banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Ti imaš definitvno problem sama sa sobom...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Mar 2009, 02:36
Opusti se socialbag...i nastavi primjenjivati prvo pravilo naseg klana:svaki topic pretvaram u offtopic :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ojha evo i nerevara :lol:
Vader je napisao:
Teme kao što su "šta ste zadnje jeli" i "now playing" su potpuno besmislene, služe samo za nabijanje broja postova i ubijanje dosade.

Bile ove teme besmislene ili ne, (ja sam za 3 godine postovao 3 posta na NP i to pjesme koje su mi puno znacile) ljudi samo koriste mogucnosti foruma i postuju na temi koja je tu vec 3-4 godine, bilo iz dosade ili da ispune cenzus za politiku pa se snalaze kako znaju da se pridruze onoj kao "prestiznoj" politickoj grupi. A i pored toga obe su otvorene od strane trenutnih moderatora, ne vidim da neko njih optuzuje...

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 19:45 
Naprotiv, nisu niakko bezveze, da ne bi Vuka ja ne bi gra' prekjuche jeo, dao mi ideju za klopu. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
socialbug je napisao:
E vidiš ovo sam predvidio da ćeš napisati i sada ću ti navesti gdje si me prvi put prozvala:

Citiraj:
kakav si ti kreten ne mogu vjerovati.. strasno... al takav ces biti dok god se druzis sa desnicom svojom..
nicole, ne daj se... dodje to kad se najmanje nadas.. vjeruj mi.. i ja sam pomisljala da ne postoji neko ko ti savrseno odgovara, kad ono desilo se.. slucajno.. kad se bas nisam nadala.. i sad je sve super.. samo polako..
Poslato: 29 Mar 2009, 14:30 

Nigdje nisam nikog pomenuo u postu ali ti si bila "kadija"... Ovo je samo jedan od tvojih umnih odgovora,nisam ja jedini kog si napala iz čiste bistre (sjeti se šta si radila onoj jadnici na temi o privatnim fakultetima) a inače u pripremi je hrestomatija tvojih mudrosti... :D

social, ne nerviraj se bez potrebe! i ljudi sta se svadjate?!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tensSa je napisao:
Naprotiv, nisu niakko bezveze, da ne bi Vuka ja ne bi gra' prekjuche jeo, dao mi ideju za klopu. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
BlackHand je napisao:
Moji prijedlozi za imenovanje u moderatore su: EiLeen, Frieda, MonaLisa, Talija, azdajica-ny, medi, Vuk Samotnjak.

:D :D :D :D
Thx na prijedlogu... :evil3: :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
forum je postao zesci smor. ja iz nekog smora preletim sta se desava, navika je navika svaka je losha.
al sto je sve postalo zatupljeno pa to je van rasprave... pisu ljudi koji se ubise od dosade i to vjerovatno na poslu i koji nemaju prijatelje ni zivot pa taman ovde im prilika da mozda upoznaju nekoga...razmjene intimne info tipa predloga za podforume socialbug-a... virtuelna zabava i cascenje - bljak.
da se makar ko hoce s kim kvalitetno posvadjati u pardon RAZMJENITI MISLJENJE iliti POLEMISATI (o ovom pojmu iz naslova teme 99% ljudi ovde ne zna ni da li se to mozda maze na hljeb) to bi bio spektakl!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 21:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
veverushka je napisao:
nemoguce je izbeci chat na bilo kojoj temi. NEMOGUCE! ne zato sto su ljudi "nedisciplinovani" (kao sto je na ovom forumu to obavezno), vec razmena postova je konverzacija izmedju ljudi, i naravno da se u nekom trenutku skrene sa teme, pogotovo kad je tema vec "izgustirana".
Javila se prava osoba da govori o chatu na forumu...

veverushka je napisao:
naravno nisam za vredjanja, ali najzanimljiviji deo neke teme je zapravo chat, bilo da se chat-uje o temi ili necemu drugom.

mislim da je idealno resenje da se otvori chat zona! to uglavnom i postoji na drugim forumima.

+
BlackHand je napisao:
Ono na šta bi se trebali fokusirati je OSNIVAJE CHATA.
...
1. Obezbjediti chat (po mogućnosti preko istog ovog portala)

Forum NIJE chat.
Forum NIJE chat.
...
...
Forum NIJE chat.

Chat je bio na adresi irc.banjaluka.com, a postoje i drugi protokoli/platforme/chat klijenti za tu vrstu konverzacije i ostale oblike verbalne igrarije...
Ovo je forum. Adresa je forum.banjaluka.com i ovdje bi trebalo da se vodi razmena misljenja u obliku konstruktivne diskusije, a ne da se svaka tema gusi nepotrebnim offtopicom i spamom...

BlackHand je napisao:
Moji prijedlozi za imenovanje u moderatore su: EiLeen, Frieda, MonaLisa, Talija, azdajica-ny, medi, Vuk Samotnjak.

Zaboravio si da je EiLeen vec bila moderator pod drugim nickom i da je taj status neslavno izgubila? Necemo iznositi razloge u javnost...
Pored nje i Talije, ostali predlozeni su sasvim ok...

