banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 20 Jun 2026, 00:01 Danas je 20 Jun 2026, 00:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Okt 2011, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
и ја посједујем SanDisk Sansa Clip. врх плејер за те паре. заборавим на батерију дословно.. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
executioner je napisao:
Ovaj Enteriraj ime nije normalan,jebo kevu... Ti se očigledno razumeš u kvalitet zvuka k'o Mara u krivi kurac.
Skullcandy da teško bude na nivou tih levatskih proizvođača?!?!?!
I PHILIPS?!?!?!

Imao sam Sony Walkman MP3 player pa sam ga otresao o zid zbog toga što je bio smeće.Znam,znam šta sad mislite,kao,gdje bi Sony bio loš?! E pa vade se na stečenu slavu od pre 30 godina. Jbg,tako je...

E nek se ti razumiješ, pa nek propadne svijet... Skullcandy je bukvalno fashion marka slušalica, a kvalitet zvuka je u drugom planu. Ako su za tebe Sennheiser i Shure levatski proizvođači - mislim da si sa tim sve rekao...
Philips je brend koji cijenim, ali jednostavno ne prave kvalitetne playere. Nisu loši, ali ima puno boljih. Sony zna biti itekako loš. Tačka.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
АЛЕКСАНДАР je napisao:
и ја посједујем SanDisk Sansa Clip. врх плејер за те паре. заборавим на батерију дословно.. :)

Razmišljao sam da nabavim Clip+, ali sam na kraju uzeo Fuze. Razlika u cijeni nije bila velika.
Svidjelo mi se što ima veći displej, clickwheel, a, prema specifikacijama, duže traje baterija u poređenju sa Clip-om.
Može da pušta i video fajlove, ali tu opciju ne koristim.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 18:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2011, 18:56
<Enter_name> je napisao:
executioner je napisao:
E nek se ti razumiješ, pa nek propadne svijet... Skullcandy je bukvalno fashion marka slušalica, a kvalitet zvuka je u drugom planu. Ako su za tebe Sennheiser i Shure levatski proizvođači - mislim da si sa tim sve rekao...
Philips je brend koji cijenim, ali jednostavno ne prave kvalitetne playere. Nisu loši, ali ima puno boljih. Sony zna biti itekako loš. Tačka.

Alo lik,kupi Skullcandy pa se preseravaj. Nisi ih nikad stavio na/u uši a kenjaš nešto.
A čini mi se da nisi ni PHILIPS sa FullSound-om.

Optimizam je samo nedostatak informacija.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka

<Enter_name> je napisao:
Slušalice... Sennhesiser nikad ne može biti loš izbor, Shure takođe (što se tiče in-ear slušalica)... ostalo može biti OK, ali teško na nivou navedenih.

Sa ovim boldovanim se ne slažem, ako pričamo o IEM.
Pogotovo kada je o Sennu riječ jer imaju neke modele koje su drugi brandovi davno prešišali. A neki su nudili skoro isto za manju cijenu (jedan Fosterov model kojeg su imali u ponudi AKG, Sennheiser, Creative...).

Shure i Sennheiser imaju modele koji spadaju u sam vrh, ali i drugi "konja za trku imaju".
Bar u svijetu IEM-a ima zanimljivih brandova i kvalitetnih sluški.

<Enter_name> je napisao:
I da, dobre slušalice nećeš kupiti za 20 KM, one koštaju mnogo više...

Nekome se može dopasti i zvuk slušalica od 20 KM ili čak jeftinijih.
Na kraju krajeva, ukusi su različiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

executioner je napisao:
<Enter_name> je napisao:
executioner je napisao:

Alo lik,kupi Skullcandy pa se preseravaj. Nisi ih nikad stavio na/u uši a kenjaš nešto.
A čini mi se da nisi ni PHILIPS sa FullSound-om.

