banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 18:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2002, 01:00
Citiraj:
Usput, kupio sam taj Microsoft Intelli Optical 1.1A. Upravo ga probavam.

koliko si ga platio? Ja saam danas gledao u Digit-u i kosta 48km.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bio je 46 KM.
Ali ako ne misliš nešto specijalno korisiti ona dva tastera sa strana bolje ti je da uzmeš Microsoft Optical Mouse koji u Digitu košta ispod 30 KM. Ne znam da li se razlikuju u optici ali ako se ne razlikuju onda se ne isplati dati 20 KM više samo za dva tastera koja možda uopšte nećeš koristiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2004, 08:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da li se razlikuju u izgledu i velicini ili je razlika samo u ta dva tastera?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2004, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ne sjećam se. Najbolje je da odeš u Digit i pogledaš ih. Možeš o njima potražiti na internetu. Na Microsoft sajtu stoji da se razlikuju za ta dva tastera. Ako se razlikuju samo po tome i ako ne misliš koristiti te tastere bolje je da uzmeš ovaj koji je oko 20 KM jeftiniji.

Taj jeftiniji, Microsoft Optical, je u Digitu (bio) ispod 30 KM a u Media Marketu je 40 KM.

Gledao sam cijene u nekom austrijskom cjenovniku, Intelli Optical i ovaj Optical Mouse se ne razlikuju u cijeni, oba su oko 19 EURA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2004, 09:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kupio sam ovaj jeftiniji Wheel Mouse Optical 1.1A. Cijen je 28 km. Dosad je sve super. Mis je precizan i dobro lezi u ruci.
Malo me nervira zvuk kada vrtim tockic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 23:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 22:48
Da li iko zna gdje bi se mogao naći Logitech MX510 u Banja Luci? Please, pošto neću imat' pristup internetu, nek' mi neko pošalje poruku ako zna... Znam da nije baš nešto ostavljat' brojeve po forumima, ali koga ovdje boli neka stvar za moj broj...
065614464
Hitno mi treba, pošto mi je stari crk'o, a 'oću baš MX510! Tražio sam svugdje, nisam našao...
F1! F1! F1!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2004, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam vidio u Digitu, prekoputa Marinera, kod Name, blizu Media marketa.

Da li je neko već poslao čovjeku poruku? Nema smisla da mu svi šaljemo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2004, 12:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
A koliko je para ako znas mozda taj Logitechov misonja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2004, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ako neko zna slucajno neka mi ostavi broj Digitov da se mogu informisati direktno kod njih o tom misonji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mislim da je u Digitu MX510 bio (oko) 100 KM.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2004, 08:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Saznao sam. U Digitu (ujedno i jedino mjesto u gradu gdje sam ga nasao) je 98 markica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 10:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2007, 14:29
Koliko sada košta Microsoft Intelli 1.1 Optical mouse u Digitu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nemam pojma, čak na tom mjestu mislim da odavno ni nema te firme, možda su se prebacili na drugu lokaciju. Ne znam ni da li se taj miš sada može naći, izašao je davno. Mene odlično služi već nekih 5 godina, ni sam ne znam koliko ga tačno imam, ne mislim ga mijenjati ni kod kupovine sledećeg kompjutera ako nastavi dobro raditi. A da ganjam neki novi vjerovatno bih išao na Logitech MX518.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 13:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
@Vader, ja imam MX518 i mogu samo reci da sam prezadovoljan :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Za koliko se on sada može naći? Ako se ne varam oko 100 KM.

