posto ne baratam nesto pojmovima, nadam se da cete skontat sta hocu da kazem. naime, nekidan sam kupio taj kabl. graficka je GeForce 4 MX, naravno, sa tv-outom, a tv samsungov (ne znam stvarno koji, ali uglavnom noviji sa podrskom za sve i svasta). sa jedne strane kabla je dakle taj fazon sto ide iz graficke, dok se na drugoj racvaju taj scart i 2 nekakva audio out-a (lijevi i desni). kad sam sve to spojio, malo sam se raspitivao i uglavnom skontao na kojem principu to radi (nView i tako to), ali to mi nesto ne fercera. racunar vidi tv (clone) , ali nakon sveg tog silnog podesavanja, opet nista na tv-u ne dobijam. ustvari, kad kliknem na “menu” na daljincu od tv-a, po tom plavom okviru oko teksta za podesavanje nazire se slika sa monitora, koja inace skakuce, sto opet govori da tu ipak ima neceg, samo treba malo “zategnuti”. ajde de, vi experti, pojasnite mi sta ciniti, jer taj kabl sam platio citavih 15 maraka, pa bi stvarno bilo glupo da tek tako propadnu te pare. i sta podrazumjevate pod “dugacak kabl”? ovo kod mene je dugacko 2 metra, da li je to predugacko? eto, pa nadam se da cu cuti neki konstruktivan prijedlog, a za uzvrat dobicete jedno hvala.
pozdrav!