Ooo zivote... pa imao sam vise slusalica nego si ti vidio u zivotu. I slusao sam tu tvoju divotu od slusalica i nemam sta reci, nist posebno, prema meni ne vrijede 50 KM. Ako tebi odgovaraju - OK, ali... ako imas nesto to ne znaci da je to najbolje (mozda jeste za tebe...), ako za nesto nisi cuo to ne znaci da je smece...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
<Enter_name> je napisao:
Slušalice... Sennhesiser nikad ne može biti loš izbor, Shure takođe (što se tiče in-ear slušalica)... ostalo može biti OK, ali teško na nivou navedenih.

Sa ovim boldovanim se ne slažem, ako pričamo o IEM.
Pogotovo kada je o Sennu riječ jer imaju neke modele koje su drugi brandovi davno prešišali. A neki su nudili skoro isto za manju cijenu (jedan Fosterov model kojeg su imali u ponudi AKG, Sennheiser, Creative...).

Shure i Sennheiser imaju modele koji spadaju u sam vrh, ali i drugi "konja za trku imaju".
Bar u svijetu IEM-a ima zanimljivih brandova i kvalitetnih sluški.

<Enter_name> je napisao:
I da, dobre slušalice nećeš kupiti za 20 KM, one koštaju mnogo više...

Nekome se može dopasti i zvuk slušalica od 20 KM ili čak jeftinijih.
Na kraju krajeva, ukusi su različiti.

Sennheiser je brend koji pravi vrhunske slusalice; ne kazem da nema slusalica koje su bolje od nekih njihovih... sto se tice ukusa - razliciti su, ali je kvalitet uvijek kvalitet, a los proizvod los proizvod. Mozda mi ne pricamo o istoj stvari, ali kao sto sam vec napisao, ako je neko zadovoljan s necim - neka mu, ali me ne treba ubijedjivati kako je to najsuper proizvod u istoriji covjecanstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 21:02 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
A jest' tanak izbor u BL u p.m. Uzeću one Yamahine, sve ostalo je CRAP. :-? Valjda će biti dobre, za 35 markica. :)

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
http://www.gadgetell.com/technologytell ... eadphones/

Ja sam ih uzeo i veoma su, veoma dobre. Zvuk je i jasan i glasa, imam ih malo jače od godinu, a kao nove su...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 00:01 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Slušalice kupljene u ALF-OMu za nešto sitno preko 35 maraka. Koliko sam razumio onog jednog radnika postoji mogućnost da se nešto naruči preko njih, pa ako vam treba nešto malo teže dobavljivo raspitajte se.
Eh, sad, što se tiče slušalica prva stvar koja me je impresionirala tokom ovih mjesec dana beskompromisnog eksploatisanja jeste kvalitet izrade, koji je briljantan. Kabl, same slušalice, sve je odlično urađeno, jako čvrsto i stabilno. Druga stvar je dobar kvalitet zvuka i odličan bas. Visoki tonovi jesu tek prosječni, ali zato niži i bas vade stvar. Nekima će čak biti i prejak. Treća stvar je vrlo dobra izolacija, a na kraju bih dodao i 1 godinu garancije, što je isto itekako dobro došlo.

Sve u svemu, realno vrijede više. Komotno bi se mogle prodavati za 50-60 KM. Topla preporuka.

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
Evo da se pohvalim da sam dobio Sennheiser CX 150, nabavljene u zemlji žita i čardaka, suvog mesa i čvaraka, zemlji želja i pozdrava, jakih veza i kumova... u Srbiji, u Beogradu. :)

Kvalitet zvuka je u PIČKU (ili pizdu) materinu!! :D Ne mogu se porediti ni sa bilo kojim drugim slušalicama koje sam dosad imao, pogotovo ne sa onim kineskim od 10, 15 KM koje se ovdje prodaju. Čist zvuk, kvalitetan bass (ali i tonovi iz ostalih spektara), a posebno je dobra zvučna izolacija, udobnost, lagane su, a dobije se garancija od 2 godine... Da imaju prosječan kvalitet, a da traju 2 godine, opet bi se isplatile. A kvalitet je iznad prosjeka. :wink:

