banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 12:55 Danas je 15 Jun 2026, 12:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Maj 2026, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pošten čoek ne trči, sigurno je nešta ukro.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2026, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kada se desilo to da nije mogla hitna proći?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2026, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ajd što su posjekli vrbe pored Vrbasa, nego su tu raskopali zemlju oko bine kraj Vrbasa iza dvorane Mejjdan, skinuli beton sa terena za košarku, napravili su rupu poveće površine, ali plitku i ostavili.
Već danima nema radnika. Ni mašina.
Možda je to nova gradska velika bara, čekaju da se napuni :iconbiggrin:

I ako budu nekad gradili šetalište, ne kontam šta će sa onolikim kanalizacionim otvorom koji je tamo, jutros pofino se osjetio miris kanalizacije.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2026, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kako sta ce, staviti ga u cijev i gurnuti u Vrbas. Sta drugo mogu. Cini mi se da se Draskic malo preforsirao, udario je na previse strana zato sve sporo ide. Bice gotovo do izbora.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2026, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cijeli Vrbas smrdi, od vrućice pa do gradskog rijetko ima stotinjak metara a da se ne osjeti smrad. Što od kanalizacije a bogami najviše prepunjene septičke. To sa septičkim je donekle zanimljivo, gradska inspekcija bi trebala izdavati prekršajne naloge, odnosno kazne, svima koji na vrijeme ne isprazne rezervoar, koliko znam to je dosta rigorozno regulisano zakonima koji se tiču javnog zdravlja i epidemiološke zaštite.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2026, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka

skypostman je napisao:
Kako sta ce, staviti ga u cijev i gurnuti u Vrbas. Sta drugo mogu. Cini mi se da se Draskic malo preforsirao, udario je na previse strana zato sve sporo ide. Bice gotovo do izbora.

Pa već je u cijevi. Ako je produže, opet će ista količina izlaziti u Vrbas i smrdiće.

Nisam protiv šetališta, ali...
Šminkaju po površini, a problemi ispod ostaju.
Što dokazuje i Rockerov post

Rocker je napisao:
Cijeli Vrbas smrdi, od vrućice pa do gradskog rijetko ima stotinjak metara a da se ne osjeti smrad. Što od kanalizacije a bogami najviše prepunjene septičke. To sa septičkim je donekle zanimljivo, gradska inspekcija bi trebala izdavati prekršajne naloge, odnosno kazne, svima koji na vrijeme ne isprazne rezervoar, koliko znam to je dosta rigorozno regulisano zakonima koji se tiču javnog zdravlja i epidemiološke zaštite.

Ali kod dvorane je baš primjetno.
Pogotovo posljednjih godina.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2026, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kod dvorane smrdilo i prije 20 godina. Nisi mogao ljeti prozor da otvoriš u onoj prvoj zgradi u Carice Milice...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2026, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Rocker je napisao:

Коме да пишу казне кад они сами то раде.
У Чесми кад су сређивали дио улице обећали да се нико неће прикључити на канализациону мрежу док се не положе цијеви до Врбаса и не постави пречистач.
Слагали у старту, а долазили су сви док су трајали радови. Станивуковић, Кресојевић, Паликућа и остатак екипе.
Цијеви постављене само на дијелу који су асфалтирали и довели говна из цијелог насеља у корито старог потока испред цркве.
Годинама досађујемо да се бар положе цијеви до Врбаса (стотињак метара цијеви) јер знамо да од пречистача неће бити ништа, али неће нико курцем да мрдне. Иде љето, мање падавина и оборинских вода па се све таложи на камењу у каналу.
По свој прилици мораћемо истрести камион камена и зачепити ту цијев, можда се нешто ријеши кад се у пар десетина кућа говна врате назад.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2026, 18:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Choban je napisao:
skypostman je napisao:

Pa već je u cijevi. Ako je produže, opet će ista količina izlaziti u Vrbas i smrdiće.

Cijevi pruže pod vodu, ne može smrditi ako izlazi ispod površine vode.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2026, 00:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Philby je napisao:
Rocker je napisao:

Коме да пишу казне кад они сами то раде.
У Чесми кад су сређивали дио улице обећали да се нико неће прикључити на канализациону мрежу док се не положе цијеви до Врбаса и не постави пречистач.
Слагали у старту, а долазили су сви док су трајали радови. Станивуковић, Кресојевић, Паликућа и остатак екипе.
Цијеви постављене само на дијелу који су асфалтирали и довели говна из цијелог насеља у корито старог потока испред цркве.
Годинама досађујемо да се бар положе цијеви до Врбаса (стотињак метара цијеви) јер знамо да од пречистача неће бити ништа, али неће нико курцем да мрдне. Иде љето, мање падавина и оборинских вода па се све таложи на камењу у каналу.
По свој прилици мораћемо истрести камион камена и зачепити ту цијев, можда се нешто ријеши кад се у пар десетина кућа говна врате назад.

Kod nas se tako začepe kanali, pa govna idu cestom.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2026, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka

Nego,
Citiraj:
jedna od parcela na kojoj se izvode radovi na izgradnji šetališta nije u gradskom vlasništvu. Kao ambijentalna cjelina pod zaštitom je Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika. Za nju je grad trebalo da traži saglasnost Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju.

Član Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika iz Republike Srpske Anđelina Ošap Gaćanović istakla je za naš Јutarnji program da nisu sve procedure ispoštovane.

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=647120

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2026, 10:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Konkretno sta, koji dio?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2026, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjerovatno dio kod vrucice gdje su napravili rampu sa ceste pa dole.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
Banjaluka tokom ove godine planira organizovati civilni rok za šta je raspisan javni poziv, a prema riječima Draška Stanivukovića, u realizaciji ove ideje su sami, jer im Vlada Republike Srpske nije dala podršku.

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... sku/967238

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 14:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Pa čovječe, zna se šta je vojska, šta je nadležnost ministarstva odbrane i države!

On bi tu pravi neke cipiriti "civilne" rokove služenja?
Jadna li nam majka, prosječan glasač je izgleda daleko gluplji nego što smo mislili.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vi se zajebavate a ja sam jedan od onih što će držati obuku. Ko ne bude mogao uraditi 100 sklekova i 50 zgibova moraće miješati beton za Draškove staze.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Iz kolko serija?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 06:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Isticem radost na licima ljudi zbog motofestova. U narodu se tacno vidi ta neka pozitivna energija i ushicenost i nestrpljenje da se isprati nikad duzi defile :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hadzidado je napisao:
Iz kolko serija?

Za cijeli zivot :D

Jbt, pa više ne znam šta bih rekao, doslovno čopor pasa lutalica na plaži kod zelenog. Napadaju vlasničke pse, laju, smetaju, smrde.
A mojoj komšinici komunalci napisali kaznu jer joj pas pobjegao, našli ga kod škole, skenirali i bam po ušima "zanemarivanje" ili tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Lijepo označeno parking mjesto za lica sa invaliditetom, ne znaš na koje se odnosi.

Slika

Vrh

[ 10486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]