banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2004, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Treba mi pomoc sto je brze moguce.Muzicka linija mi je povezana sa kompom i preko nje slusam muziku.Malo sam jace pojacao al samo na trenutak i podesio samo bas da se cuje, al i prije sa slusao muziku tako glasno.

Od tad mi nesto smrdi ili iz kompjutera ili linije (ne mogu da utvrdim iz cega je jer se tu nalazi i TV) kao paljevina.NAstavio sam slusati muziku i Winam p je zablokirao i poceo da krci.

Al najvise me brine sto se osjeti smrad kao paljevina. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sto ne otvoris kuciste i ne provjeris ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2004, 00:08
Pa ako ti je vinamp zablokirao, onda to sigurno nije do linije. Može biti da ti je nešto stradalo na zvučnoj, a ako je integrisana, eee, onda je to problem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hm .. iz licnog iskustva predpostavljam da ti je pregorilo neshto .. moj savjet ti je da prestanes korisiti racunar, otvorish kuciste i vidis sta je to (ako je) to pregorilo ... ako si pak nesiguran u svoje poznavanje racunara .. odnesi ga u najblizi servis, valjda ce ti oni rijesiti problem :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad cu ga otvoriti, jutros nisam ima o vremena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rastavio sam i... napajanje se jako ugrijalo i tako je cijelo vrijeme.Ruku nisam mogao staviti na njega 5 sec.Evo sad kad stavim ruku na kucistu gdje je napajanje bas pece, ne mozes ruku drzati 10ak sekundi.
Pomagajte :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 22:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

najvjerovatnije si i sam skontao, ali otišlo ti je napajanje. Može se popraviti, ali ja bih ti preporučio da izdvojiš 30-k maraka i kupi novo. Ali kako god, možda je stradao samoventilator za izduvavanje/uduvavanje vazduha, pa i to se da zamjeniti, najbolje da ti to odneseš u servis, ovako napamet ti ne mogu više reći.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 08:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Mozda ti je crko mis(zivo bice) od preglasnih narodnjaka,pa sad smrdi :P :P :)

?>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo sad sam upravo vidio da mi ne radi ventilator na napajanju. :x
JEdino da stanem i rucno ga okrecem. :lol: Salim se. Zato mi se i pregrijavao.Nista, mora na servis, a i za 2god i 2 mjeseca starosti moralo je nesto da crkne.

A Blade - Vampire Dance Club nije narodnjak koliko se me nici , a ni Scooter. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

K@Ripper je napisao:
najvjerovatnije si i sam skontao, ali otišlo ti je napajanje. Može se popraviti, ali ja bih ti preporučio da izdvojiš 30-k maraka i kupi novo. Ali kako god, možda je stradao samoventilator za izduvavanje/uduvavanje vazduha, pa i to se da zamjeniti, najbolje da ti to odneseš u servis, ovako napamet ti ne mogu više reći.
Hehehe .. malo tesko za ne skontati :))))

U svakom slucaju ... tommy sretno sa popravkom i ja sam imao isti problem long tajm ago :P

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I sta si uradio?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2004, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uspio s\m popraviti i radi kako treba.I to sam samcijat bez icije pomoci a nisam cak ni znao kako da izvadim napajnje.Danas sam isao da trazim novo napajanje i da mi to u nekom servisu ugrade al sreca pa nisam uspio naci od 250V-300V. :wink:

Veceras otvorim kuciste i kao vec je pokvareno aj da vidimi kako to izgleda ako uspijem izvaditi.I uspijem :drinking: .Jos ga otvorim kad ono unutra vise prasine nego u cijeloj mi kuci. :P Ocistim sklopim napajanje i nekako ga namontiram i ono radi bez problema. :wink:

A mogo sam dati bezveze 60Km (40+ 20 ugradnja) da sam danas uspio pronaci novo napajanje al sreca pa ne bi nista od toga. 0X 0X 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2004, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odnio ga u servis .. dosao po njega za 2h .. imao je novo napajanje ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2004, 17:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Uspio s\m popraviti i radi kako treba.I to sam samcijat bez icije pomoci a nisam cak ni znao kako da izvadim napajnje.Danas sam isao da trazim novo napajanje i da mi to u nekom servisu ugrade al sreca pa nisam uspio naci od 250V-300V. :wink:

Veceras otvorim kuciste i kao vec je pokvareno aj da vidimi kako to izgleda ako uspijem izvaditi.I uspijem :drinking: .Jos ga otvorim kad ono unutra vise prasine nego u cijeloj mi kuci. :P Ocistim sklopim napajanje i nekako ga namontiram i ono radi bez problema. :wink:

A mogo sam dati bezveze 60Km (40+ 20 ugradnja) da sam danas uspio pronaci novo napajanje al sreca pa ne bi nista od toga. 0X 0X 0X

ok je ovo sve, al oznaka napajanja u voltima, e to nikada nisam čuo

V - volt
W- vat

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]