banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 22:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 01:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
majstorovic je napisao:
Neznam sto si zacudjen sto se tice te garancije u bl. Pa kad pazljivo procitas tu garanciju skontas da je ni nema. Znaci nema garancije ako uredjaj ode od groma, strujnog udara, nestrucnog rukovanja, fizickih ostecenja itd...itd. E sad kako on zna da sam ja nestrucno rukovao sa tim uredjajem, koliko je on uopste strucan da to ocjeni..Ko koga ovde vuce za nos...Cuj nema garancije od strujnog udara ili groma pa kome onda da se zalim da idem stucat monitor nekom od glavu u elektrokrajini, sta sad trebam imati i garanciju na tacnu voltazu???

Sigurno se ima dosta toga zamjeriti nasim radnjama, ali ti si otisao malo predaleko. Nije realno ocekivati da ti bilo koja radnja bilo u svijetu ili kod nas daje garanciju u slucaju udara groma. Sam si odgovorio, u slucaju recimo otkazivanja zbog prevelike voltaze ili nestabilne frekvencije i sl. ostaje ti samo tuziti Elektrokrajinu. Ne razumijem kako trazis da ti radnja da garanciju na to. Ne posjeduju oni Elektrokrajinu.
A fizicko ostecenje se da primjetiti, recimo ako je ogrebana maticna to se vidi, ako je slomljen kondenzator na grafickoj i sl, ne znam kako neka radnja moze dati garanciju na to.
To sto kasne jeste problem, oni svi se tako ponasaju jednostavno jer mogu tako a da ih niko ne kazni. Ne znam ko je zaduzen za to, trzisna inspekcija valjda, jer mora postojati neki razuman rok za zamjenu reklamirane robe. Nema zakona i drzave i zato se vecina tih firmi ponasa lose.
O kvalitetu komponenti kod nas se dosta spekulisalo i odgovor na to mogu dati veliki dileri koji to uvoze, valjda oni znaju kakav je kvalitet te robe. Mislim na robu velikih kompanija kao sto su Asus, Gigabyte, ECS, Epox i sl., ne mislim na ona kineska napajanja, razne jeftine PCI kartice, modeme, kablove, kucista i ostalo. Kvalitet takvih komponenti je svugdje isti, kao i cijena. Za maticne ploce ja ne vjerujem da ovdje salju neki skart, prije ce biti da ovi nasi dileri negdje vani kupuju taj skart po manjoj cijeni i onda ovdje preprodaju jer znaju da nece dobiti nikakvu kaznu.

Sad sam se sjetio jos necega. Postoji i kod nas udruzenje za zastitu potrosaca. Ako ste imali dosta neprijatnih iskustava sa recimo jednom istom firmom, potrazite pomoc kod njih. Ja bih to uradio, ali zaista nisam imao mnogo problema sa radnjama. Nece biti svejedno bilo kojoj od tih radnji ako novinari krenu da razvlace njeno ime po vijestima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 09:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jul 2006, 06:45
fantomacan je napisao:
To sto kasne jeste problem, oni svi se tako ponasaju jednostavno jer mogu tako a da ih niko ne kazni. Ne znam ko je zaduzen za to, trzisna inspekcija valjda, jer mora postojati neki razuman rok za zamjenu reklamirane robe. Nema zakona i drzave i zato se vecina tih firmi ponasa lose.

Zašto kupujete u firmama, za koje znate, da je sa njima neko imao neprijatnosti?
Ja ne znam za vas, ali meni je dovoljno jedno tuđe loše iskustvo u jednoj firmi, pa da nikada u toj firmi ne kupim nijedno parče "težeg" hardvera.
Lično, 4 godine kupujem u Desk-u i nikada nisam imao problema sa garancijom (niti sam čuo da je neko imao). Imao sam par reklamacija, ali sam uvijek na licu mjesta dobijao novu komponentu (ili adekvatnu zamjenu) i nisam morao da nosim cijeli računar, jer nema pečačenja kutije.
U drugim firmama sam kupovao kulere i kablove.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
kakva reklama :P
uvijek na licu mjesta dobijas novu komponentu??? supersjajno...nevjerovatno...mora da zaradjuju milione kada tako nesto mogu priustiti...pazi ovo, recimo kupio si kod njih najnoviju graficku karticu vrijednu ~1.000 km, malo si je modovao, klokvao i kartica od silnog kloka crkne, ti fino u desk, kazes "jao crklo dajte novo" i oni fino uz veeeeeeliki osmjeh kazu "naravno izvolte.."...a oni ovu pokvarenu fino sibnu dobavljacu/proizvodjacu gdje ljudi utvrde da je kartica crkla zbog OC-a i kazu "garancija se ne priznaje, nema nista od zamjene proizvoda"....
sta sad? ko je ovdje ispao vuna?
mislim da generalno skoro sve racunarske firme kod nas imaju problema sa servisom i ostvarivanjem garancije, neke vise neke manje, sve zavisi od pojedinacnih slucajeva, neko ce pljuvati hgspot, neko ce ga dizati u nebesa, nekom je panex izasao u susret, a nekog u "grob otjerao"...itd....
bitno je da potrosaci znaju svoja prava i da imaju cini mi se po zakanu rok od 40-45 dana u kojem se kvar MORA otkloniti ili taj isti proizvod ZAMIJENITI ili vratiti covjeku novac... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