Sto se tice kulture polemike na forumu, mozemo mi diskutovati koliko hocemo, ali forum nije obrazovna, niti vaspitna ustanova, da nekog uci kulturi vodjenja opste ili usko-tematske diskusije. Kultura se prvenstveno uci kod kuce i u skoli, a na forumu se samo ispoljava u obliku postova. Nazalost, trenutna kultura polemike pojedinaca na forumu ugrozava iole normalnu diskusiju na vecini tema...

(Htjedoh jos nesto napisati, al' moram ici sad, pa cu kasnije nadodati :D )

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
digresija, bez prozivanja! ja govorim realnu stvar, a ti ako vec komentarises, prvo malo razmisli! sto se tice tog dela posta koji si citirao, definitivno sam u pravu! kad tad ces to priznati! ali prvo trebas da shvatis!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Posto sam vec 5 godina na ovom forumu ( sa duuugimmm pauzama ), nadam se da mogu nesto reci na ovu temu.

Forumi ( bilo koji, pa i ovaj ) padaju kada :

a) nema mogucnosti da se pojedinac ne slaze s masom ( sindrom fudbalskog stadiona )
b) dominira jedno misljenje ( jedna grupa ljudi, jedan stav )
c) nisu isti arsini za sve
d) ozbiljne diskusije se pretvaraju u chat, a politicke u pljuvacinu neistomisljenika
e) postoji lik ( ma ko da je to ) cije je misljenje neprikosnoveno ( sindrom luzera koji frustracije iz RL pokusava nadomjestiti forumskom "moci" ).

Svaki put kad sam izvjesno vrijeme odlazila s ovog foruma, osjecala sam da u tom trenutku ne postoji druga opcija. Rekla bih da nisam jedina, jer nakon gotovo godinu dana forumskog odsustva vidim da ovdje nije bas zivahno, i ne vrvi od diskusija.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
socialbug je napisao:
koliko se meni čini nije na tim temema samo mladež, naprotiv - matori kojima je u životu dosadno, pa utjehu pronalaze u spamu!

Boga mi, slozicu se sa socialom, 90% forumaša je 30+ koji su u braku, imaju decu, dosadno im na poslu pa prekraćuju vreme i neku vrstu zabave traže na forumu, zato i svaka tema, kao što je već navedeno, završi grupnjakom pa ključem.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 09:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Nicole je napisao:
socialbug je napisao:
koliko se meni čini nije na tim temema samo mladež, naprotiv - matori kojima je u životu dosadno, pa utjehu pronalaze u spamu!

Boga mi, slozicu se sa socialom, 90% forumaša je 30+ koji su u braku, imaju decu, dosadno im na poslu pa prekraćuju vreme i neku vrstu zabave traže na forumu, zato i svaka tema, kao što je već navedeno, završi grupnjakom pa ključem.

Auuu jebote, pa gore je nego što sam mislio! Ja sam mislio da ih je nekoliko... Znači kriza braka (emocionalana) ili ekonomska kriza dovode do spama :confused1:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 10:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nicole je napisao:
socialbug je napisao:

Naprotiv,moderatori su omatorili pa im sve smeta......... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
e, sta ja sad da kazem na to?
eto, meni dobro dodje kao pauza, brain refresh.
nemam brak i nije mi bracna kriza, mozda emotivna jeste, platu jos uvijek primam (ne znam do kada).

druzenje u svakom obliku je pozitivno. sta ste se scrnili oko ovog jadnog foruma.
nego, dajte malo tema, malo zivosti...

ovo je dobar forum, nemojte da ga sad upropastimo.
i prozivanje, ovaj je spamovao ovo, ovaj ono, a dajte nek svak iznese svoje misljenje, ne prozivajte pojedince.
na ovaj nacin tjerate raju s foruma.
ima ovdje kvalitetnih ljudi, sa kvalitetnim komentarima, nekako, ja sam toku sa zbivanjima.
spamovce ignorisite i nece se vise javljati.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Meni je fino na forumu i nadam se da će se broj onih koji se ne slažu sa mnom utrostručiti. :)

Sve u svemu važno je da se razgovara.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 11:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
veverushka je napisao:
digresija, bez prozivanja! ja govorim realnu stvar, a ti ako vec komentarises, prvo malo razmisli! sto se tice tog dela posta koji si citirao, definitivno sam u pravu! kad tad ces to priznati! ali prvo trebas da shvatis!!!

O cemu da razmislim? Da se treba uvesti chat? Evo pokusavam da shvatim zasto se treba uvesti chat, ali ne ide... Glup sam, priznajem - mozes li mi ti elaborisati neminovnu potrebu chata ovdje? Nakon sto izneses svoj elaborat, ja cu ti potom objasniti chat i forum netiquette, pa cu ti narodskim jezikom objasniti poentu chata i foruma, te razliku medju njima - je l' vazi?
Btw. citat se ne moze oznaciti kao prozivanje. ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Eno vam FB i grupa posvećena ovom Forumu pa chatujte...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
Zaboravio si da je EiLeen vec bila moderator pod drugim nickom i da je taj status neslavno izgubila? Necemo iznositi razloge u javnost...
Pored nje i Talije, ostali predlozeni su sasvim ok...

Znamo dobro zašto ja nisam moderator - ne zato što nisam dobro moderisala... Al nije bitno, meni je svejedno, i tako pišem jako malo na ovom forumu..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]