Aleksandar MK je napisao:
Choban je napisao:
Aleksandar MK je napisao:
MP3 mi nije mnogo bitan, da ima 2GB memorije i da je malen i kompaktan. Izbor ekvilajzera bi dobro došao kad smo već kod opcija.

E sad, najbitnije su mi slušalice, koje da kupim? One male in-ear mi trebaju. Vidim kod nas nešto slab izbor, pa ako imate neku preporuku za nešto što je dobavljivo u gradu javljajte odmah ! Kvalitet zvuka i bass su mi najbitniji. Hvala unaprijed.

Koliko love planiraš izdvojiti za plejer i sluške?
Ja imam Sansa Fuze mp3 plejer i prezadovoljan sam. Postoji i model sa 2GB, a svi imaju utor za microSD karticu. Ima i EQ ali su preseti malo bezze, ali EQ možeš ručno podešavati. Ima ugrađenu bateriju koja drži podugo.
Što se sluški tiče, izbor IEM-a u BL je slab (pogledaj u Artistu, kod njih ima ali uglavnom skupljih modela). Ako planiraš uzimati preko eBay-a znaj da većina Sennheiser sluški na eBay-u su lažnjaci.
I postoji tema o mp3 plejerima i slušalicama pa pogledaj tamo:
viewtopic.php?f=25&t=38386Daj još nešto napiši ukratko o tom Fuze playeru. Jel' podržava ručno ubacivanje foldera preko PC-a? (pretpostavljam da da, al' jbg, valja provjeriti

). Iću u inostranstvo na par dana uskoro pa ga možda nabavim negdje gdje ima bolji izbor elektronike i gdje cijene nisu toliko napucane.

Kao što napisah ranije, prezadovoljan sam sa Fuze plejerom...
Zvuk je za tu cijenu odličan, pogotovo ako imaš bolje sluške od onih koje dolaze uz plejer.
Možeš prebacivati foldere metodom copy&paste (u MSC modu), ima meni na srpskom, ima utor za microsd, možeš prebacivati video fajlove uz konverziju (imam plejer poduže, a nisam pogledao do kraja ni demo spotić koji je došao uz njega

) i ima clickwheel/scrollwhell/kako god. Postoji i Rockbox firmware za Fuze

Baterija traje oko 20ak sati, ali ako imaš mp3-ce sa većim bitrate-om, ako koristiš custom EQ ili veće osvjetljenje baterija će trajati nekoliko sati kraće. Baterija se brzo puni, a ako slušaš muziku par sati dnevno, neće se isprazniti danima. Ono što mi se ne sviđa je to što uz njega dolazi nestandardni kabl za povezivanje/punjenje. I, kao što napisah ranije, EQ preseti (ali, ima i Custom opcija).
Eventualni problemčić bila bi dobavljivost, jer je izašao novi model Fuze+. Znam da se Fuze još uvijek može naći na nekim online shopovima, pa dolazim u iskušenje da nabavim još jedan Fuze kao backup

jer mi se Fuze+ ne dopada.
Potraži neko poređenje Fuze i Fuze+ na netu, pa vidi šta drugi kažu.
Dobre alternative su ti i Clip, Clip+ (skoro isti kao Clip, samo ima utor za karticu), a vidjeh da je izašao i novi Clip Zip sa većim displejem.
Trenutno imam kod sebe i jedan Clip+ (mogu ti više napisati ako hoćeš). Clip je manji brat of Fuze-a, ali zvuk nije ništa lošiji.
Eto, nadam se da sam bio od pomoći.