Driver je napisao:
Neki dan sam bio u Zecomu i raspitivao se za neki LCD, a trgovac mi reče, ne dižući pogled sa kompjutera, eno ti tamo pa pogledaj. Ja pogledam, vratim se i pitam za kredit, i on opet kaže, eno ti tamo prospekta, uzmi. A ja fino na vrata...

Svaka čast, tako se i treba odositi prema stoci ne obrazovanoj! Oni koji su imali priliku kupovati u HG Spotu u Zagrebu znaju šta je usluga! U ZeComu zaposlili 2-3 klovna koja kad se računar malo zaštopa lupkaju po monitoru!!! Trgovci ne vole zahtjevne mušterije, ali ovi u ZeComu misle da je ono samoposluga i doneseš na kasu on otkuca cijenu i to je to!!!
Najjače je bilo kad je meni crko USB stick i odnesem ja na reklamaciju i taj pajac na kasi ga ubaci u svoj računar i on ne radi! Gleda on jedno 5min, a on ni da mukne i kaže dođi sutra ujutro kad bude servis radio pa odnesi njima gore na sprat! Dođem ja sutra u servis, "serviser" ubaci stick i u svoj računar gleda "6" minuta i kaže ovo je crklo!!!

Ja reko šta ću sad, a on slegne ramenima i smije se ko retardiran! Srećom bio pod garancijom pa su mi zamijenili za drugi! Al serviserska usluga je prejaka!!! Ne kontam, možda je mislio da će se popraviti, ako ga ubaci u njegov komp???