Znam da sam se morao navikavati na ovaj moj Microsoft Intelli 1.1A Optical, u početku je bilo problema zbog dva tastera sa strane, na lijevi sam često nenamjerno klikao pa sam se prepao da sam džabe dao 46 KM, ali kad sam navikao :), kod naredne promjene računara miš je bio jedina komponenta koju sam zadržao. A ta dva tastera sa strane često i rado koristim, u windowsu a i u igrama. Kad sjednem na neki drugi kompjuter redovno prst sam ode na lokaciju tih tastera kad mi zatrebaju te funkcije (back i forward po defaultu) a onda se razočaram kad vidim da to dotični miš nema :)

Evo mog

Slika

Od onih o kojima sam čitao MX518 mi djeluje najprivlačnije, mada je i on već star ali ako je kvalitetan kao ovaj moj onda vrijedi. Vjerovatno se i na njega treba navikavati. Valjda dobro radi ta promjena rezolucije u igrama, ako je zaista korisno koliko se reklamira, mada meni je bitnija opšta preciznost, ležanje u ruci, i dodatni tasteri koji su lijepo raspoređeni, da za njih ne zapinješ kad ne želiš a da su lako dostupni kad ti trebaju. Koliko on ima dodatnih tastera? Jesu li drajveri OK i mogu li se uredno dodjeljivati custom funkcije tasterima? Ja ovaj svoj koristim bez instaliranih drajvera iako ih imam, radi i ovako. Neko je jednom rekao da miševi rade dobro sve dok ne instaliraš njihove drajvere :). Da li su mu back i forward lijepo raspoređeni, jer mi djeluje da su blizu jedan drugom sa ove lijeve strane pa je možda jedan od njih teže dostupan?

Evo MX518 za one koji ne znaju kako izgleda

Slika

ima taj zanimljiv dizajn da djeluje kad da je izubijan :)

Slika

Nisam ga imao prilike vidjeti kdo nekoga da probam kako leži u ruci i koliko dobro su tasteri raspoređeni. Recimo ovaj gore prema centru miša, drugi ispod scrola djeluje teže dostupan, koja mu je default funkcija? Da li sve igre uredno prepoznaju sve tastere? Recimo ja na svom mogu u igrama dodjeliti funcije koje želim, sjećam se da mi je taster sa lijeve strane bio dvogled u FarCry koji sam često koristio :)

Ne znam kakvi su ostali noviji modeli iz MX serije (osim što su skupi), nešto sam skeptičan kod wireless miševa, oni jesu zgodni jer kabal ne smeta, neki kažu da tek kad imaš wireless miš vidiš koliko do tada nisi ni osjećao težinu/sputanost kabla jer si navikao a bila je prisutna. Ali ne znam kakav im je lag kod igara, punjenje baterija i drugo, neko mi se nedavno požalio da neće više da mu se puni MX700 preko onog postolja ili tako neki iz MX serije pa je sam stavio NIMH punjive baterije.

A ovaj novi Revolution je perverzija, cijenom, ne znam za koliko se sad može naći ali bio je oko 200 KM, baš me zanima koliko je u praksi zaista upotrebljiv taj njihov dodatni "revolucionarni" točkić sa strane. Miš djeluje povelik i potežak.

Mada vjerujem da je kod svih njih najbitnije naviknuti se, onda je OK, samo da je sam miš kvalitetan, precizan, da lijepo leži u ruci, i da su mu dodatni tasteri fino raspoređeni i funkcionalni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

Moj sledeci izbor ..

Iako nisam pretjerano lud za cordless misevima .. mis napravljen za ljevoruke .. zar je moguce?! :)

Trenutno imam MX310, poprilicno sam zadovoljan.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koji je to model?

Da, Logitech uglavnom pravi ergonomične miševe i to za dešnjake pa je ljevorukima nezgodno, posebno ako im se neki "dešnjački" miš baš sviđa. Koliko vidim taj na scrolu ima pomjeraj lijevo-desno za horizontalni scrol, to mi se sviđa, mislim da MX518 to nema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 18:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2007, 14:29
A zna li neko gdje ima li igdje u BL da se prodaje taj Intelli?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Bilo je tih nekih Microsoftovih u Mediamarketu, viđao sam neki sličan mom ali bez tastera sa strane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Koji je to model?

MX610

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]