Ima li neko ideju kako da resim ovu frku sa dx-om ?
Ovo mi se desava SVAKI PUT kad pokrecem neku noviju igru na Stimu ... Prvo mi instalira directx kao kod prvog pokretanja nakon instalacije a zatim mi izbaci taj dxsetup bad image . Kad njega ponistim , igra normalno krene . Ali mi ide na zivce svaki put cekati po par minuta dok to sve prodje .
Probao sam sve osim reinstalacije OSa (W7-64) jer mi se ne da ponovo na stimu skidati igre ...
Takodje sam pokusao da odradim Windows update , ali i tu mi prijavljuje neku gresku i ne apdejtuje se iako uredno pokazuje da je Windows 7 (64,SP1) uredno registrovan ...
A sve je pocelo kad mi je pukao sistem nakon sto sam pokusao da zamenim glupu slicicu na svom user account-u na Windowsu , preko kontrol panela . Odjednom se komp ugasio cim sam kliknuo da se slicica promeni . Kad sam ga nakon toga ponovo ukljucio , odradjivao mi je neku verifikaciju podataka na C particiji , pokazao kako je sve u redu i digao sistem . Ali posle toga Windows update ne radi ni automatski ni kad ga pokrenem iz kontrol panela , a dx je nemoguce instalirati na bilo koji meni poznat nacin .
Probao sam i staviti nove drivere za graficku (ASSUS ATI RADEON HD 4670) , ni to nije pomoglo a ni instalacija nije uspesno zavrsena jer neke delovi instalacije nisu uspeli .
Znaci sve u svemu , na Steam-u pokrenem i CSGO , FarCry3 , Civilization V i jos neke relativno novije igrice koje kad krenu rade bez problema , ali SVAKI PUT kad pokrecem bilo koju od njih , moram da cekam par minuta da se pokusa instalirati directX i zatim po nekoliko puta ponistiti obavestenje da dx nije instaliran - zatim igra normalno krene ...