Koštaju oko 22 evra. Dakle skuplje su tri puta od običnih slušalica, dok su bolje najmanje 5 puta, a trebale bi da traju puuuuno duže ako se čuvaju, dok se oni kinezi često sjebu poslije par mjeseci. :)

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 07:39 
Jbg, i ja uzeo prekjuce neke "strance" za 10 km, nema se para...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
I ja sam tako radio do sada, dok nisam skontao da vrijedi ona poslovica: ''nisam toliko bogat da kupujem jeftino''. Ako skupiš para i budeš u prilici da ih kupiš, definitivno se isplati. :)

Odvaljuju u kombinaciji sa iPod Touch i muzikom prebačenom sa originalnog CD-a u punom kvalitetu (lossless, a ne MP3 od 128 kbps). :D

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2012, 22:58 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Aleksandar MK je napisao:
MP3 mi nije mnogo bitan, da ima 2GB memorije i da je malen i kompaktan. Izbor ekvilajzera bi dobro došao kad smo već kod opcija. :P
E sad, najbitnije su mi slušalice, koje da kupim? One male in-ear mi trebaju. Vidim kod nas nešto slab izbor, pa ako imate neku preporuku za nešto što je dobavljivo u gradu javljajte odmah ! Kvalitet zvuka i bass su mi najbitniji. Hvala unaprijed. :)

Koliko love planiraš izdvojiti za plejer i sluške?

Ja imam Sansa Fuze mp3 plejer i prezadovoljan sam. Postoji i model sa 2GB, a svi imaju utor za microSD karticu. Ima i EQ ali su preseti malo bezze, ali EQ možeš ručno podešavati. Ima ugrađenu bateriju koja drži podugo.

Što se sluški tiče, izbor IEM-a u BL je slab (pogledaj u Artistu, kod njih ima ali uglavnom skupljih modela). Ako planiraš uzimati preko eBay-a znaj da većina Sennheiser sluški na eBay-u su lažnjaci.

I postoji tema o mp3 plejerima i slušalicama pa pogledaj tamo: http://banjalukaforum.com/viewtopic.php?f=25&t=38386

Daj još nešto napiši ukratko o tom Fuze playeru. Jel' podržava ručno ubacivanje foldera preko PC-a? (pretpostavljam da da, al' jbg, valja provjeriti :lol: ). Iću u inostranstvo na par dana uskoro pa ga možda nabavim negdje gdje ima bolji izbor elektronike i gdje cijene nisu toliko napucane. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka

Choban je napisao:
MP3 mi nije mnogo bitan, da ima 2GB memorije i da je malen i kompaktan. Izbor ekvilajzera bi dobro došao kad smo već kod opcija. :P
E sad, najbitnije su mi slušalice, koje da kupim? One male in-ear mi trebaju. Vidim kod nas nešto slab izbor, pa ako imate neku preporuku za nešto što je dobavljivo u gradu javljajte odmah ! Kvalitet zvuka i bass su mi najbitniji. Hvala unaprijed. :)

Koliko love planiraš izdvojiti za plejer i sluške?

Ja imam Sansa Fuze mp3 plejer i prezadovoljan sam. Postoji i model sa 2GB, a svi imaju utor za microSD karticu. Ima i EQ ali su preseti malo bezze, ali EQ možeš ručno podešavati. Ima ugrađenu bateriju koja drži podugo.

Što se sluški tiče, izbor IEM-a u BL je slab (pogledaj u Artistu, kod njih ima ali uglavnom skupljih modela). Ako planiraš uzimati preko eBay-a znaj da većina Sennheiser sluški na eBay-u su lažnjaci.

I postoji tema o mp3 plejerima i slušalicama pa pogledaj tamo: viewtopic.php?f=25&t=38386

Daj još nešto napiši ukratko o tom Fuze playeru. Jel' podržava ručno ubacivanje foldera preko PC-a? (pretpostavljam da da, al' jbg, valja provjeriti :lol: ). Iću u inostranstvo na par dana uskoro pa ga možda nabavim negdje gdje ima bolji izbor elektronike i gdje cijene nisu toliko napucane. :)

Kao što napisah ranije, prezadovoljan sam sa Fuze plejerom...
Zvuk je za tu cijenu odličan, pogotovo ako imaš bolje sluške od onih koje dolaze uz plejer.

