banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 03:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Dec 2008, 10:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2008, 17:19
Naime, prije nekoliko dana sam kupio Sony LCD TV Bravia, a imam Eltinu CATV i primjetio sam kod nekoliko kanala da se na TV ekranu u donjem desnom uglu stalno pojavljuje i nestaje simbol - dva zvučnika i u sredini slovo A, što je zaista iritirajuće.
Koliko sam shvatio radi se o funkciji Dual Sound, a u meniju TV nisam našao opciju za isključenje.
Da li se ovo dešava još ikome i zna li neko kako ovo isključiti.
Pozdrav i hvala.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2008, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
ja mislim da ti se to ne moze izbrisati, jer ti to oznacava da li je neki kanal Stereo ili Mono. Kad si se pokaze ta dva zvucnika sa A, onda je kanal Mono, a kad ti se pojave samo dva zvucnika onda ti je kanal Stereo... Prvo prebavi npr. na HTV1, pa onda na recimo HR RTL, pa ces vidjeti razliku....

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2008, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
ma kod mene je sony,ali jos mi se nikako nije pojavilo to slovo a izmedju zvucnika.da to nije kakva greska sa grafikom.pojave mi se dva zvucnika kad je stereo kanal kao npr hrt-ovi,rtl,nova,itd.kod ovih drugih nista se ne pojavljuje.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2008, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
radi se o Velikoj Zavjeri dva zvucnika, a slovo A oznacava anarhiju u samom aparatu koji povremeno izgubi kontrolu nad svim svojim komponentama. naravno da je i Vijece Evrope vec poduzelo odredjene korake kako bi se isti i slicni postupci samovolje sonijevih televizora u sto kracem roku suzbili a samo nezadovoljstvo promatraca sto vise smanjilo i saniralo. dalekosezne poslijedice su na svu srecu izbjegnute i sam postupak EU daje pozitivan primjer brige za cjelokupno stanovnistvo jer se ova anarhija povremeno pojavljivala i na samsungovim i philipsovim tv aparatima. kako je ipak odredjeni broj gledalaca pretrpio znacajnu psihicku bol, komisija za nadzor medija je uredila sajt za psihicku pripomoc tzv. "vidjelicama stereo znaka" http://www.mononukleozausiju.com gdje korisnici mogu dobiti besplatne savjete kako da prevladaju psihicke traume i prezivljene torture tv proizvodjaca. onima, pak, sa najvecim traumama, preporucuje se gledanje samo jednog kanala, jer cesto "saltanje" iritira anarho-komponente u aparatu. u nadi za brzo ozdravljenje- srdacno vas J.F.K uzmanovic

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]