIRCon, ventilator i Vader.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Najlakše je pljunuti na nekoga ko nešto raaaaaaadddddddiiiiiiiiiii a niko se ne bi prihvatio tog' posla pa ga "odraaaaaaaaaadiiiooooooo bolje".
Moderator ovo, moderator ono...
To što neki forumaši ne nose ni onaj minimum iz kuće, nije moderatorov problem, a ako se iznošenje svog' stava svodi na vređanje i omalovažavanje drugog forumaša (neistomišljenika) onda zaista nemamo o čemu da naglabamo na ovoj temi više.
Na 10% tema se vodi diskusija od drske prepirke do vređanja a na ostalih 90% se naglaba ko se s' kim *ebo, ko bi s' kim mogao u šemu i sl.
Nažalost, nije ovde reč o kulturi na forumu. Bojim se da je u pitanju opšta i lična kultura svakog' pojedinca.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]