banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Avg 2009, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
http://comtradeshop.ba/Default.aspx

Ови људи као да су с Марса пали....или мисле да су људи (барем већина) овдје толики глупаци да ће им
давати онолике паре за оно што продају. Мајко моја какве будале. Мислио сам тамо купити Steelseries миш,
али сад нема шансе. И hard disk coolerе сам мислио купити, али сад одох до банке да ставим паре на картицу па
да наручим себи из иностранства. Нисам тотални идиот па да дајем 5 пута више овим шабанима. :lol:
А нисам ни видио coolerе на сајту али сам их позвао телефоном и кажу да су наручили и да им требају
стићи. Богами...само ви наручујте...и ја ћу. А ви продавајте то неким тупанима који имају пара за бацање. :lol:

Мало off topic: видио сам и Half life 2: Еpisode 1 - 77.00КМ... :lol:
А ја купио Orange Box на Steam-у за 10 долара :lol: (то ти је 5 игара, укључујући поменуту).

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
al' zato imaju osoblje prva liga :D
samo ti naruci,svako ima prava da kupuje gdje hoce,zar ne 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 23:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Neke stvari su im stvarno preskupe (ne samo igre, ima tu i hardvera).

Ako ne promijene politiku mogli bi uskoro postati novi "IT computers", a svi znaju kako je on prošao.
Valjda će to shvatiti na vrijeme i prilagoditi cijene tržištu.

Da se razumijemo, ja nikom ne želim da propadne! Volio bih da u BL ima bolji izbor i jača konkurencija.

azdajica-ny je napisao:

Kad smo već kod osoblja, čini mi se da sam neke osobe vidio par puta u pomenutom IT computersu (nisam puno ulazio u taj IT).

A kakve veze ima osoblje sa visokim cijenama? :lol:
Jel' ljubaznije? Više informisano od ostalih?

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 11:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BL4ever je napisao:
Volio bih da u BL ima bolji izbor i jača konkurencija.

Ти и ја друже. Кад би наши продавци имали макар 1/10 оне понуде из иностранства
(не шалим се, толико је лоша наша понуда), био бих срећан.
Још кад би било добре конкуренције па да и цијене буду разумне, нема даље.
BL4ever je napisao:
Da se razumijemo, ja nikom ne želim da propadne!

Далеко од тога, али ако остане овако, то је неминовно, какве год биле нечије жеље.
azdajica-ny je napisao:

Бах, мени се не чине нешто претјерано посебни.
Момак и дјевојка...стандардно.
Ја гледам онај контролер за PS3, и питам "јел' овај за PC"
(кажем пи-си, како се изговара; нисам знао који је пошто
изгледају исто а мени треба USB контолер за PC) а момак ће мени
"да да за PlayStation 3" :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 14:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Nemoj te tako osoblje je pva liga.Vrlo su
ljubazni :wink: :D.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
.

azdajica-ny je napisao:

Kad smo već kod osoblja, čini mi se da sam neke osobe vidio par puta u pomenutom IT computersu (nisam puno ulazio u taj IT).

A kakve veze ima osoblje sa visokim cijenama? :lol:
Jel' ljubaznije? Više informisano od ostalih?[/quote]
hehe vise se ne mozes ni nasaliti ni sa kim... :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Ja sam bio neki dan, tražeći HDD....

Western Digital SATA-II 500GB-32MB je kod njih 209Km, dok je BisCom-u oko 145, u Mmarketu 135, u Alpha Computersu (koji definitivno imaju najbolje osoblje...po meni... i ako sta nema, stize sutra, a ne "dodji sutra da vidimo za prekosutra pa cemo se dogovoriti, pa do maja valjda stigne...") 124... dakle, skoro DUPLO!

Mislim, sto nema smila, stvarno nema... Isto, monitor, inace oko 350, pa cak do 400 kod njih je 550...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Gdje je taj Alpha Computers?

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Kod gimnazije.

Kad iz one ulice gdje je Off, Milenijum, Akt i veterinar Paraš skrećeš na bulevar kroz malu uličicu između zgrade i parkića.... Ja sam do sada 3 laptopa uzeo i nekih sitnica, nikad nikakvih problema nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Euroth je napisao:
Kod gimnazije.

Kad iz one ulice gdje je Off, Milenijum, Akt i veterinar Paraš skrećeš na bulevar kroz malu uličicu između zgrade i parkića.... Ja sam do sada 3 laptopa uzeo i nekih sitnica, nikad nikakvih problema nije bilo.

Zar nije jednostavnije reći: Ulica od knjižare Kultura do Gimnazije (s' lijeve strane).
(ako je to to, a čini mi se da jeste :wink: ne može se promašiti, piše A-computers.)

Euroth je napisao:
imaju najbolje osoblje...po meni... i ako sta nema, stize sutra, a ne "dodji sutra da vidimo za prekosutra pa cemo se dogovoriti, pa do maja valjda stigne..."

