Citiraj:
Ako imas AUX na liniji - line out
imam, tu ubodem ona dva chincha sa jednog kraja kabla koje medolino spominje. u stvari, i ne moze drugacije, jel

to je ok. onda...
Citiraj:
drugi kraj kabla lupis u line-in zvucne karte
u redu, pichimo dalje...
Citiraj:
Na liniji u selektoru izaberes TAPE .. pokrenes program u kojem zelis snimati ... na liniji lupis PLAY i onda gledas ima li izlaza - ako ti, recimo, SoundForge prikazuje na vu-metrima 'skokove' znaci da je sve ok
sve je to u redu, samo vu-metri ne skacu veselo, nego cutke miruju u minusu. koristim "cool edit", no to vjerovatno nema veze. uglavnom, programi su iste namjene...a pokusao sam i u "sound recorderu", no ni tamo nista nisam dobio.
dole sam u volume controlu takodje namjestio na recording, chekirao sam prvo "line in", zatim "aux", pa "mix" i na kraju u nedostatku opcija i "mic", no rezultat ostade isti, tj. nema rezultata. pojacavao sam i smanjivao sve i svasta, ali opet nista. ne znam sad jesam li stvarno toliko tupav pa da tako neku jednostvarnu stvar ne mogu rijesiti ili sta vec, ali ja polako pocinjem da pizdim. u nedostatku strpljenja, svakakve ludosti mi padaju na pamet. linija mi je ispod stola, pred nogama, odlicno za sutiranje i lijecenje frustracija
i misko, sad su mi stvari malo jasnije, nisam ni ja bio bas na cisto sa nekim pojmovima.
ostajte pozdravljeni!