old fashion men je napisao:
Žao mi je što ću sebe citirati, ali poenta svega je u citiranom postu koji sam ranije napisao, a koji niko od pederoljubaca nije kvalitetno komentarisao, već kao i uvjek kad su suočeni sa nepobitnim argumentima pokušavaju okrenuti spiku ili kao biti duhoviti.
Dakle da ti pederski smradovi i degenerici imaju iti malo kulture i ljudskih osobina ne bi im palo na pamet da guraju prst u oko svojim sugrađanima, zbog toga ih treba tući i jabati im majku, pa makar to značilo i zapaliti Beograd, bolje da gori nego da po njemu paradiraju te nakaze.
Pravilnik foruma je napisao:
Na forumu je zabranjen sadržaj uvredljiv za ostale korisnike foruma bez obzira da li su u pitanju lične, vjerske, nacionalne ili uvrede po bilo kojem drugom osnovu
"Ja ne pišem ovo za tebe i njega, već za onog što će doći posle svega..."
Prvo, vrijeđanje nekolicine forumaša, nazivajući ih "pederoljupcima", mada su ljudi lijepo rekli razloge zbog kojih zastupaju određene stavove. Drugo, vrijeđanje pedera, naziajući ih "smradovima, degenericima i nakazama". To što ih na forumu nema, ili se bar javno ne ističu kao takvi, ne znači da pravilnik ne važi. Treće, pozivanje na nasilje i mržnju prema ljudima. Četvrto, pozivanje na nasilje i uništavanje imovine.
Muslimane, odnosno Bošnjake smo banovali i za mnogo manje stvari, za insinuacije i podjebavanje između redova. Ovo je otvoreno vrijeđanje, i ako nije za ban, onda Pravilnik možemo okačiti mačku o rep.