DIAB10 je napisao:
kakva reklama :P
uvijek na licu mjesta dobijas novu komponentu??? supersjajno...nevjerovatno...mora da zaradjuju milione kada tako nesto mogu priustiti..

Prij 4 godine slučajno kupim računar u Desk-u. Nakon 3 mjeseca floppy počinje otkazivati. Odnesem ga (bio je Samsung) i dobijem Sony. Nakon 364 dana crkne monitor (ozloglašeni 753S), dobijem drugi dok je ovaj na popravci. Nakon 7-8 dana dolazim po pozivu, ispostavlja se da je ovaj moj trenutno nemoguće popraviti, i dobijam nov Liteon (radio na njihovom stolu 2 mjeseca (kaže datum proizvodnje)). I danas imam taj monitor.
Kakva su tvoja iskustva sa Desk-om?
Citiraj:
bitno je da potrosaci znaju svoja prava i da imaju cini mi se po zakanu rok od 40-45 dana u kojem se kvar MORA otkloniti ili taj isti proizvod ZAMIJENITI ili vratiti covjeku novac...

Ne živimo u državi gdje se zakoni nešto posebno poštuju.

PS: Taj primjer sa karticom ti nije baš najbolji. Niko ne uzima skupu karticu radi OC/Modinga, jer malo dobija a može puno izgubiti. Inače, svi proizvodi koji se proizvođačima vraćaju na RMA, se pregledaju optički (pogledaj RMA uslove bilo kojeg proizvođača). Ako ploča/grafička crkne od OC-a, a pri tom nema vidljivih promjena na dotičnim to itekako potpada pod garanciju (nemoguće je pouzdano utvrditi da li je proizvod crkao uslijed pretjeranog OC-a, defekta u izradi ili zamora materijala ako na njemu nema vidljivih promjena). Zbog svega toga imaš slučaj da je hlađenje na grafičkim kartama jedva dovoljno za default takt (a mijenjanjem kulera gubiš garanciju).
Ako ne vjeruješ, zaviri na:
http://support.asus.com/repair/repair.a ... uage=en-us
i klikni na "Non-Repair Grounds".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
Ma dobro, tesko je dati pravi odgovor na ovo pitanje. Naravno da ti oni nece zamjeniti komponentu koja je spaljena overklokovanjem ili statickim elektricitetom - sto je tesko dokazati. Problem je u tome sto nece da zamjene neispravnu komponentu koju su prodali pod ispravnom. I gdje je tu kraj?

By the way, jel moze neko da mi objasni postupak vracanja PDV-a na granici, posto to nisam do sada praktikovao a planiram uskoro da skoknem u Hr do HG spota.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 17:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

arhitekt je napisao:
Naravno da ti oni nece zamjeniti komponentu koja je spaljena overklokovanjem ili statickim elektricitetom - sto je tesko dokazati.

