zverko je napisao:
Zasto mislis da nije fer, trebao bi reci svoja iskustva da ljudi znaju cemu mogu da se nadaju.
Ma druze, bez obzira sta ja rekao ili ne i koliko strucan ja bio da dam bilo kakvu ocjenu rada te firme ljudi ce opet kupovati tako gdje su namjerili ili gdje im je najpovoljnije (u vezi kredita, popusta i tako to).
Ponekad ljudi nasjedaju na fazon kupovanja racunara u firmama koje "poklanjaju" neke od perifernih komponenti. Hm, ja tesko mogu da zamislim da bi bilo koji gazda u ovoj drzavi imao srca da pokloni nekom nesto. Sve je to mala prevara. Racunar bude "malo" skuplji ali dobili ste (npr.) stampac. I gle cuda, racunar je skuplji tacno za iznos cijene tog stampaca.

. On je prodao racunar a uz njega je odmah prodao i nekvalitetan stampac. Dobar trgovac a lakovjerni kupac ce reci "ma dusa od covjeka ovaj gazda, vid` poklanja nam stvari" i onda ce doci ovdje i hvaliti tu firmu kako je dobra. Pih. Zbog toga ali i milion drugih stvari je ovdje toliko razlicitih misljenja o kvalitetu pojedinih firmi, njihovom radu i odnosu prema kupcu.
Vecini firmi je u fazonu "kupi jednom kod mene i dobro za mene". Ne brinu se da li ces doci opet jer popularnost racunara postaje sve veca tako da mnogo vise ljudi kupuje racunar a to znaci da je njima dovoljno da svako po jednom kupi kod njih i njima super. Ne mora nikad vise kupiti tu.
Ufff, ma da ja ne gnjavim vise s ovim.