banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 00:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Evo neki review za Microsoft Optical

http://www.devhardware.com/c/a/Input-De ... cal-Mouse/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 08:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Trenutno koristim Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 i zadovoljan sam, mada je već odslužio svoje...

Slika

Zato se nabavlja Logitech MX620 :)

Slika

Poslednji put menjao <Enter_name> dana 07 Dec 2007, 09:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 09:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
RX1000 Logitech...

Slika

kao i popularna "čiba" na IBM-u :D

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 11:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Genius Ergo 525 & Logitec G5 pretezno za igranje , imao sam mx500 i 510 i nisam bio zadovoljan sa njima

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
6 mjeseci sam se kalio .. (k'o da stan kupujem) .. i pre neki dan pazarim Mx610 .. mis za lijevoruke, sreci mojoj nikad kraja :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 23:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 21:02
Ja ne znam sta je zanimljivo kod bezicnih miseva.... imam jedam Samsung opticki nista specijalno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 08:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Goca_Trzan je napisao:
Ja ne znam sta je zanimljivo kod bezicnih miseva.... imam jedam Samsung opticki nista specijalno.

Sloboda, nema kabla... jest malo teži, al dok ne probaš kako je bez kabla, nisi ni svestan da ti smeta :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 18:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 21:02
Ali mora da se puni jel tako? Mene smara i sto mobilni moram da punim, jos samo mi mis fali. :confused1:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Malo mi je trebalo da se naviknem, ali kasnije je ekstra...fazon sa promjenom rezolucija na dugmence je extra + tegovi + izmjenjivi oklopi + brzo skroll dugme
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 20:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Goca_Trzan je napisao:
Ali mora da se puni jel tako? Mene smara i sto mobilni moram da punim, jos samo mi mis fali. :confused1:

Ne mora, dve R6 baterije drže oko 1 godine, a pred kraj života se upali crvena lampica tako da ne možeš promašiti...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 03:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Jbte, ovi miševi počinju da liče na svemirske brodove... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Sto prije ne procitah ovaj thread, ustedio bi vaderu pare koje je dao za onaj MSshit optical. Elem, nakon nekih 10 godina sa logitech misevima ne znam
sta mi bude i kupim doticno MS .... memam ovdje dovoljno losih pridjeva.... koje je nakon cirka dva do tri mjeseca pocelo da krci, pucketa, skripi kao
nenormalno. Znaci kvalitet izrade je cista nula. Za rad u photoshop-u je opet nula, neprecizan i malo trza. Nakon njega dodje A4tech 710BF cini mi se,
i na moje iznenadjenje ovaj mish ne zaostaje ni malo za mx510 koji sam imao prije ovog microsofta, cak stavise meni se vise svidja. Ko je u dilemi i treba mu
neki dobar opticki ili laserski mish neka ganja 710BF ili 750BF (laser), a imate i review-a na net-u na kojima su ih nahvalili najstrasnije :) :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
A4tech X-750BF imam ga ja prva liga za nepovjerovati nakon godina ulaganja u neke skupe logitech hmmmmmmmmm ovo je isplatiljivije .

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja svoj MS Intelli Optical 1.1A imam oko 5 godina što govori koliko sam zadovoljan sa njim. U početku me brinuo dok se nisam navikao na njega a posebno na tastere sa strane koje sada redovno koristim. Ako bih mijenjao volio bih probati MX518 jer mislim da on važi za odličan, ali mi prosto žao mijenjati nešto što radi dobro.