Tražio sam prije par mjeseci jedan nimalo "egzotičan" :wink: komad hardvera. U A-computersu je bio najjeftiniji, ali je bila priča: "Trebala nam je pošiljka stići danas. Dođite sutra"... Sutradan je bilo: "Znate, nije nam stiglo, biće prekosutra" itd.
Na kraju sam otišao u Pan-ex i kupio (malčice skuplje). Čak su imali u radnji u centru (nisam morao ići do Veleprehrane :D , ali to je druga priča...).

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Zar nije jednostavnije reći: Ulica od knjižare Kultura do Gimnazije (s' lijeve strane).

Zato sto za opisivanje lokacije odredjenog objekta, kao referentni objekat uzima obliznja kafana, a ne kojekakve srednjeskolske ustanove i knjizare :lol:

Citiraj:
Tražio sam prije par mjeseci jedan nimalo "egzotičan" komad hardvera. U A-computersu je bio najjeftiniji, ali je bila priča: "Trebala nam je pošiljka stići danas. Dođite sutra"... Sutradan je bilo: "Znate, nije nam stiglo, biće prekosutra" itd.
Na kraju sam otišao u Pan-ex i kupio (malčice skuplje). Čak su imali u radnji u centru (nisam morao ići do Veleprehrane , ali to je druga priča...).

Sve je to individualno, kako naleti. Mene su u Pan-Ex mjesec i po dana vukli za nos zbog obicnog DVD uredjaja.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
V@nja je napisao:
Citiraj:

Zato sto za opisivanje lokacije odredjenog objekta, kao referentni objekat uzima obliznja kafana, a ne kojekakve srednjeskolske ustanove i knjizare :lol:

Citiraj:
Tražio sam prije par mjeseci jedan nimalo "egzotičan" komad hardvera. U A-computersu je bio najjeftiniji, ali je bila priča: "Trebala nam je pošiljka stići danas. Dođite sutra"... Sutradan je bilo: "Znate, nije nam stiglo, biće prekosutra" itd.
Na kraju sam otišao u Pan-ex i kupio (malčice skuplje). Čak su imali u radnji u centru (nisam morao ići do Veleprehrane , ali to je druga priča...).

Sve je to individualno, kako naleti. Mene su u Pan-Ex mjesec i po dana vukli za nos zbog obicnog DVD uredjaja.

Čovjek koji visi u biblioteci, našao pričati o kafanama :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa kad si mu.lac pa ne dođeš tamo gdje treba. Ljudi smo, dogovorićemo se :D :D :D :D

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Čovjek koji visi u biblioteci, našao pričati o kafanama

:lol:

Citiraj:
Pa kad si mu.lac pa ne dođeš tamo gdje treba. Ljudi smo, dogovorićemo se

Ima od toga, brat-bratu 5 godina. Al' sam ja zlopamtilo :lol: Doduse, kod tebe sta god sam kupovao, radilo je bez problema, a nije ni bilo nekih problema sa cekanjem i slicnih gluposti :oops: (Ne, ovo nije reklama, jer meni generalno DELLBOY ide na nerve, samo me proziva po forumu :lol: )

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
V@nja je napisao:
Citiraj:
Čovjek koji visi u biblioteci, našao pričati o kafanama

Biblioteka?

Jel' to ona zgrada na po' puta od Krune i Hertza do Capo kluba :lol:

V@nja je napisao:
ima od toga, brat-bratu 5 godina. Al' sam ja zlopamtilo :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jel' to ona zgrada na po' puta od Krune i Hertza do Capo kluba

Citiraj:
:lol: :lol: :lol:

Mozes onda misliti kol'ko su mi pili krv, kad ja i nakon 5 godina pljujem po njima :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
nedaj Bože tebi se zamjeriti :D :D :D

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 23:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Покушавам да купим HDD coolere у
Kod:
http://www.swift24.co.uk/

али никако. Немам опције да изаберем средство плаћања. :-?
А таман сам нашао јефтино а близу...добро, релативно близу. :D
У питању је:
Kod:
http://www.swift24.co.uk/product_info.php?products_id=714

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 09:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znači,kad neko bude kupovao ovo u ComTrade-u,odmah mu zaračunajte 10% više zbog klevete...... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 09:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Хаха :lol: Ма нема шансе да би ови то икад набавили.
Само се фурају на ASUS, шта год да је само нек је ASUS,
људи никад чули ни за коју другу марку :lol:
Набављали би и миксере и микровалне да на њима пише ASUS :lol:
И не само они, већ онако генерално у Бања Луци, нажалост.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja sam ovakve vidio u onoj maloj "PC...nesto" prodavnici odmah uz Topolino. Nije bas identican, ali isti je oblik, ne znam za proizvodjaca. Znam da nije bilo preko 16KM. A ima i u tamo kod motela Damjan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]