banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2011, 20:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
harmon je napisao:
evo danas sam preuzeo racunar i rekli su da je i njima dosadilo da servis traje toliko dugo pa su potpisali ugovor sa esetcodom oko servisiranja racunara na teritoriji banjaluke, tako da sam bezbrino mozete kupovati racunare u comtrede shop a sigurno ce i sefvis od sada biti brzi

Dobat ti je savjet :roll:

Zašto da kupujem robu kojoj (u garantnom roku) treba servis. Servis ide preko dvije firme, krajnji kupac je treći, znaš li koliko je to PDV-a, da se Comtrade čak i ne uračuna u cijenu.
Neka hvala, ali hvala što si napisao taj podatak.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nisi ga mogao dobiti mjesec dana zato sto se salje u SA, medjutim sad kad si poceo da pickaras po forumu i pravis negativnu reklamu odjednom si ga dobio unutar 3-4 sata.
Sa CTom pocelo isto kao i sa ELTAom, tek kad povilenis ovde na forumu nesto se desi :lol:
Ja sam imao slicnu situaciju i sa Pan-Ex i sa onim sto valjaju refurbished HPove (jel' InfoCom bi? :?). Mjesec dana cuvali uredjaj (u prvom slucaju DVD pisac pod garancijom, u drugom laptop koji sam odnio na popravak) i mjesec dana prodavali muda pod bubrege. Tek kad sam poceo spominjati familiju tek se onda nesto zaista pokrenulo (dobio nov DVD pisac odnosno dobio svoj laptop nazad (iako mi je ona neznalica tamo rekla da ga bacim u smece - a dan nakon toga su mi ga u HG Spotu popravili za <24h)).
InfoLINK i HG Spot su dvije firme kod kojih se nisam susretao sa javaslukom i neozbiljnoscu zaposlenih.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 21:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
V@nja je napisao:
Nisi ga mogao dobiti mjesec dana zato sto se salje u SA, medjutim sad kad si poceo da pickaras po forumu i pravis negativnu reklamu odjednom si ga dobio unutar 3-4 sata.
Sa CTom pocelo isto kao i sa ELTAom, tek kad povilenis ovde na forumu nesto se desi :lol:
Ja sam imao slicnu situaciju i sa Pan-Ex i sa onim sto valjaju refurbished HPove (jel' InfoCom bi? :?). Mjesec dana cuvali uredjaj (u prvom slucaju DVD pisac pod garancijom, u drugom laptop koji sam odnio na popravak) i mjesec dana prodavali muda pod bubrege. Tek kad sam poceo spominjati familiju tek se onda nesto zaista pokrenulo (dobio nov DVD pisac odnosno dobio svoj laptop nazad (iako mi je ona neznalica tamo rekla da ga bacim u smece - a dan nakon toga su mi ga u HG Spotu popravili za <24h)).
InfoLINK i HG Spot su dvije firme kod kojih se nisam susretao sa javaslukom i neozbiljnoscu zaposlenih.

Malo sam listao tvoje postove i primetio sam da se dobro razumes u IT svet.. e sad dozvoli da te nesto pitam.
Koristim VPS (Virtual Private Server) na njemu je hostovan jedan moj sajt (nebitan je naziv nezelim da spamujem) uglavnom radi se o online Movie Streamingu.. zapravo gledanje filmova preko neta.. slicna stvar kao s youtube-om.. Zasto mi sajt pada i izbacuje "502 Gateway Error" svaki put kad ja pristupim root folderu. Ili prebacujem fajlove preko FileZille.

Pokusao sam i sa refreshom mySQL baze ali nepomaze.. Imam jos 5GB slobodnog prostora tako da to nepretstavlja problem.. Ali nesto mu smeta i ja nemogu da provalim sta.. Nisam vise pametan! Server je hostovan u njemackoj.. brzina je 100mBit/s.. imam 20GB protoka mjesecno,, Sto se tice desktop okruzenja imam instaliran DEBIAN operativni sistem. ali Uglavnom radim preko konzole i terminala..

Moze pomoc.. hvala!

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nisi ti izgleda dobro gledao moje postove jer ja o tome sto si ti upravo pisao nemam ama bas nikakvog pojma :lol:
Probaj otvoriti temu na drugom dijelu foruma (internet servisi?) pa ce se mozda i pronaci neko ko se u to razumije.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
harmon je napisao:
evo danas sam preuzeo racunar i rekli su da je i njima dosadilo da servis traje toliko dugo pa su potpisali ugovor sa esetcodom oko servisiranja racunara na teritoriji banjaluke, tako da sam bezbrino mozete kupovati racunare u comtrede shop a sigurno ce i sefvis od sada biti brzi

guess who je napisao:
Kakav preokret situacije :)

Kupili ga ovde preko PP :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Zalosno, inace pazarim kod east coda, i nikakvih problema nisam imao, cak sam i grafulju koja je kostala 350km dobio za 300km ,mada sam bio nesto cesci kupac..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]