banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jun 2025, 03:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 470, 471, 472, 473, 474
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2025, 18:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
Dogovorena ili dogovorna pljačka....

Sent from my SM-A536E using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2025, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Dovoljno da pomogne seki da organizuje još jedan fest... i da mu ostane love.
Ili su se posvađali?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2025, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nego...

... Televisa presenta

Citiraj:
"Najkasnije do sutra ujutru" Ljubo Ninković naložio da se HITNO OTVORI Gradski olimpijski bazen
...

Kako je navedeno u dopisu dostavljenom na adresu Javnog preduzeća “Aquana”, a koji je potpisao Ninković, ukoliko se bazen ne otvori uslijediće sankcije.

– U suprotnom, Skupština grada će biti primorana pokrenuti postupke pred nadležnim organima radi utvrđivanja odgovornosti i izricanja zakonom propisanih sankcija za neovlašteno raspolaganje gradskom imovinom i narušavanje javnog interesa – navodi se u dopisu.

https://srpskainfo.com/banjaluka/foto-s ... ski-bazen/

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2025, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nesto sad razmisljam, vezano za te “klubove” ciji treneri i vlasnici parazitiraju na djeci i gradu, normala da kukaju jer su navikli da izvlace lovu a ne ulazu nista.
Pa jebote kru, npr nas mladji je osvojio ne znam koliko medalja za klub, postavljao bih rekorde, bio clan reprezentacije i srpske i bih, od kluba nikad nije dobio nista, cak ni jednu kotizaciju a kamoli neku novcanu nagradu ili ne daj boze peskir besplatno.
To je sve gomila bitangi i parazita koja godinama “masti brkove” a nikom ne polazu racune.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2025, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
Rocker je napisao:
Nesto sad razmisljam, vezano za te “klubove” ciji treneri i vlasnici parazitiraju na djeci i gradu, normala da kukaju jer su navikli da izvlace lovu a ne ulazu nista.
Pa jebote kru, npr nas mladji je osvojio ne znam koliko medalja za klub, postavljao bih rekorde, bio clan reprezentacije i srpske i bih, od kluba nikad nije dobio nista, cak ni jednu kotizaciju a kamoli neku novcanu nagradu ili ne daj boze peskir besplatno.
To je sve gomila bitangi i parazita koja godinama “masti brkove” a nikom ne polazu racune.

A sto ti kao pametan roditelj nisi posavijetovao sina da proba u nekoj drugoj sredini, neki drugi klub? Koji bi prepoznali i nagradili njegov trud, talenat i rezultate?
Jel on potpisao neki vise decenijski ugovor sa sadasnjim klubom za par patika i klubsku trenerku? Kao sto je to radio KK Borac Nektar 90tih.
Jedino ako vi familijarno niste vlasnici kluba, pa onda razumijem.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2025, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Savjetovao bih ti da budes pristojniji jer ne znas o cemu ja pricam.
Ti isti cuveni treneri su mi zamalo ubili dijete jednom.

Poslednji put menjao <Enter_name> dana 03 Jun 2025, 21:56, izmenjena samo jedanput
Obrisana psovka

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2025, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
Znam iz ličnog iskustva o čemu pričam. Pogrešno si ti mene shvatio.
Ako si se osjetio uvrijeđen, moje iskreno izvinjenje.
Proradi bijes kada vidim da se ništa nije promjenilo decenijama.
Jer sam i ja lično, a i mnoge genracije, prije mene, a očito i decenijama poslije, prolazili, i još ucvijek prolaze i imaju veoma ružna iskustva (još kao klinac) dok sam trenirao košarku, tih velikih lokalnih magova košarke. Koji se iživljavaju na djeci. Očito nema 00 za konflikt sa odraslom osobom.

Sjedi XXX na klupi, ljeto, juli, mjesec, imamo trening u sali elektro škole, svi padamo s nogu od umora, žedni a XXX sjedi na klupi, polu zavaljen stav, liže sladoled, pored njega flaša vode i pita onako cinično momci jeste li žedni...
Mi ko djeca odma na prvu DAAAA... on šutne flašu nogom i kurčevito ajmo kamikaze...
A šta da je neko od te djeca malaksao, pao, udario glavom od pod i dobio ozbiljnu povredu glave ili preminuo?
Da ne pričamo o tome koliko (ne)paze na zdravlje igrača.
Večina ih ne zna pravilno naučiti igrača da trči ili diše tokom trčanja, treninga.
Koliko su samo upropastili talenata i perspektivnih mladih igrača, što zbog neznanja što zbog ličnih interesa.
Mnogi klinci otjerani, neki pametniji pobjegli sami i batalili košarku zbog takvih idiota.
Treneri i uprava kluba, sve je to isto.
Ja sam iznio lično mišljenje i iskustvo vezano za košarku u BL 90tih godina prošloga vijeka.
Trenirao sam i igrao aktivno košarku u Australiji sve do 2012.
Kada uporedim pristup igračima i odnos trenera tamo u Australiji i ovde kod nas u BL. Kao dvije različite galaksije.
Ne kažem da je tamo savršeno i oni imaju svojih mana i nedeostataka, ali su po pitanju odnosa daleko je humaniji nego naši treneri koji na prepad tjeraju klince.

1. Ni pod razno nedozvoliti da klub postane robovlasnik tvog dijeteta od malih nogu sa nekim glupim ugovorima i zabranom davanja ispisnice.
2. Voditi česte razgovore sa dijetetom o atmosferi u timu/klubu i ponašanju starijih (igrači, treneri, uprava i svi ostali koji su tu vrzmaju) prema djetetu i ostalima u timu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 470, 471, 472, 473, 474

Sva vremena su u UTC [ DST ]