banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
splendid je napisao:
ja sam ove godine prodao oko 15-ak kompova sa asrock pločama za sck 462 i amd procesorima: semproni 2500, athloni 2500 i 2200, duroni 2000.

Prodao sam i ja jos vise takvih racunara (mada su ih vise ljudi kupili nego sto sam ih ja prodao) al i dalje ne mislim da je to dobro....ti ako si sebe ubjedio da je takav komp dobar (asrock462+sempron+via) onda je ocito da ti treba jedan dugacak godisnji odmor....
Za nekoga ko nikad nije upalio komp i radio na njemu a sada je vidio kod komsije da ima tako nesto pa oce i on - svaki komp je dobar....pola njih ce se odusevit i sa c64.....al za nekoga ko se razumije u IT tehnologiju sve to pada u vodu jer takvi ljudi znaju sta hoce a to definitivno nije asrock462+sempron+via jer znaju da za nekih 150km vise mogu dobit asusAM2+athlon+nForce i to je to......
E sad je druga stvar sto kod nas onih prvih ima koliko hoces a ove druge mozes na prste prebrojat.....al ako sebe pocnes ubjedjivat da je ono cega se najvise proda super onda si previse profesionalno deformisan.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
Prodao sam i ja jos vise takvih racunara (mada su ih vise ljudi kupili nego sto sam ih ja prodao) al i dalje ne mislim da je to dobro....ti ako si sebe ubjedio da je takav komp dobar (asrock462+sempron+via) onda je ocito da ti treba jedan dugacak godisnji odmor....
Za nekoga ko nikad nije upalio komp i radio na njemu a sada je vidio kod komsije da ima tako nesto pa oce i on - svaki komp je dobar....pola njih ce se odusevit i sa c64.....al za nekoga ko se razumije u IT tehnologiju sve to pada u vodu jer takvi ljudi znaju sta hoce a to definitivno nije asrock462+sempron+via jer znaju da za nekih 150km vise mogu dobit asusAM2+athlon+nForce i to je to......
E sad je druga stvar sto kod nas onih prvih ima koliko hoces a ove druge mozes na prste prebrojat.....al ako sebe pocnes ubjedjivat da je ono cega se najvise proda super onda si previse profesionalno deformisan.....[/quote]

e sad ti nama reci koliko ima ljudi da se razumiju 100% u IT? nema nijedan ovde. prema tome, i kod njih se priča svede na to da su čuli to i to, i hoće da imaju baš takav komp. a to što ne rade ništa korisno na njemu već ga koriste za igrice i filmove to je slučaj za psihoanalizu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 13:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

drugo: ako neko daje poslednjih 500 KM za komp i nema više, šta ti očekuješ da mu prodam? ti ako imaš nešto bolje slobodno mu utrpaj. pošto nemaš onda otiđi na godišnji, kad se vratiš možda cijene malo padnu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 13:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sledeće: rekao sam samo da nisam imao reklamacija. prema tome svaka tvoja priča je više nego uzaludna i upošte me ne interesuje. ajd zdravo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]