Ima sada sigurno dosta dobrih miševa ali kod njih kao i kod tastatura je problem što ne možeš baš lako prije kupovine znati koji bi ti odgovarao (težina, osjećaj u radu, tasteri, pritisak, ergonomija...), to znaš tek kad kupiš i koristiš neko vrijeme. Lakše je kod procesoras, grafičke, matične ploče, pročitaš testove i kupiš :)

A i ne znam da li bi bilo bolje ići na bežični, koji su dobri, da ne laguju u igrama, da dobro stoje po pitanju baterija, težine. Poznanik ima Revolution ali nije baš prezadovoljan sa njim, a još se i ne igra na njemu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Ja svoj MS Intelli Optical 1.1A imam oko 5 godina što govori koliko sam zadovoljan sa njim. U početku me brinuo dok se nisam navikao na njega a posebno na tastere sa strane koje sada redovno koristim. Ako bih mijenjao volio bih probati MX518 jer mislim da on važi za odličan, ali mi prosto žao mijenjati nešto što radi dobro.

Ima sada sigurno dosta dobrih miševa ali kod njih kao i kod tastatura je problem što ne možeš baš lako prije kupovine znati koji bi ti odgovarao (težina, osjećaj u radu, tasteri, pritisak, ergonomija...), to znaš tek kad kupiš i koristiš neko vrijeme. Lakše je kod procesoras, grafičke, matične ploče, pročitaš testove i kupiš :)

A i ne znam da li bi bilo bolje ići na bežični, koji su dobri, da ne laguju u igrama, da dobro stoje po pitanju baterija, težine. Poznanik ima Revolution ali nije baš prezadovoljan sa njim, a još se i ne igra na njemu.

Vjeruj meni kao starom logitech fan-u, jos iz doba kuglicnih misheva (ovdje je logi bio uvjerljivo najbolji, za 2 koplja ispred svih) da ovi
A4tech mishevi (BF serija 3xfire, 710, 750...) vrijede puno vise nego sto kostaju, a izrada je stvarno vrhunska. Sa njim dobijes i nekoliko
kompleta teflonskih nozica, pa kada se istrosi onaj sto dodje na mish-u ti stavis novi. Imam malo vecu saku, i ovaj 710 mi je taman, mada
od svih koje sam probao do sada mx1000 mi najbolje lezi...
Wired ili wireless - uvijek wired, pogotovo ako je mish sa onim skroz tankim kablom koji uopste ne pruza otpor pri kretanju. Wireless wired :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Prije ovog Inteli-ja sam imao neki A4tech sa kojim sam bio prezadovoljan, zaista mi je bio odličan i dosta sam ga imao dok se nije nešto pokvarilo, bilo mi je jako žao i plašio sam se hoću li naći neki tako dobar. U nekim stvarima je bio bolji od ovog MS optičkog, npr. nečujan scrol točkić.

Znači A4tech su i ostali kvalitetni miševi, to mi je drago čuti. Koliko koštaju kod nas ti modeli koje si naveo i gdje ih kod nas ima?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

imas u panex-u, preko puta pozorista ovaj

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/ ... S8FP9U/new

Izgleda kao 710bf, pljunuti :) Cijena je bagatela, 20 km, inace na net-u su oko 15 evra na vecini sajtova.
Oni 710, 718 i 750 BF su se nazalost rasprodali, a ne znam ko bi jos mogao da ih drzi.
Ovaj sa linka je laserski i ima par dodatnih dugmica, kao i one sa lijeve strane (back, forward).

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
- ja shmekam MX Revolution Logitechov ... samo taj i nijedan drugi :D

- ah mi gameri bi gace dali za komponente

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da li se negdje u Banjaluci mogu kupiti Razer miševi? Gdje?

Da li neko ima neki od njih ili je probao? Koji i kakva su iskustva?

Odavno čitam na forumima da su to odlični miševi, posebno za gamere.

Navodno je njihov trenutno najbolji Razer Lachesis proglašen za najbolji miš u svijetu, cijena u Srbiji je oko 65-70 eura.

Tu je i Razer Copperhead, DeathAdder, Krait.

Ako se ne varam to su sve žičani miševi.

Evo oficijelni sajt pa ih možete pogledati

http://www.razerzone.com/

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 15:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ah sigurno, ovo su laserski misevi, daleko su bolji od optickih
al` sumnjam da ces ih kod nas naci jer je slaba potraznja, mozda jedino narucivanjem a svi znamo koliko to papreno i sporo zna da bude

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]