Svuda u svijetu se komponenta koja prestane da radi bez ikakvog vidljivog razloga mijenja u okviru RMA programa.
arhitekt je napisao:
planiram uskoro da skoknem u Hr do HG spota

O ovome ja govorim. Zašto ste mazohisti? Poslije svega što se priča o Hgspot-u, u Hrvatskoj i ovdje, vi bi i dalje kupovali tamo (inače, Zagreb ima i jeftinijih i snadbjevenijih prodavnica).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 18:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
Ma negovorim ja da sad treba imati garanciju i za udar groma ili za povecanja napona, ni za fizicko ostecenje, nisi me razumio. Nego je problem u tome sto oni tebe ubjedjuju svaki put da se desilo bas to za sto oni nedaju garanciju. Za mobilni ti kazu sigurno ti je ispao iako nema tragova... I za masu komponenti oni nadju neku zajebanciju da bi se ogradili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
da obicno se izvlace na fazone:
"jel ti vidis kako je kod nas struja losa; Jel ti bio upaljen onda kada je jako grmilo itd"

meni nije los HGSpot uzimao sam neke 12cm ventilatore,stic,wifi karticu i Arctic Silver 5... (jedino tada su mi rekli stice u petak pa onda kao nije stigla ali su me zvali u srijedu i rekli da je bila stigal u petak ali su je bili zagubili posto je bilo malo pakovanje)

a sto se tice drugih komponenata i gotovih konfiguracija East Code je zakon (barem po meni, mada i po drugima koliko vidim)
usluga,servis,garancija sve je na nivou

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2006, 17:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ned ono za graficku sam karikirao, cisto kao primjer. nisam imao iskustva sa deskom, zato i ne mogu pricati da su losi ili da su dobri, ali siguran sam da nisu u tzv "top 5", a mozda cak i 10 firmi po "popularnosti". vjerujem da su tako korektni bili za svakoga da bi se proculo i da bi ljudi sigurno masovno kod njih uzimali. svaka im cast sto su ti dali zamjensku robu da se koristis dok se tvoja opravlja to bi trebala biti praksa kod svih firmi...ali opet kazem sta da su kasnije utvrdili da je crklo tvojom krivicom, strujnim udarom il sta ja znam cime...? onda bi bila nezgodna situacija, a vecina nasih ljudi bi rekla "ko vas sisa, dobar mi je i ovaj zamjenski, ja necu placati opravku ili novi monitor"... :D
problem je sto firme nemaju strucne servise, a o ljubaznom osoblju da ne pricam...

sto se tice east coda, to sam i ranije govorio, cijene imaju mozda najbolje u banjaluci, moze se sve sa njima dogovoriti, ali su popularni po tome sto znaju da "ispale" ljude, sto ti narucis jedno, a ono dodje drugo, ili ne dodje, pa odugovlace u nedogled, nude ti "ekstra zamjensku komponentu" koja veze sa pamecu nema...ponekad ostavljaju utisak veoma neozbiljne firme, a nekada sa njima mozes proci extra dobro (malo para - puno muzike:))... opet sve zavisi od subjektivnih iskustava

takodje bi se slozio da u zagrebu ima daleko povoljnijih i boljih firmi nego sto je HG-spot, stavise on cak vrijedi za jednu od najskupljih kompanija u HR.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2006, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Meni je najgore kada polupriuceni ljudi objasnjavaju kako nesto radi ili zasto je nesto crklo. Necu puno da galamim na HGspot jer ipak je bilo reklamacija koje su otklonjene dosta brzo, ali veoma mi smeta strucnost pojedinih ljudi koji tamo rade. Znam ja da su trgovci, ali odem negdje u julu da kupim plocu prcesor, memoriju i graficku i tip mene ladno ubjedjuje da uzmem athlon-a 754 i plocu sa agp slotom u koji bi mi prodali nVidiu (okljasteni 6600). Sa pen-exom je bio drugi slucaj. Covjek me ubjedjivao da uzmem AM2 procesor zbog upgrade path-a.

Dobra stvar u HGspot-u je sto uvjek daju proizvodjacku garanciju, dakle ja sam na graficku dobio 3 godine a na mp3 plejer 2 godine. I sa ostalom robom je tako.

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2006, 17:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kako ne razumijes, gazda je rekao da se moraju rijesti stvari sa lagera, zajedno i sa tom grafikom - i to prvom sretnom levatu koji naidje :lol:
svoj komp sam proslog ljeta kupio upravo u hg-u i to upravo zbog garancija i solidnih cijena - tri godine na procesor, tri godine na memoriju, tri godine na disk (imao pet na seagate 120gb, koji je dosao sa bed sektorima, ali su mi zamijenili za wd-a 160 posto nisu imali nista drugo na stanju ;), a pored diska i memoriju sam im iste sedmice vracao jer mi se sistem cudno ponasao i memorija je padala na memtestu....ukratko mislim da sam ih ubio u pojam, ali sam na kraju ipak dobio makinu tip top :D
posto kod nas dolazi fush roba inace, uvijek cu kupiti proizvod koji ima vise garancije - pa marak on kostao i 10-15% skuplje od konkurencije, jer to mi je upravo pravi garant njegovog kvaliteta...tipa usb stick, vecina daje tipa mjesec, tri mjeseca, rijetko ko godinu dana, a u hg-u na kingmaxa imas tri godine...
kada se biscom otvarao mislio sam da ce biti nesto bolje, ali samo je uronio u sivilo relativnog slabog izbora i prevelikih cijena koje ovdje vladaju... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2006, 19:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
DIAB10 je napisao:
posto kod nas dolazi fush roba inace, uvijek cu kupiti proizvod koji ima vise garancije - pa marak on kostao i 10-15% skuplje od konkurencije, jer to mi je upravo pravi garant njegovog kvaliteta...

