Vader je napisao:
Ja svoj MS Intelli Optical 1.1A imam oko 5 godina što govori koliko sam zadovoljan sa njim. U početku me brinuo dok se nisam navikao na njega a posebno na tastere sa strane koje sada redovno koristim. Ako bih mijenjao volio bih probati MX518 jer mislim da on važi za odličan, ali mi prosto žao mijenjati nešto što radi dobro.
Ima sada sigurno dosta dobrih miševa ali kod njih kao i kod tastatura je problem što ne možeš baš lako prije kupovine znati koji bi ti odgovarao (težina, osjećaj u radu, tasteri, pritisak, ergonomija...), to znaš tek kad kupiš i koristiš neko vrijeme. Lakše je kod procesoras, grafičke, matične ploče, pročitaš testove i kupiš

A i ne znam da li bi bilo bolje ići na bežični, koji su dobri, da ne laguju u igrama, da dobro stoje po pitanju baterija, težine. Poznanik ima Revolution ali nije baš prezadovoljan sa njim, a još se i ne igra na njemu.
Vjeruj meni kao starom logitech fan-u, jos iz doba kuglicnih misheva (ovdje je logi bio uvjerljivo najbolji, za 2 koplja ispred svih) da ovi
A4tech mishevi (BF serija 3xfire, 710, 750...) vrijede puno vise nego sto kostaju, a izrada je stvarno vrhunska. Sa njim dobijes i nekoliko
kompleta teflonskih nozica, pa kada se istrosi onaj sto dodje na mish-u ti stavis novi. Imam malo vecu saku, i ovaj 710 mi je taman, mada
od svih koje sam probao do sada mx1000 mi najbolje lezi...
Wired ili wireless - uvijek wired, pogotovo ako je mish sa onim skroz tankim kablom koji uopste ne pruza otpor pri kretanju. Wireless wired