kefalo je napisao:
mircone rekao je da ima nekih problema sa plexom u dma
Hehe, upucen sam u probleme koje je misk0 imao od same kupovine tog rezaca, samo sam cisto konstatovao i izrazio svoje misljenje o DMA-u i PIO-u generalno a ne kao savjet da ga ukljuci/iskljuci...
kefalo je napisao:
e sad imam i jedno pitanje neko je spomenuo, cini mi se mircon, da mu se komp zaledi a da winamp i dalje dere... to se i meni desava... ali mi se sve cini kao da je bash winamp kriv za shtop kompa... i to mi se desavalo uglavnom dok masina nije opterecena
Hehe .. desilo mi se svega nekoliko puta, znam da se sistem "povratio" nakon minut-dva i sve je opet sljakalo ok .. no kasnije sam skontao da je bilo do podesavanja u biosu (fast write konretno je pravio probleme, posto tada [ima od toga skoro 3 godine] kartica koju sam imao nije podrzavala pa se znalo nekada i zalediti bukvalno) U zadnje 2 godine ne pamtim da mi se i jednom zaledio comp ..
Sto se tvog problema tice - kako ti se zaledi comp ? Da ne mozes ni misa mrdati ? Otkaze svu poslusnost a winamp i dalje radi ili radi do sljedece pjesme.. Da li je masina usla u stand by ili doze mode .. hdd powerdown itd itd .. mozda imas problema sa apm-om u tom slucaju .. A ako se sama od sebe zaledi a sumnjas u winamp (iako mislim da nije do njega) nabacis neku od starijih verzija cisto testa radi pa vidis da li se isto desava ..
Toliko od mene ... :)