A pa ovako, poenta je u tome, sto sam gledao po gradu, al nisam nigdje nasao... tacnije nasao sam od 1500 i 1700 mah, sto mi se cini premalo, a osim toga te veceg kapaciteta imale su bezobraznu cijenu od 11 km, sto s obzirom da meni treba 12 komada, je mnogo... eto ako bas moram objasnjavati. Da dodam, da ne znam gdje sve imaju prodavnice elektronske opreme u gradu, sto je jos jedan razlog sto sam pitao.
A da ja tebe pitam, jel na ovom forumu zlocin nesto ovako pitati? Mislim, ne razumijem aroganciju i prozivanje. Nego, dok sam pregledavao forum, vidio sam da si imao neke rasprave s nekim osobama, nesto o kvalitetu poruka koje postavljaju na forum (ne pratim to nesto, pa i ne znam o cemu se tacno radi)... vidim ti jesi moderator, ali, to ti ne daje pravo da sudis o kvalitetu necijih poruka. Mozda se one tebi, koji si ne znam, "sa svime upoznat" cine kao dosadne, bespotrebne ili ne znam ni ja sta, al vjerovao ili ne, mozda postoje ljudi koji ce imati koristi od njih, a ne samo autor. Nego, red na forumu, naravno mora da postoji, i sve nepotrebne poruke treba brisati, ali mislim da pretjerujes... al dobro, to je valjda ono nesto u nasim ljudima, cim dodju do malo neke vlasti misle da je tu narod da sluzi njima, a ne oni narodu.
Eh da, u slucaju da sam totalno promasio ideju tvog javljanja, i u slucaju da se ovo javljas kao clan foruma, a ne kao moderator, cini mi se da onda i ova tvoja poruka spada u one bespotrebne, zar ne?
Eto, sad neka moderator ovog foruma slobodno obrise citavu ovu temu ako zeli, a na meni je da se jos jednom zahvalim momku koji je pokusao (mozda i uspio) pomoci. Toliko!
|