skypostman je napisao:
Jesi realan, tusiras se nag na javnom bazenu, sto se kosi sa pravilima bazena(da ne govorimo o moralnim nacelima)
Evo ja recimo nemam pojma da je to negdje definisano pravilnikom...
skypostman je napisao:
i to na mjestu koje je predvidjeno za vise osoba, znaci nije izdvojeno
Da, u tuševima imaju čak i 2 zaklonjena tuša, tako da je jako upitno to što pišeš...
skypostman je napisao:
i jos plus dok maloljetnici hodaju oko tebe. I to po tebi moze da uradi normalna osoba? Trebalo ga je ubiti od batina i zabraniti mu da pridje bazenu uopste. Zato nam je tako sve, kad se debilima dopusta svasta.
...
moonchild je napisao:
U muskom kupatilu, pored zajednickih tuseva postoje takodje i dva izdvojena "skrivena" tusa. Oni su predvidjeni za ljude koji se tusiraju nagi.
Ali takodje i tada je bilo ljudi koji su se tusirali nagi u zajednickom dijelu.
Upravo ovo.. A nigdje do sada nije rečeno gdje se i kako čovjek tuširao, već se odmah skočilo da se batina...
moonchild je napisao:
Svakako oko djece uvijek treba paziti i biti u pripravnosti, svakakih predatora ima.
Slažem se..
Karbo je napisao:
Dali su ti odgovor forumaši ispod o normalnoj osobi. Ovaj gologuzan očito nije. A razlog zašto ga braniš je samo tebi poznat?
Ne branim njega kao pojedinca, nego mislim da pretjerujete sa cijelim konceptom tuširanja...
Karbo je napisao:
Pa nije se tuširao na svojoj vikendici go u nekoj vukojebini nego na GRADSKOM bazenu pred djecom!
Tuširao se vjerovatno u tušu, mjestu koje je predviđeno za tuširanje jebemu muša...
Evo ja i dan danas nakon treninga ili utakmice se tuširam sa ekipom. Pošto se ne bavimo vodenim sportovima, nemamo kupaće da se u njima tuširamo...
Karbo je napisao:
Imam samo jedno pitanje za tebe, da li imaš djecu?
Nemam.
Jel otišao neko od vas nekad u saunu? Šta kažete na taj razvratni blud i nemoral?