Možeš prebacivati foldere metodom copy&paste (u MSC modu), ima meni na srpskom, ima utor za microsd, možeš prebacivati video fajlove uz konverziju (imam plejer poduže, a nisam pogledao do kraja ni demo spotić koji je došao uz njega :lol: ) i ima clickwheel/scrollwhell/kako god. Postoji i Rockbox firmware za Fuze :D
Baterija traje oko 20ak sati, ali ako imaš mp3-ce sa većim bitrate-om, ako koristiš custom EQ ili veće osvjetljenje baterija će trajati nekoliko sati kraće. Baterija se brzo puni, a ako slušaš muziku par sati dnevno, neće se isprazniti danima. Ono što mi se ne sviđa je to što uz njega dolazi nestandardni kabl za povezivanje/punjenje. I, kao što napisah ranije, EQ preseti (ali, ima i Custom opcija).

Eventualni problemčić bila bi dobavljivost, jer je izašao novi model Fuze+. Znam da se Fuze još uvijek može naći na nekim online shopovima, pa dolazim u iskušenje da nabavim još jedan Fuze kao backup :) jer mi se Fuze+ ne dopada.
Potraži neko poređenje Fuze i Fuze+ na netu, pa vidi šta drugi kažu.

Dobre alternative su ti i Clip, Clip+ (skoro isti kao Clip, samo ima utor za karticu), a vidjeh da je izašao i novi Clip Zip sa većim displejem.
Trenutno imam kod sebe i jedan Clip+ (mogu ti više napisati ako hoćeš). Clip je manji brat of Fuze-a, ali zvuk nije ništa lošiji.

Eto, nadam se da sam bio od pomoći.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 00:39 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Hvala "Čobane". :lol: :lol: Ići ću u Budimpeštu na par dana pa ću vidjeti da nabavim nešto.

Pozdrav. :) Hvala još jednom. ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:13 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Slobodno napiši i nešto o Clip+. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka

Sad sam vidio da sam greškom obrisao dio prethodnog posta u kome sam napisao da Fuze ima i FM radio (a program se može i snimati), ima diktafon, a možeš i pregledati fotose.

Clip+ je manji od Fuze-a, dimenzijama je sličan kutiji šibica i ima zakačku (koja drži dobro).
Ima sve ono bitno što nudi Fuze (FM radio, diktafon, utor za microSD...) osim opcija pregledanja fotografija i videa. Iako je displej malen, sve se da pročitati. Uz Clip+ dobija se USB kabl koji služi za punjenje/prebacivanje podataka.

Zvuk je takođe odličan! Vjerovatno je za zvuk zaslužan isti čip kao i kod Fuze-a.

Jedan od nedostataka bio je malo slabiji prijem FM signala od Fuze-a, ali sam uhvatio sve što sam potražio od BL stanica. Drugi nedostatak su EQ preseti. Srećom, i Clip+ ima Custom EQ, pa se sve da uštimati.
Baterija mu traje kraće od Sanse Fuze, ali drži dugo.

Cijena u BL za Clip+ od 2 GB je oko 120 KM .
Cijenu sam stavio da uporediš ako se odlučiš da uzmeš Clip+ u Budimpešti.

Evo i fotosa:
Slika
Lijevo je Fuze, desno Clip+.

Eto, toliko od mene.
Clip+ je bio kod mene par dana, pa ako sam nešto propustio u opisu, neka dopišu oni forumaši koji ga imaju.

Poslednji put menjao Choban dana 30 Jan 2012, 23:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:36 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Hvala punoooooo... :D :D

Evo zahvalnica. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Od kako imam logitech.ove nemam namjeru ni jedne druge u uho da stavim. Savrsenstvo zvuka 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

[ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]