Da, i bijela tehnika turske firme Beko ima veću garanciju od bilo čega na tržištu, i da li to treba da dokaže da je ovo kvalitetan brend? Ne, naravno. Stvar je u marketingu. Duži garantni period je već uračunat u cijenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2006, 02:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
DIAB10 je napisao:

sto se tice east coda, to sam i ranije govorio, cijene imaju mozda najbolje u banjaluci, moze se sve sa njima dogovoriti, ali su popularni po tome sto znaju da "ispale" ljude, sto ti narucis jedno, a ono dodje drugo, ili ne dodje, pa odugovlace u nedogled, nude ti "ekstra zamjensku komponentu" koja veze sa pamecu nema...ponekad ostavljaju utisak veoma neozbiljne firme, a nekada sa njima mozes proci extra dobro (malo para - puno muzike:))... opet sve zavisi od subjektivnih iskustava

ne mogu se sloziti sa tobom(barem u mom slucaju)
obisao sam citavu banjaluku dok sam kupovao sebi konfiguraciju (AMD+DFI+7800GT+Corsair...) koju ni u jednoj drugoj firimi nisam ni mogao naruciti (ma ni pomisliti, cak su mi uvaljivali 6600GT kao bolaj je od 7800GT i tako jos te fazone za DFI) a dole mi je stiglo sve za 7 dana i to bas tacni dijelovi koje sam narucio (cak sam mogao i da biram koju seriju procesora hocu)
kupovao sam jos jednu konfiguraciju dole (neki asus+sempron+9550...) i nije bilo ama bas nikakvih problema sve bilo u dogovorenom roku

cijene extra, momci u servisu za svaku pohvalu, prodaja OK
ja sam zadovoljan
kada vidim sta sve ljudima "uvaljuju" u drugim firmama pa to je bruka(necu sada da imenujem)

ali ja sam prezadovoljan sto se tice East Code-a

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2006, 10:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jul 2006, 21:36
the_grunf je napisao:
Moje iskustvo sa HG Spot-om. Na zamjenu USB bluetooth stick-a sam cekao cirka 60 dana i to jer su ga izgubili. Prvo je bilo poslali smo pa nismo dobili odgovor, patamo pa vamo i na kraju im ja kazem "priznajte da ste izgubili stick" :).

Dali su mi novi ali su sebi napravili antireklamu zbog 40km koliko je kostao epoxov stick! Molim boga da mi se sta skuplje ne pokvari

Gotovo isto iskustvo.

Kupio komponentu il cekao dva mjeseca na zamjenu.
Prvo kazu u Zagrebu je cekaj 7 dana,

ako ne poprave zamijenicemo,
potom, ne dolazite, zvacemo mi vas kada ga vrate

potom ne znamo zasto nije, ali cekajte bice brzo,

potom ne dolazite dzabe zvacemo cim dodze, pa ne zovu mjesec dana,

potom ja kazem sad idem u inspekciju, a oni dodjite za dva dana dobicete novi.

I tek nakon ukupno dva mjeseca dobijem novu komponentu kad su ustanovili da ne koju sam im dao nema - izgubljeno je negdje u Zagrebu.

E sad da li je to meni trebalo 2 mjeseca ko te pita -

Jednu jeftinu komponentu iz HG Spota sam bacio (modem) samo da me ne zamajavaju dalje.
I to sve nakon kupljenih stavri za oko 1500 KM -

TREBALO BI ODMAH ICI SA INSPEKCIJOM TAMO. MOZE LI NEKO POSTOVATI OVDLE ZAKON O ZASTITI POTROSACA?

Suprotono HG spotu, sve pohvale Ist Codu, AKO TREBA zamjena ne prave pitanje.

