banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Novo u BL: "HGspot"
PostPoslato: 31 Maj 2005, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Da li je neko posjetio novu, nedavno otvorenu, poslovnu jedinicu hrvatskog preduzeca "HGspot" za prodaju i promet IT, AUDIO/VIDEO-sistema, telefonije, i ostalih komponenti koje idu uz to u "Kralja Petra I. Karađorđevića 98"?! Posjetio sam njihov sajt: http://www.hgspot.hr i odusevio se sirokom ponudom! E sad zanima me, koliki dio svega toga se moze vidjeti i u BL-ispostavi i da li su cijene vece ili jednake "hrvatskim"?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 13:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Da, mislim da je to dobra vijest. Imaju široku paletu proizvoda i mislim da su po cijenama vrlo konkurentni našim firmama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
bio sam kod njih prije 10 dana pa sam se informisao o svemu
imaju malo stvari posto su skoro otvorili ali kazu da ce nakamaiti dosta stvari
inace sto god je na sajtu to se moze naruciti
konkurentni su nasim firmama al` su u HR oni jedni od skupljih pa sad skontajte koliko smo skupi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
kao sto je vec receno, sve sto je na sajtu moze se naruciti. cijena je ista. samo pretvori kune u km [3.7x je odnos... tako nesto]

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
i sto narucite stize za 7 dana. kao sto je vec neko rekao oni su jedni od skupljih u Zg, al su jeftini u odnosu na ove 'nase' a o odnosu ponude jednih i drugih da i ne govorimo.

i daju BESKAMATNE kredite do 12 mjeseci preko raifaisen banke sa minimalnom ratom od 40KM,ali za neke malo vece iznose (300-400KM,cini mi se , neces obicni kuler uzimati na kredit :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2005, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Poslali su mi cjenovnik, vjerovatno cu otici pogledati LCD monitore... A gdje se oni tachno nalaze?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 09:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 12:31
Lisa_Simpson je napisao:
Poslali su mi cjenovnik, vjerovatno cu otici pogledati LCD monitore... A gdje se oni tachno nalaze?

One nove zgrade kod stadiona Borca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 09:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
kanara je napisao:
One nove zgrade kod stadiona Borca.

... zar to nije gradski stadion? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 11:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Nisu oni bas jeftini, a iz prve ruke sam cuo da im support nije bas najbolji i da mnogo ljudi vracaju kupljenu robu nazad, jer je neispravna. Ko ima garanciju, mora cekati danima, da ne kazem mjesecima, da im se roba zamijeni ili popravi.
Licno sam kod njih kupio samo jedan hard disk, koji je vrisnuo mjesec dana nakon sto mi je istekla garancija...

Imaju solidan marketing. Daju oglase u skoro svim IT casopisima, pa raja navali ...

Bas me zanima da li su se promijenili i kako ce poslovati u BL...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
tacno skoro je bilo nekih bas komentara na hrvatskim forumima o njijhovoj neposlovnosti. pogotovo su se dotakli cestih kvarova i otegnutih reklamaciskih rokova.

samo ne znam jel pali ona fora d ase kupi nesto u hr i uzmes povrat pdv-a a ako doce do reklamacije onda ganjas ovde?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 19:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Najbolje bi bilo jos da to njima ovdje prodas? :) Zezam se.
Nevjerujem da pali. Kad bolje razmislim trebalo bi. Kad kupis auto u Njemacnoj, a pokvari ti se u Bosni (u garantnom roku) oni ti ga moraju popraviti ako je ovlasteni servis u pitanju. Ali ipak je to HGSpot i koliko sam vidio po nekim forumima prvo se moras po mjesec dana natezati (i svadjati) sa njima da ti to prime nazad (ista ona prodavnica u kojoj si uzeo) nevjerujem da bi to tvoje palilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Takodje, cuo sam na da se zale na njih.Cesti kvarovi, slab support.
Links i ve-mil medju boljima i jeftinijima, eh kad bi oni ovde otvorili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
E jebiga sad .. kukali smo kako nam nista ne valja nase i kako treba ici u Cro po racunar .. sad kad je otvorena Cro prodavnica odma pade drvlje i kamenje i htjeli bi drugu .. nist' nam ne valja :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
mangia je napisao:
samo ne znam jel pali ona fora d ase kupi nesto u hr i uzmes povrat pdv-a a ako doce do reklamacije onda ganjas ovde?

bio, pitao i nisam dobio odgovor. lik mi nesto truc truc gnjec gnjec bluc bluc ali nista konkretno ne rece. kaze da nisu raspravljali o tome sa direkcijom. ali vjerovatno da moze. ali doduse mozda samo za uredjaje kupljene prije otvaranja ove poslovne jedinice.

p.s. aparat kod njih je 460KM (u bg 350 km iz gepeka doduse) a kod ovlastenog uviznika u BL 480 pa vi vidite. ipak ima rezultata od svega ovoga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
V@nja je napisao:
E jebiga sad .. kukali smo kako nam nista ne valja nase i kako treba ici u Cro po racunar .. sad kad je otvorena Cro prodavnica odma pade drvlje i kamenje i htjeli bi drugu .. nist' nam ne valja :)

:notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
nisu loshi. cijene su im 20-30% nize od ovih nasih lihvara. mada iz licnog iskustva roba (pogotovo ako nije turbo poznat proizvodjac) je losha. kupio LCD monitor, LCD monitor radio cca 2.5 dana, LCD monitor crk'o, vratio LCD monitor, cekam odgovor vezan za pomenuti (crknuti) LCD monitor. podrska i administracija im je katastrofalna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 09:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
I agree, sve firme su sa podrskom i servisom katastrofalne - tipa sacekajte 10 dana, pa mjesec dana, pa dok vam ne istekne garancija...radje uzimam kvalitetnu robu "ispod ruke" ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
cuo sam da rade servis ako si kupio stvar u zg a reklamiras npr u rijeci! e sad sta ce biti sa ispostavom u bl to neznam... zavisi od toga da li oni imaju vecu zaradu od toga da se ovde kupuje ili ne... pa bi tako sto ne bi dali da se reklamira stvar koja je kupljena u zg natjerali narod da kupuje u bl!

sto se tice reklamacija, ljudi postoji trzisna inspekcija! u zakonu postoje rokovi koji moraju da se postuju u slucaju reklamacije kvara popravke i ostalih popratnih zajebancija! prvo se priprijeti a onda se direktno ide u trzisnu inspekciju i tamo bi trebalo da se pokaze racun i ostala papirologija i oni odmah izlaze i rjesavaju stvar!
eee ja sam skoro dosao do tog koraka kada sam imao problem sa vracanjem monitora u jednu od banjaluckih firmi... svadjao se 3 MJESECA i onda poludio i otisao tamo i rekao da sutra idem u trzisnu i da necu da cekam ni dana vise sa popravkom... hocu popravljen ili novi monitor ili pare i oni me odjebali. no sutra ujutro me zovu i kazu da dodjem po pare.... prijetnja mi je uspijela ;) sad da li bi trzisna nesto uradila ili ne nemam pojma... ali kad oni upadnu u radnju onda provjeravaju sve a to znaci da u svakom slucaju najebu oni kod kojih su dosli u posjetu jer sigurno vrte nesto i na crno...

pozdrav[/img]

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 16:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2005, 23:13
Posto nemaju zvanicni sajt za RS trazio sam cjenovnik u KM i postavio na stranicu pa se moze skinuti.

http://www.overklok.net/modules.php?nam ... =0&thold=0

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
EastCode u boriku ispod venecije zakon!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]