Od motaze video materijala, obrade zvuka, zajebavanje sa satelitskim kanalima, probijanjem passworda za razne arhive ( u sklopu 28-casovnog testiranja masine koje je pored svega raznih zipovanja, rarovanja, ace-ovanja, pustanja dva divx filma iz dva playera, pustanje quake3 dedicated servera sa max botova, mp3 muzike [koja nije nikako zastopala tokom testa] i jedne dos igrice u window-u, kopiranja podataka sa jedne na drugu particiju virtuelne masine koja je vrtila win98, te enkodovanje video materijala sve u isto vrijeme dok traje radial blur na slici od 10k X 10x pixela i 300dpi) te razne druge stvari, od klasicnih potreba do igrica, ozbiljnijih programa, dizajna, dtp-a, interneta, edukacije itd.. i sve to pune 3 godine na istom racunaru sa ISTIM operativnim sistemom bez reinstalacije ..
Ako te zanima stabilnost - pogledaj malo moje stare postove gdje sam bukvalno vadio mozak na zivo iz svog racunara gurajuci 24-casovne testove izdrzljivosti gdje je opterecenje procesora svih 24 sata bilo konstantno 100% [a meni se cinilo da je bilo i 600% koliko sam ga mucio] ..
I onda kazes tako jednu glupost o stabilnosti procesora .. postoje samo nestabilni chipseti - a zna se u principu koji su, koje su se ploce pokazale nestabilne itd .. i to pretezno zbog losih komponenti koje guraju u njih [prvenstveno kondenzatora za filtriranje i stabilizacije napona cpu-a i okoline] ...
Toliko od mene ...