I samo napomena o iskustvu iz AUSTRIJE.

Kupis neispravno, odmah ti zamijene, obicno stize komponenta na kucnu adresu, uz izvinenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2006, 15:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
Gdje se tacno nalazi taj EastCode?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2006, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
Save Kovacevica, ulica u z Vrbas, od Deda Luke ka mostu Venecija.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2006, 15:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2003, 19:33
Ma kakav HG Spot - ako već nešto uzimam radije ću otići u neku radnju gdje ljudi što prodaju tu istu robu već nešto znaju o samoj robi. Čini mi se da ima samo jedan momak što nešto zna al ajd potrefi ga. Ostatak je "bunch of jerks"!
Ne bih sada nikoga reklamirao ali činjenica je da je malo radnji u BL u kojima je osoblje ljubazno i da zna nešto.
Zakon je znati šta ti treba prije kupovine a ako ne znam radije i platim nečiji savjet prije nego što zveknem lovu na stvar. Nije bitna ni sama radnja koja prodaje robu.
Treba gledati na garantni rok i naravno cijenu a u zadnje vrijeme konkurencija je kod nas fala bogu konačno na nivou pa je izbor prilično veliki .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 22:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
Ovako je izgledala moja kupovina hard diska u bl:
Prvo uopsteno kod nas nemas nista na lageru sem osnovnih komponenti koje su za obicne pisace masine, a sta god zelite, tj. ako imate bilo kakav normalan zahtjev za nekom komponentom to necete naci u bl. Dok u svakom drugom jebenom gradu u Srbiji, Hrvatskoj pa i u federaciji svega ima.Da napomenem da sam zvao u 4 sata popodne(16h)
Sampro-jedna od firmi koja postuje red rad i disciplinu pa rade do 3 tako da se nisu javljali na telefon, cuj u danasnje vrijeme da se radi do 3 pa trebaju da rade do 8 a ne do 3.
Hg-spot kao najbolja firma trebala bi da ima sve i svasta na lageru medjutim, sve ljubazno se javise i ok je to medjutim na liniji sam cekao 10 minuta,jel toliko treba da se ukuca par brojeva u komp???I na kraju u toj tolikoj firmi imaju 2 hard diska (pazi ne 2 modela)i to po cijeni koja uopste nije onakva kakva bi trebala biti, nije po cjenama kao sto su u zagrebu, zasto???
Zovem Pc info ili kako se vec zove,dobar dan dobar dan cura se neka javlja.Imate li HD od 250 giga sta, molim, cega, od koliko, hahhahaha,od koliko rece,od 250 reko, uh kaze zar imaju i toliki, mi imamo samo od 40....
Zovem alfom i imaju taj wd 250 gb hd.Dobar dan dobar dan imate li,imamo...
Prespojicemo vas u servis ajoooooj i onda ona muzika popizdio sam,javlja se servis, dobar dan dobar dan, imate li hd od 250 gb, kaze cek da vas prespojim u prodaju, reko aloooo cekaj neprespajaj nme sad su me prespojili vamo.Uh i onda cekanje cekanje cekanje da popizdis.
Pa onda eastcode javi se lik i cini se da nesto zna ljubazan i sve al ima samo od 320 giga al maxtor a to necu.
I na kraju 20 do 5 cini mi se zovem panex.Alo imatel disk imamo al radimo do 5, reko cekajte me stizem.Za manje od 13 minuta stignem sa lausa do veleprodaje, kad nisam izgino,rjetko da sam spusto ispod 120, tamo ljudi cekaju na mene spreman disk sve sredjeno, ev ga radi perfekt.Svugdje sam trazio al samo u paneksu sam uvijek nasao komponente bas one koje sam htjeo,nisam nikad nista cekao,garancija je bila ok.Svaka cast, a za ostale samo vi ganjajte fensi, ja cu i iz kioska uzet robu ako su ljudi ok i ako robe ima na lageru...Danas niko nece da ceka da bi mu neka ploca stigla za mjesec dana iz hrvatske,srbije i sl.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ja sam dosta toga kupio u Panex-u i stvarno su imali sskoro uvijek ono sto imaju i na svom web sajtu. Cijene su sarene, ali vecinom povoljnije od ostalih. Jedina zamjerka je garancija. Oni za wd disk za koji proizvodjac daje 5 godina daju 1 godinu garancije, mislim to im je bas lose.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
koji je sajt Panex-a, ne mogu naći nikako?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]