banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2008, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Evo baš gledam, ima u HGspotu, tj. mogu da se naruče. Zna li neko koliki je odnos cijena kad naručim u odnosu na cijenu u kunama sa njihovog hr sajta? Da li samo kune pretvorim u KM po kursu ili ima nekih odstupanja?

Na sajtu imaju Copperhead i ovaj kao najbolji Lachesis, razlika u cijeni između njih čak i nije toliko velika, nemaju Blackadder, oba imaju u tri boje, plavi Copperhead košta kao Lachesis :). Za Lachesis sam pročitao da ne radi najbolje na običnim podlogama za miša.

http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?gr ... odgrupa=18

Čitam sad malo testove za Copperhead, svi ga kuju u zvijezde. Čovjek bi pomislio da je to neki noviji miš a on je još iz 2005. godine, možda 2006.

Ne mislim da je razlika samo to što su laserski a ne obični optički, koliko sam shvatio bolji su od razvikanih Logitech.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
Nekidan sam kupio Genius laserskog miša u PanEX-u za cca 12 KM ...

za te pare, radi savršen posao - način povezivanja USB, čak i lijepo leži u ruci, jedini drawback je što je malo glasniji (cijuče braćo... xexexe) ali sve ostalo - super!

A mislim da je te deluxe igračke najbolje ipak uzimati u Zagrebu ili EU ko je u mogućnosti.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 18:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Zna li neko koliki je odnos cijena kad naručim u odnosu na cijenu u kunama sa njihovog hr sajta?

Prije je bilo u pravilu 30-ak km više. Kad kažem prije onda mislim na period prije nego što smo smanjili carine za 50%.

Neki dan sam bio u HG Spotu (tj. Technomu) i pitao za jedan mp3 plejer koji ima na sajtu HG Spota u Hrvatskoj. Samo mi rekoše da ga nemaju i da ga ne mogu ni nabaviti. Ne znam šta se tačno desilo, mislio sam da redovno nabavljaju stvari iz Hrvatske.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Evo dva testa gaming miševa sa benchmarka

Uporedni test Gaming miševa

Uporedni test Gaming miševa 2

Drugi test mi je bolji jer su modeli noviji i atraktivniji, vrh trenutne ponude

Logitech modeli: MX518, G1, G3, G5, G7, G9
Razer modeli: Krait, DiamondBack 3G, DeathAdder, Copperhead, Lachesis, Habu

Ovaj Habu je Microsoft radio sa Razerom.
Samo je G7 bežični.

Razer Lachesis je kad se sve sabere dobio najbolje ocjene:

Slika

i to je trenutno najbolji Razer miš, iza njega idu hvaljeni Copperhead i DeathAdder kad je Razer u pitanju.

Ovaj Logitech G9 izgleda ružnjikavo ali mnogi kažu da je u radu zaista odličan, on je dobio najbolje ocjene među Logitech modelima, može mijenjati masku (veću i manju) i ima tegove za težinu

Slika Slika

Stvarno šteta što se kod nas ne mogu naći Razer modeli, po onome što sam čitao mnogi ih jako vole, kažu da odlično leže u ruci i odilčno rade, da je feeling vrhunski.

Preko HGspota bi se vjerovatno mogli naručiti ovaj najbolji Lachesis i Copperhead pri čemu je razlika u cijeni oko 15 KM.

Copperhead jako lijepo izgleda, ima 7 tastera i još jedan sa donje strane, po testovima i komentarima je vrhunski

Slika Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 09:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
reci mi znas li mozda jesu li to ps/2 ili usb ? posto mrzim usb miseve

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Naravno da su USB. Zašto mrziš USB miševe? Bolji su, stavljaju USB na njih jer sa njim mogu "provući" više podataka pa je on obavezan za ove brže i preciznije miševe. Zato Razer i pravi samo USB miševe, nemaju wireless u ponudi jer prave gamerske miševe a tu wireless ne zadovoljava. Ne znam ni da li uopšte više ima novijih ps2 miševa. Ovaj moj Microsoft InteliMouse 1.1 je došao sa USB-ps2 konvertorom, inače je USB. Mislim da sam negdje pročitao da kao USB radi na većoj frekvenciji nego kad je spojen sa ps2.

Pored toga ps2 ne bi mogao spojiti na laptop, ako se već ukaže potreba.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Brzi je USB, a jos jedna bitna stvar je da se racunar nekad zna zapucati kad promijenis misa na PS2 portu! A sa USB-om se to nikad ne desava!

?>

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
do sada nisam imao niti jedno pozitivno iskustvo sa usb misevima
i u radu su uvijek ps/2 misevi pokazali da su sigurniji i brzi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Novi Razer miš u najavi, ako pogodite kako će se zvati možete ga dobiti, akcija traje do sutra

http://ftw.razerzone.com/guesswhat/

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 11:12 
Vader je napisao:
Novi Razer miš u najavi, ako pogodite kako će se zvati možete ga dobiti, akcija traje do sutra

http://ftw.razerzone.com/guesswhat/

Prema nekoj zmijurini sigurno. :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

To se podrazumijeva, inače ne bi ni dali da se pogađa jer bi moglo biti bilo šta.

Neko reče da ni sami nemaju ideju pa će ovako odbrati nešto što je neko poslao, dati mu miša i to je to :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Poceo me zezati reciever za MX610 povremeno mi windows javlja da USB uredjaj nije prepoznat :? pa razmisljam o kupovini novog misa.
Imate li kakvih preporuka?
Jedina karakteristika koju mis mora da zadovoljava jeste da bude simetrican (ili za ljevoruke :D)
Ima li u Banjaluci da se kupi ovaj Razer?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
V@nja je napisao:
Poceo me zezati reciever za MX610 povremeno mi windows javlja da USB uredjaj nije prepoznat :? pa razmisljam o kupovini novog misa.
Imate li kakvih preporuka?
Jedina karakteristika koju mis mora da zadovoljava jeste da bude simetrican (ili za ljevoruke :D)
Ima li u Banjaluci da se kupi ovaj Razer?

http://www.bestforgamers.net/ raspitaj se ovde, ako nista javi mi se na msnu/pp pa cemo nesto smisliti
*u BL su cijene puno vece nego npr u Sarajevu ... tako da

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ako ne nadješ pogledaj na eBayu.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Oni koje sam pronasao na ebay traze basnoslovno veliku postarinu :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 05:05 
Preskupo je na ebay-u ,postarina nije ispod 15 eura...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 15:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
http://www.comtradeshop.ba/Products/Pro ... =AR0007126
http://www.comtradeshop.ba/Products/Pro ... =AR0008471
http://www.comtradeshop.ba/Products/Pro ... =AR0009748
http://www.comtradeshop.ba/Products/Pro ... =AR0004186
http://www.comtradeshop.ba/Products/Pro ... =AR0003535

evo vam misevi razer u bl (mambu sam licno video u izlogu ostale nisam) iako nzm ko bio dao ovolike pare na mis

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

:blob2: :oops:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
alkibijad je napisao:
gdje ima uzeti ove baterija za bezicni mis.
Slika
isao sam u batery shop nemaju.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Koliko ja vidim na slici, to su obične R6 NiMH baterije. Kupi bilo koje i radiće; ja bih ti preporučio Sanyo Eneloop.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]