Traži da ti TV ima DVB-T/DVB-C i analogni tuner, da ima USB port i mogućnost puštanja filmova sa USB-a koje prikačiš na TV, da ima minimum dva HDMI porta, min 100Hz osvježavanje slike i ostalo klasika... Plazma ekrani daju najbolju boju, ja imam plazmu Panasonic 42" ali troši 400-500W za razliku od LED ili LCD koji su tu negdje reda jedne sijalice 40-60W

E sad nećeš ti primijetiti toliku razliku u kvalitetu slike, otiđi u bilo koji market gdje imaju poredani razni modeli i marke televizora pa pogledaj, primjetićeš samo razlike u kvalitetu signala koji dolazi do TV-a i ako je u pitanju digitalni signal. Brat mi je uzeo jedan LG koji ima veoma intuitivan meni, ima sve gore pobrojano i ima odličan kvalitet slike i koštao je manje od 600KM. Sad kada bi uzimao TV uzeo bi ovaj LG bez razmišljanja, možda od 42" ali to je to. Ovaj moj Panasonic ima u nekim stvarima toliko glup meni... Npr nema QuickView opciju - da prebacuješ između dva poslednja gledana kanala, a da ne pričam o tome kad treba uključiti da se isključi nakon nekog vremena (Menu-Setup-Off Timer-SetTime-Exit), ali već sam i navikao da moram deset puta pritiskati tastere...
U suštini koliko para toliko i muzike, ali ja smatram da su i ovi u rangu 600KM extra opcija šta sve dobiješ za te pare. SmartTV mi je čisti marketing ali ako neko ima para slobodno neka uzima

Ja bih uvijek prije uzeo neki računar (za tu razliku od nekoliko stotina KM), spojio ga na net i direkt na TV i samim tim imaš SmartTV - još instaliraš neku od Linux VDR distribucija...